Spoortz AS

 

SK Odda debuterer i romjulscupen
Alltid kjekt med nye lag. Vi har tatt en prat med mannen bak den kanskje mest ukjente sportsklubben i Odda, Joakim Sørå
12.12|Jarle Øvsthus|1631 visninger
SK Odda, et nytt bekjentskap i romjulscupen. Hvem er dere egentlig?
 
Vi er en gjeng med avdanka fotballspillere som ønsker å spille litt fotball og ha det gøy sammen i sosialt lag. Selv om vi er over middagshøyden fotballmessig, ser vi ingen grunn til å ikke se ut som en million kroner. F.eks. på lagbildet.
 
Hva er målsettingen i år?

 Foruten å kose oss på banen hadde det vært kjekt å komme videre fra gruppespillet - og selvsagt skal vi vinne festen etter at ballen er lagt dø i Oddahallen.
 
Hva er styrken deres?

På fotballbanen er vi veldig forskjellige. Noen av oss har spilt seniorfotball, andre falt av allerede i ung alder. Noen har spilt mye fotball, andre har spilt lite. Vi satser på at "forskjelligheten" gjør oss sterkere :)
 
Hvem frykter dere i gruppespillet?

I og med at vi er førstereisgutter kjenner vi ikke til så mange av lagene, men utifra navnet høres jo Hardanger Futsal farlig ut. Bukseløse X-it boys høres ikke farlig ut, i alle fall ikke fotballmessig. Her lukter det undervurdering lang vei.
 
Hvem vinner den 20. utgaven av Romjulscupen?

 I og med at Jarle Øvsthus er i SK Odda-stallen resten av året, men sverger (uforståelig nok) til nøtteknekking ved juletider, blir det nok et helt annet lag som vinner årets turnering. Lykke til til samtlige lag, dommere og alle andre som er med på å få denne cupen på beina. Det blir gøy å få være med.

Les mer om oss på www.skodda.tk
 
Spillere:
JoakimSørå
BjarteHaara
EricGustavson
RoaldNøstdal
TommyOlsen
Eivind DahleSjåstad
TrondFjæra
ØrjanAarekol

Turneringsverktøyet er utviklet av Spoortz AS