Spoortz AS

Hett på overgangsmarkedet
Som dere leste i HF denne uken har det vært heftig aktivitet på overgangsmarkedet. Her presenterer vi noen av overgangen før årets cup
11.12|Jarle Øvsthus|6212 visninger

Jonas L. Mala spilt flere år for Raske Menn. I år har han meldte overgang til det nystartede laget Bodyfitness TFT. Med voksende overarmer og stagnerende hurtighet kan det være passende å gå fra nettopp Raske Menn til mer passende Bodyfitness TFT for nevnte Mala. Lagets manager Arild Tjelle styrket Gutteklubben i fjor, men har altså nå startet sitt eget lag, trolig for å få tips til å bygge overarmer.

Mens vi er inne på Gutteklubben så har det skjedd saker og ting også der. Nevnte Tjelle er vekk og Matti sliter sofaen etter bruddskaden for OFK i høst. Steffan Gundersen har tatt sjansen på å forlate de regjerende mesterne, Nøtteknekkerne, til fordel for Gutteklubben. I følge kilder (han selv) skal han ha vært ettertraktet av en rekke klubber og valgte tilslutt Gutteklubben.

Nøtteknekkerne har også blitt tvunget til endringer. I tillegg til nevnte Gundersen så har Kristian Haugen har gått til Tjoadalen LFC, inn kommer Andre Kabaya  som har spilt seg ut av Hardanger Futsal, han kommer gratis fra hjertebarnet til Roger Sandvold. Thomas Nilsen var på vei fra AC Milan I til Tjoadalen LFC, men styreleder Erlend Børve fant ikke plass til Nilsen som brått stod kontraktsløs foran cupen. Nilsen inn som førstekeeper. Turneringens beste spiller i fjor, Andreas Monsen er skadet og ser trolig cupen fra tribuneplass.

Vi nevnte AC Milan I, mangerårig keeper Nilsen har vi akkurat fortalt om, det skapte hodebry for Tore G. Stengårdsbakken som tilslutt kapret Sondov Stueland. Stueland stod seg til finalen for Pretty Massive Liars i fjor og både Gutteklubben og Nøtteknekkerne var ute etter Stueland.

Pretty Massive Liars var gode i fjor og spilte seg som nevnt til finale i fjor. Marko Nazari har også gjort endringer i år. Stueland ut, inn med Kim Rongve som kommer fra Solsidan. Solsidan er spilttet opp i år og spillerne fordelt på div. lag. Inn kommer også Arman Nazari. Nr. X i rekken av Nazari gutta spilte i fjor for Flying Cunts of caos.

Stammen i nettopp Flying Cunts of caos det laget har fått nytt navn i MIX. Lagleder Kohmar Nazari har bunkret opp med futsalspillere fra hovedstaden, velkommen til Odda, Aliassi, Rahim og Olsen.

Når det gjelder cupgeneral Gavle sitt AC Milan II så har det skjedd mye. Svein Tore Hansen ble i 2012 omtalt som judas da han forlot Gavle`s mannskap til fordel for gullgrossist Team Knopler. I år er Hansen tilbake i Milan trøya. Ellers er Dr. Karlsen borte og Viskjer er skadet. Inn har den tidligere storscoreren fra både OFK og Norheimssund, Stig Edvin Aksnes kommet. I tillegg påstår Gavle at han har sikret seg en målgrossist fra en klubb som heter Trane (aldri hørt om). Referansen til Gavle var Tranes spillende manager og AC Milan keeper Jarle Børve. Det gjenstår for øvrig å se om de dukker opp.

En som garantert dukker opp er Sigurd Ekkje og det er en historie verdt å fortell. Det har seg slik at både undertegnede og Gavle på nærest samme tid kontaktet Ekkje. Gavle med spørsmål om han hadde lag og undertegnede med direkte spørsmål om han ville spille på Nøtteknekkerne. Jeg nevnte for Gavle at jeg hadde spurt og da var ballen i gang. Vi inngikk en deal om at ingen skulle påvirke og la han velge selv. Nordsjøarbeideren mot Advokaten. Det måtte gå som det gikk og Gavle var alt i gang med forhandlinger før Ekkje i det hele tatt hadde sett meldingen fra Nøtteknekkerne.  Ekkje spiller altså for AC Milan II, jeg tror Gavle hadde slitt i Gulating med den.

 
 

Turneringsverktøyet er utviklet av Spoortz AS