Snøproduksjon utsatt!

NB! Pga problemer med aggregat og strømtilførsel til snøkanon så får vi dessverre ikke startet med snøproduksjon denne helga. Vi får komme sterkere tilbake senere. Les mer ....

For påmelding til dette så er det laget et regneark hvor dere kan registrere dere. Der kan dere fylle ut navn, telefonnummer og hvilken økt (eller flere) du har mulighet til å stille på. Det er jo spesielt bra om det er noen som har mulighet til å stille enten på dagtid eller natt. Basert på erfaringer fra i fjor så har vi kommet fram til at vi trenger 2 personer pr vakt.

Påmeldingsskjema finner dere HER.

Det kreves ingen spesielle forutsetning for å delta og alle får en rask introduksjon i hva som skal gjøres. Det er jo en fordel at man kan ta i et tak om trengs og tåler å være ute i kaldt vær :-) Vi har også laget ei hjemmeside med tips og råd som dere finner under toppmenyen "Diverse->Snøkanon".

Med denne snøproduksjonen så vil vi sikre at vi har gode snørforhold gjennom vinteren og spesielt i områdene rundt stadion hvor snøen raskt forsvinner ved mildvær.

Ta gjerne kontakt med enten Tore Hammer (913 10 057) om dere har noen spørsmål rundt dette.