IL Bjarg

Event
MOVE IT UKEN høst 2018 HOVEDARRANGEMENT

MOVE IT - uken høst 2018
Påmelding og betaling foregår på internett. Påmeldingen er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA eller Mastercard umiddelbart. Fristen for gyldig påmelding er 14. september 2018. Ta forøvrig forbehold om at det er begrenset med plasser, vi følger "førstemann til mølla" prinsippet.

Før oppstart vil dere motta et informasjonsskriv på e-post med praktisk informasjon om oppmøte og lignende. Det er viktig at dere leser dette informasjonsskrivet grundig når det blir sendt ut. NB vær obs på at deltakerne skal møte opp på ulike steder i Fana og Ytrebygda i løpet av uken. Ellers er det oppmøte på Stavollen Idrettspark.

Ved spørsmål kontakt Mona Torvund på Mona@idrettbergensor.no eller på telefon 90700388. hverdager mellom klokken 09-1500.

Start Date
08.10.2018
Start Time
09:00
End Date
12.10.2018
End Time
14:30
Place
Stavollen, Sandslihallen og Klatreparken på Nesttun
Due Date
19.09.2018
Firstname

Vennligst les nøye gjennom følgende informasjon: 

I forbindelse med påmelding understreker vi at barnets navn skal registreres, men at det er foresattes e-post og mobiltelefonnummer som oppgis. Vi ber også om at foresattes navn legges inn i feltet ”organisasjon/klubb”.

NB: Skriv i kommentarfeltet hvor mange centimeter (høyde) ditt barn er, dette er i forbindelse med deltakelse i klatreparken Høyt og Lavt.

Vennligst bruk kommentarfeltet dersom det er forhold vi må være speiselt oppmerksomme på, eksempelvis matallergier og medisiner. MOVE IT er en aktivitetsskole der ALLE barn skal få muligheten til å oppleve mestring og glede. Derfor er det svært ønskelig at dere informerer oss om barnet ditt har spesielle behov/diagnoser som vi kan tilrettelegge for.

NB! Vi gjør foresatte oppmerksom på at hvis dere har spesifikke ønsker om at ditt barn skal være på gruppe sammen med noen andre som er påmeldt, venner eller søsken så MÅ DETTE NEVNES I KOMMENTARFELTET VED PÅMELDING.

 
Lastname
Email
Mobile
Address
Zip Code [4 digits]
Place
Birthdate [dd.mm.yyyy]
Organization/Club
Comments

Kontakt oss


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift