FK Bodø/Glimt

Fotballskole Steigen

Bli med på fotballskole i Leinesfjord i Steigen
med profesjonelle trenere fra Bodø Glimt og Mo idrettslag!

Vi har gleden av å invitere til fotballskole i Steigen for alle barn i alderen 5-16 år i samarbeid med Hamarøy IL, Drag IL og Steigen Sportsklubb og lokalt næringsliv.

Vi tilbyr to økter i løpet av fotballskola. I tillegg arrangerer vi et gratis FOTBALLSEMINAR på kvelden for foreldre og trenere.
Les mer om fotballseminaret her

Prisen pr deltager på fotballskola er kroner 600,- Alle påmeldte får utdelt ei spillertrøye og en fotball. Se program for fotballskola her

Søndag 29 mai spiller satsingslaget til Bodø Glimt 2002 treningskamp mot et sammensatt lag fra Nordsalten med forsterkninger fra Mo idrettslag. Spillerne til treningskampen plukkes ut av spillerutviklerne i Glimt i løpet av fotballskola.

Bodø/Glimt stiller med profesjonelle UEFA trenere fra Bodø/Glimts utviklingsavdeling i tillegg til trenere fra ungdomsavdelingen og spillerutviklere fra Mo idrettslag.

Thomas Aakvik

Due Date
01.05.2016
Firstname

NB. Fotballskola er nå fullbooket, bortsett fra noen få plasser ledig plasser i årsklassen 2001-2002 (Gutteklassen.) For spørsmål angående booking ring 90588109 eller 93266134.

1. Fyll ut felter og trykk "registrer"
2. Trykk "Gå til bestilling"
3. Velg deltakertype
4. OBS! Husk å huke av for hvilken størrelse du skal ha på t-skjorta
5. Trykk "Gå til betaling"
6. Du vil få kvittering på email når betaling er fullført.
Husk bindende påmelding

7. Besøk oss på Facebook