NFA

Event
Meld dere på til NFAs Kompiscup 15-16/12 i Vallhall Arena

Da er det igjen klart for NFAs Kompiscup og to festdager med fotball! Alle (også uavhengig av NFA) som er så heldig å være født; 2006-2007-2008-2009-2010-2011 inviteres med dette til julecup. I 3mot3 på søndag inviteres også 2003-04-05. Det er begrenset antall plasser i de forskjellige årsklassene, jo tidligere påmelding, jo sikrere er dere på å få delta. Vi forbeholder oss retten til å avvise påmeldingen dersom årsklassen er fullbooket (pengene betales da tilbake). Spørsmål om NFAs Kompiscup kan sendes til post@f-a.no.

På lørdag spiller disse årsklassene i Kompis-cupen: 

  • 2007, 2008 spiller 7er
  • 2010/11 spiller 6er

Søndag ettermiddag (fra kl 17) spiller disse årgangene 3mot3 på små mål i disse klassene:

  • 2003/04-2005/06-2007/08-2009/10

Det spilles fra kl 0830, og på lørdag og søndag fra ca kl 09- til ca kl 21. Når de enkelte årsklassene spiller på lørdag kommer vi tilbake til og vil bl a avhenge av antall påmeldte lag i de forskjellige klassene. Det kan bli endring i klasseoppsettene. Mer info om dette legges ut på NFAs Facebook-side. 

Det anbefales og anmodes om at lagene meldes på i sine respektive årsklasser (at det ikke meldes på lag opp i eldre årsklasser) da vi forventer bra nivå i alle årsklasser.

Hvem kan delta:
Alle spillere født i 03-04-05-06-07-08-09-10-11 kan delta. Det er valgfritt om man melder på klubblag, kompislag eller annet. Det er altså tillatt å sette sammen egne lag på tvers av klubbene. Det kan bli endringer i klasseoppsettene. Dere bestemmer selv navn på laget og hvilke drakter/farger som skal benyttes. NFA låner også ut overtrekk ved behov. 
 
Pris: 
Pris for å delta er slik: 
-7er, kr 2400,-
-6er, kr 2100,-
-3mot3, kr 1200,-
OBS: Ved betaling, velg riktig kategori og gå til betaling. Påmelding og spilletillatelse er kun mulig når betaling er gjennomført online med kort. Påmeldingsfrist er 10/12 (13/12 for 3mot3).  
 
Forsikring:
Det forutsettes at alle spillerne har egen ulykkesforsikring som dekker eventuelle skader. Det betyr at spillerne som deltar i denne cupen ikke dekkes av de vanlige "fotballforsikringene" som spillerne har gjennom sine respektive klubber. 

Spilleopplegg:
Det spilles cup for alle årganger med innledende gruppespill, deretter finalespill og plasseringskamper, alternativt seriespill. Ved uavgjort i sluttspillet avgjøres kampene med straffesparkkonkurranse. Hvert lag må stille med en voksen ansvarlig. Det garanteres minimum 4 kamper pr lag, avhengig av antall påmeldte lag. Det er ikke tillatt med overårige. Med lag bestående av gutter og jenter kan det gis aldersdisp for jentene, og evt spesielle tilfeller ellers. Det må søkes om slik disp. Lag ellers med overårige vil bli disket.
Premier kun til noen lag, som vil avhenge av antall lag i de forskjellige årsklassene.

NFA mener at fokus på ferdighetsutvikling er viktigere enn resultater for spillere i denne alderen. Men som en del av utviklingen er det også viktig at spillerne får erfaring i å spille cuper med gruppe,- slutt,- og finalespill. Vi oppfordrer både publikum, trenere og spillere til en ansvarlig opptreden; det er snart jul og vi spiller cup og satser på at alle får en positiv opplevelse!
 
Ellers bes det om at publikum benytter tribunene og ikke oppholder seg nede på banen. På tribunen ser man bedre, og spillere og trenere får nødvendig ro og konsentrasjon både i og mellom kampene. Altså en typisk vinn-vinn situasjon!

Hvorfor delta på NFAs Kompiscup:

-fotball og cup er gøy, spesielt inne om vinteren i en av Norges fineste haller med garantert stabile værforhold, grønt gress og mange ivrige fotballspillere

-cuper gir læring, og utvikling av fotballferdigheter

-kutt ned ventetiden til julaften; la barna løpe den av seg i Vallhall 

-fotballturnering gir glede, samvær og spenning, altså en god oppvarming og forsmak på julaften

NFA selger årets julegaver:

NFA selger i Vallhall, ifm Kompiscupen, sin "julepakke" med treningsutstyr og cd med øvelser for trening av bl a motorikk, koordinasjon, hurtighet, spenst og balanse. Spesielt egnet for barn i gullalderen, 7-12 år, men også for de eldre og til fotballag. Mer om dette her. Også NFAs collegejakke kan kjøpes i Vallhall, mer informasjon om denne her

For å være helt sikker på at du får julegaven levert i Vallhall, bestill så tidlig som mulig her: post@f-a.no

Julekiosken er åpen i Vallhall; der kan kroppen klargjøres for julas kommende ete- og drikkegilder!

Start Date
15.12.2018
Start Time
08:30
End Date
16.12.2018
End Time
20:30
Price: min-max
1200-2400
Due Date
15.12.2018
Firstname
  1. Fyll inn feltene til venstre for kontaktinfo til laget. Skriv lagets navn i feltet Organisasjon/Klubb.
  2. Klikk REGISTRER.
  3. Klikk GÅ TIL BESTILLING.
  4. Huk av årsklasse.
  5. Klikk TIL BETALING.
  6. Husk at du må melde på, registrere og betale to ganger dersom dere skal delta både i 7er/6er og 3vs3 på søndag 
 
Lastname
Email
Mobile
Organization/Club

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift