NFA

MELD DEG PÅ NFAs FOTBALLSKOLER SOMMERFERIEN PÅ BRYN

NFA arrangerer to fotballskoler i sommerferien, den første uken (24-28/6) og siste (12-16/8) på Bryn (Teisen IF) i Oslo. Profesjonelle trenere og utviklingsopplegg. Nivåinndelte grupper på tvers av kjønn og alder for spillere født 2006-2011.

Her er noen meninger etter NFAs tidligere fotballskoler:

-«Jeg ble en mye bedre fotballspiller av å gå på NFAs fotballskole»
-«Han var superfornøyd og synes det var veldig lærerikt, et flott opplegg med trening og svært flinke trenere.»
-«Han har fått flere venner og synes det er gøy å spille med spillere som er gode.»
-«Innholdsmessig var øvelser og spill variert, fokusorientert og med god personlig oppfølging fra trenerne.»

Prisen er kr 2250,-, inkludert en NFA-treningsdrakt og sunn varm fotballunsj. 50 % søskenmoderasjon. Vi vil være til stede på banen fra ca kl 0830 og til ca kl 1530 om det er behov for å levere og hente litt før og etter fotballskolen.

På NFAs fotballskoler har vi som mål at spillerne skal lære, ikke bare være!

Klikk her for mer info om NFAs fotballskoler.

Start Date
Start Time
End Date
16.08.2019
End Time
Place
Bryn kunstgress (Teisen IF)
Due Date
Firstname
  1. Fyll inn feltene til venstre.
  2. Klikk REGISTRER.
  3. Klikk GÅ TIL BESTILLING og klikk på den uken du ønsker å delta (om du ønsker å være med på begge fotballskolene må du melde på to ganger)
  4. Klikk TIL BETALING.

Det må meldes på fra PC (ikke mobiltelefon, pad).

Lastname
Mobile