NFA

Meld dere på til NFAs Kompiscup 22-23/6

NFA inviterer til en ny sommerutgave av Kompiscup, 22-23/6 på Brynbanen (Teisen i Oslo). Det er begrenset antall plasser i de forskjellige årsklassene, jo tidligere påmelding, jo sikrere er dere på å få delta. Vi forbeholder oss retten til å avvise påmeldingen dersom årsklassen er fullbooket (pengene betales da tilbake). Spørsmål om NFAs Kompiscup kan sendes til post@f-a.no.

Det spilles i disse årsklassene i Kompis-cupen:

• 07/08 spiller 9er på tvers av banen
  • 09/10 (11) spiller 7er

Når de enkelte årsklassene skal spille kommer vi tilbake til. Det vil bl a avhenge av antall påmeldte lag i de forskjellige klassene.

Det anbefales og anmodes om at lagene meldes på i sine respektive årsklasser (at det ikke meldes på lag opp i eldre årsklasser). Erfaringen har vist at det blir et bra nivå i alle årsklasser.

Hvem kan delta:
Alle spillere født i 07-08-09-10/11 kan delta. Det er valgfritt om man melder på klubblag, kompislag eller annet. Det er altså tillatt å sette sammen egne lag på tvers av klubbene. Dere bestemmer selv navn på laget og hvilke drakter/farger som skal benyttes. NFA låner også ut overtrekk ved behov.

Premiering:
Det spilles ordentlig cup/turnering, dvs med resultater og premiering av de beste lagene. Hvordan premiering vil avhenge av antall påmeldte lag pr klasse.

Pris:
Pris pr lag er kr 2000,-.

OBS: Ved betaling, velg aldersklasse. Påmelding og spilletillatelse er kun mulig når betaling er gjennomført online med kort.
Påmeldingsfrist er 14/6.

Forsikring:
Det forutsettes at alle spillerne har egen ulykkesforsikring som dekker eventuelle skader. Det betyr at spillerne som deltar i denne cupen ikke dekkes av de vanlige "fotballforsikringene" som spillerne har gjennom sine respektive klubber.

Spilleopplegg:
Det spilles cup for alle årganger med innledende gruppespill, deretter finalespill og plasseringskamper; ved uavgjort i sluttspillet avgjøres kampene med straffesparkkonkurranse. Alternativt blir det seriespill, avhengig av antall påmeldte lag. Hvert lag må stille med en voksen ansvarlig. Det garanteres minimum 4 kamper pr lag, avhengig av antall påmeldte lag. Det er ikke tillatt med overårige. Med lag bestående av gutter og jenter kan det gis aldersdisp for jentene. Lag ellers med overårige vil bli disket.

NFA mener at fokus på ferdighetsutvikling er viktigere enn resultater for spillere i denne alderen. Men som en del av utviklingen er det også viktig at spillerne får erfaring i å spille cuper med gruppe,- slutt,- og finalespill. Vi oppfordrer både publikum, trenere og spillere til en ansvarlig opptreden, slik at alle får en positiv opplevelse!

Hvorfor delta på NFAs Kompiscup:

-fotball og cup er gøy
-cuper gir læring og utvikling av fotballferdigheter
-fotballturnering gir glede, samvær og spenning

Start Date
22.06.2019
Start Time
End Date
23.06.2019
End Time
Price: min-max
2000-2000
Due Date
10.06.2019
Firstname
  1. Fyll inn feltene til venstre for kontaktinfo til laget. Skriv lagets navn i feltet Organisasjon/Klubb.
  2. Klikk REGISTRER.
  3. Klikk GÅ TIL BESTILLING.
  4. Huk av årsklasse
  5. Klikk TIL BETALING.
  6. Husk at du må melde på, registrere og betale to ganger dersom dere skal delta både lørdag og søndag

Lastname