Tromsø IL

Event
Telenor X-tra TIL skolen vinter 2019

Vi tilbyr økter fra kl. 1400 – 1600. Kl. 1400 er våre instruktører på plass og legger ut utstyr og øvelser. I perioden fra kl. 1400 – 1430 bruker noen elever denne tiden til innreise og andre til fri lek med ball. Kl. 1430 starter øktene med basisteknikk i forhold til tema etterfulgt av spill. De siste 10 minuttene går til oppsummering og rydding av utstyr der alle deltar.

Denne vinteren gir vi alle muligheten til å velge 1, 2 eller 3 økter i uka mandag, tirsdag, onsdag og fredag (ikke torsdag). Om en velger 1 eller 3 økter er det lurt å ha tenkt godt gjennom om en er klar for dette. Ha et hovedfokus på treninger med ditt klubblag, om du da ønsker ekstra treninger utover disse er dette et strålende alternativ. Målet med øktene i Telenor Xtra TIL – Skolen er at elevene er aktive og blir best mulig ut i fra den enkeltes forutsetninger. Dermed blir det inndelt grupper etter alder, nivå og egne jentegrupper de dagene det er naturlig. Elevene skal i tillegg til den fysiske aktiviteten bli utfordret på samarbeid, selvstendighet, ansvar og planlegging. I sa måte er det viktig at de dagene elevene skal på Telenor Xtra TIL-Skolen får med seg ekstra matpakke og drikke. Det gjør seg godt når konsentrasjonen skal opprettholdes på god fotballøkter.

Priser i perioden:

1 økt pr. uke kr. 1500,-

2 økter pr. uke kr. 3000,-

3 økter pr. uke kr. 4500,-

NB: Det gis ingen søskenmoderasjon i år.

Det er 60 plasser til rådighet hver dag og en kan velge sjøl hvilke faste dager som passer den enkelte spiller. Det siste gjelder så lenge det er ledige plasser de forskjellige dagene.

Ledere og med-instruktører for Telenor Xtra TIL – Skolen er Mikael Johnsen (Trener TIL C), Christian Markussen (Trener TIL D) og Truls Jenssen (Akademileder). Disse har med seg instruktører fra trenere i TIL-Akademiet, TIL B/C-spillere og andre aktive spillere og trenere fra Troms-fotballen. De dagene det er fullt med 60 spillere er det alltid 4 instruktører.

Ved påmelding godtar man at elevene kan bli fotografert og filmet på treningene, dette til bruk på www.til.no og visualisering av øvelser. Personopplysninger i påmeldinga blir ikke brukt til noe annet enn vinterens Telenor Xtra TIL - Skolen.

Spørsmål om Telenor Xtra TIL-skolen kan rettes til:

Truls Jenssen,e-post:truls.jenssen@til.no, 450 88 873

Start Date
12.11.2018
Start Time
14:00
End Date
13.04.2019
End Time
16:00
Place
Skarphallen
Price: min-max
1500-4500
Due Date
01.03.2019
Firstname

Veiledning for utfylling

  1. Fyll ut alle feltene til og klikk deretter på "Registrer-knappen".
  2. Klikk på knappen merket "Registrer"
  3. Påmelding er gyldig når betalingen har skjedd
  4. Klikk på knappen merket "Gå til bestilling"
  5. Huk av for hvilke dager du ønsker å melde på, maksimalt 3 dager.
  6. Klikk deretter på knappen "Til betaling" og følg anvisningene
  7. Husk å sjekke at du har fått tilsendt kvitering pr. epost.
 
Lastname
Email
Mobile
Birthdate [dd.mm.yyyy]
Gender Girl   Boy
Organization/Club

 

 

 

Kontaktinformasjon Tromsø IL Bredde
Mail:
post@til.no
Postadresse: PB 5, 9251 Tromsø
Besøksadresse: Stadionvegen 5-7, 9007 Tromsø

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift