Viking FK

Viking IFO - Idrettsfritidsordning, skoleåret 2019-2020

Viking IFO- idrettsfritidsordning skoleåret 2019-2020

For jenter og gutter som går i 2.-7.klasse.

På IFO møtes barn fra forskjellige skoler og bydeler. IFO er en arena der verdien av en sunn livsstil, samhold og samarbeid, i tillegg til variert fysisk trening, vil være fokusområder.

Treningen vil tilpasses deltakerne og vil være et godt tilbud til alle - både de som driver en hoved idrett og andre.

Treningene vil være variert og innenfor følgende tema:

innehold aktiviteter sommed fokus på god variasjon innen

• Ballaktiviteter – læring av teknikker, samhandling og regler
  • Motorikk i form varianter av hinderløyper og turnøvelser
  • Mage/rygg og bevegelighetstrening vil legges inn i de forskjellige aktivitetene
  • Treningen legges opp til å være lek og lystbetont

Tid og sted:

Tirsdag og torsdag i Vikinghallen, – ved St. Svithun videregående skole

IFO åpner kl 13.00. Frem til trening kl 14.45, vil det være gode muligheter for lekselesing og eller frilek. Voksne tilstede. Mat servers kl 14.00. Varm mat serveres en gang i måneden. Alltid gluten og laktosefrie alternativ. Gi beskjed om dette gjelder ditt barn, ved oppstart.

Treningen er fra kl 14.45-16.00.

Påmelding og betaling:

Påmelding skjer ved å følge henvisningen under.  Det betales et depositum ifm påmelding; kr 700,- for en dag pr uke og kr 1400,- for to dager pr uke. Påmeldingen er bindende og følger skoleåret. Det sendes ut faktura 1 gang for høstsesongen og 2 ganger for vinter/vårsesongen.

Pris: kr 150,- pr dag. Fritak fra betaling skjer kun ved sykdom/skade ved fremvisning av legeerklæring.

IFO er for alle! Det finnes støtteordninger både hos Idrettsrådet og Kommunen.

FRADRAG

For informasjon vedrørende utgifter knyttet til deltakelse for barn på Viking IFO og FFO og de fradrag som er mulige, sjekk lenken:

SKATTEFRADRAG

IFO følger skoleruten, dvs det er stengt i skoleferier, hellig/fridager. På skolens planleggingsdager er det åpent. Oppstart etter sommerferien er tirsdag 20.august/ torsdag 22.august.

Informasjon sendes ut uken før oppstart.

Det er mulig å melde seg på en eller begge dager.

Bilder/tape som blir tatt på Viking IFO, vil kun bli brukt i Vikingsammenheng. Om det ikke er ønskelig at deres spiller blir med på det, så gi beskjed!

Det er begrenset med plasser.

Spørsmål kan rettes til Bård Finnesand på epost

bard@viking-fk.no