Viking FK

Viking FK knotteskolen 2019

Velkommen til Viking KNOTTESKOLE 2019

I år er det jenter og gutter født i 2013 og 2014, som ønskes velkommen til knotteskolen.

Man kan melde seg på for både vår og høst eller for bare vår eller høst.

Oppstart vår 2019
ONSDAG 8.mai kl 17.00 på Stavanger Stadion, gressbanen.
Oppmøte 16.45 for registrering og utdeling av flott Diadoratrøye og ball.

Oppstart etter skoleferien, høsten 2019:

ONSDAG 21.august kl 17.00 på Stavanger Stadion, gressbanen

Nye spillere møter kl 16.45 for registrering og utdeling av flott Diadoratrøye og ball.

Ballen skal være med på hver trening!

Sportslig opplegg:

Målet med knotteskolen er å skape fotballglede. Få barna til å synes det er gøy å spille fotball. Lære ungene hvordan en skal oppføre seg på trening og hvilke regler som gjelder. Under hver økt har vi fokus på trygghet og trivsel som igjen gir gode forutsetninger for mestring. Vi deler inn i grupper som rullerer innom 3-4 stasjoner på hver økt. Individuell teknikk, skudd, lek, spill og bli kjent leker

·         Lære ballen å kjenne igjennom føringer, vendinger, driblinger og pasninger

·         Skyte på mål

·         Spill

·         Prøve å drible og takle hverandre

Knotteskolen er vel så mye et trenertiltak som et spillertiltak. Vi ønsker å rekruttere foreldre til trenerrollen og utdanne dem underveis på skolen. Målet er at de etter skolen skal være trygge i trenerrollen og kan fortsette å jobbe med spillerne i samme mal som knotteskolen. Det vil etter høstens skole bli arrangert et barnefotballkurs hvor vi oppsummerer skolen gir de frivillige foreldre /foresatte trenerne, et grunnlag som de vil bygge videre på med hjelp fra klubbens trenerkoordinator.  Det oppfordres derfor på at foreldre stiller opp på skolen i treningstøy. Hvis du er interessert i å hjelpe til som trener på knotteskolen, så meld deg til Vikings trenerkoordinator Pål-Stian Eriksen, pal.stian.eriksen@viking-fk.no.

Instruktører er profesjonelle Vikingtrenere, i sammen med foreldretrenere og Viking aldersbestemteelitespillere.

Pris: kr 1200, - for både vår/høst. Kr 850,- for kun vår eller høst.

Begrenset antall plasser: Førstemann til mølla...

NB! påmelding er kun godkjent når betaling er utført.

Start Date
08.05.2019