Viking FK

Viking sommerskole 2019

Viking Sommerskole 2019

For jenter og gutter i alderen 7-13 år (2012-2006)

Velkommen til Viking sommerskole; første og siste skolesommerferieuke.

På sommerskolen fylles dagene opp med masse god fysisk aktivitet; både fotball og annen mer allsidig aktivitet, spill og lek og konkurranser. Turneringsspill, rebus og tur til Viking stadion for å hilse på Viking A-laget. (Kan hende at det ikke blir tur til SR-Bank Arena i uke 33.)

Det legges opp til at barna skal skaffe seg nye impulser, venner og utvide sitt sosiale nettverk.

Tid og sted:

09.00-15.00.

Oppmøte er i Vikinghuset, Steingaten 100 på Eiganes og anlegget som ligger her, benyttes. Hvis værmeldingen er dårlig, har vi mulighet til å bruke Vikinghallen. Det vil i så fall bli informert om.

Uke 26, 5 dager; mandag 24.6 – fredag 28.6

Uke 33, 3 dager; mandag 12.8 – onsdag 14.8

Mat: Det serveres lunsj hver dag, kun sunn og god mat. Alltid glutenfrie og laktosefrie alternativ. Varm mat minimum en av dagene. Frukt pause utpå ettermiddagen. Det er ikke lov å ha med søtsaker/snacks eller brus/energidrikker.

Trenere:

Både erfarne voksne og ungdom er med som ledere/trenere på sommerskolen. Det legges vekt på trygghet og trivsel.

Påmelding:

Påmelding skjer via www.viking-ungdom.no Det er en egen påmeldingsknapp litt ned på fremsiden.

Pris:

kr 1700,- for uke 26 – 5 dager

Kr 1300,- for uke 33 – 3 dager

Valg av uke fremkommer etter registrering av personalia!

Alle Sommerskoledeltakere mottar en Diadora fotballtrøye ved oppmøte første dagen.

Begrenset antall plasser: Førstemann til mølla...

NB ! Påmelding er kun godkjent når betaling er utført. Bruk PC med oppdatert Java ved påmelding.

Kontaktperson ifm uke 26: pal.stian.eriksen@viking-fk.no

Kontaktperson ifm uke 33:  Marius Kloster; marius@viking-fk.no