Spoortz AS


 

Tusen takk for i år!
Vi sitter igjen med mange gode minner etter at den 26. utgaven av Fredriksten SpareBank 1 Cup er en del av historiebøkene!
11.05|Petter Jacobsen|979 visninger

I løpet av helga har det blitt spilt 197 fotballkamper med totalt 108 lag involvert i Fredriksten SpareBank 1 Cup! Det har vært full fart på både Strupe og i Tistedalen, og til tross for skiftende værforhold, har det kun vært smil og glede å spore hos både spillere, trenere, foreldre, tilskuere og frivillige.

For første gang på flere år var også 13-åringene med på Fredriksten SpareBank 1 Cup, der 20 lag fordelt på to elite-puljer og to bredde-puljer, spilte innledende kamper på lørdag og sluttspill på søndag. Noen av disse lagene og tilsammen 120 personer overnattet på Strupe ungdomsskole, som ligger bare et steinkast fra banene på Strupe.

Hundrevis av barn, noen bare fem år gamle, har storkost seg i både solskinn og regn under årets Fredriksten SpareBank 1 Cup. Vi vil gjerne takke hver eneste en for deltakelsen, og håper dere kommer tilbake i starten av mai også nesten år!

En stor takk må også rettes til de over hundre frivillige fra Kvik Halden FK som har bidratt som kioskvakter, parkeringsvakter, ordensvakter og dommere!

Takk for i år!

 

 

 

 

Turneringsverktøyet er utviklet av Spoortz AS