21.01.2019 Barnetrener utdanningen
Den andre samlingen i Barnetrenerutdanningen (BTU) er gjennomført. Nok en gang var barnetrenere fra hele landet samlet for å utvikle seg og klubben de reprensenterer. Samlingen ble holdt i lokalene til Norges Idrettsforbund på Ullevål Stadion og utdanningsansvarlig i NKBF, Stein M Eriksen, hadde sydd i sammen et sterkt program som deltagerene fikk nyte godt av. Her fikk vi oppdatert forskning om Vekst-modning-utvikling og trening. Observasjon av økt med evaluering og økt planlegging. Avslutningsvis et foredrag om, Hva er talent? Det ble en helg med inspirasjon, engasjement, spennende foredrag og ny kunnskap, ispedd morsomme oppgaver som skapte variasjon og latter. Bidragsytere: Gianpaolo Calajo (Aikya) Mari Bjone (Bakgrunn fra og engasjement i NFF/NIF/OLT) Hege Elisabeth Wilson Langraff (NIH) Ellen Dahl (NKBF) Anette Sexe (NKBF) Stein M Eriksen (NKBF) Per A Ringsby (NKBF) Neste samling i Barnetrenerutdanningen er på NKBF sin Sommerleir i Stavern 21.-23. juni. Barnetrenerutdanningen (BTU) er et resultat av Barneløftet ?en gave fra Sparebankstiftelsen DNB.
04.09.2018 Ny barneaktivitet
Vi begynner nytt kurs for barn
02.03.2018 Sølv i NC 2
Tommy fightet seg til en sølvmedalje i Norgescupen.
15.02.2018 Innkalling Årsmøte
Vi avholder årsmøte i våre lokaler på Vestbytorget onsdag 14. mars 2018 kl 19:30
24.01.2018 Tommy fikk bronsemedalje NC
NC 1 i Risør fikk Tommy bronsemedalje,
14.01.2018 Rent Idrettslag
Vestby Kampsport blir et Rent Idrettslag! "Rent Idrettslag" er et program Vestby Kampsportklubb deltar i for på en positiv måte vise sin nulltoleranse til doping ovenfor utøvere, foreldre og lokalmiljø. Vestby Kampsportklubb skal nå utforme idrettslaget en antidopingpolicy og ha klare kjøreregler i forhold til doping. Blant utøverne skal det gjennomføres enkle tiltak for å øke kunnskapen om antidoping. Slik ønsker vi å skape gode holdninger.
Tor Andreas Hovland
14.01.2018 Tilbud på dagtid.
Vestby Kampsportklubb starter opp med treninger på dagtid. Tirsdager og torsdager fra kl 1130 til 1300 kjører vi treninger for alle som vil prøve . Gratis prøvetime!
14.01.2018 Medlemskontingent 2018
Vi har akkurat sendt ut årets medlemskontingent.
27.12.2017 Ny hjemmeside
Vestby Kampsportklubb lanserer ny hjemmeside.
Tor Andreas Hovland Capoeira Na Neve
27.12.2017 Velkommen til ny hjemmeside!
Vi har valgt www.spoortz.no som vårt nye verktøy for effektiv klubbdrift.

Vestby Kampsportklubb

Mølleveien 4