Emblem IL

Skolesprinten

Her følger info om Skolesprinten

Skolesprinten i 2019 har ikke fastsatt dato pdd. Skolene i vårt nærområde får skriv om dette. Starttider vil bli tildelt hver klasse. Om andre klasser ønsker å løpe Skolesprint en av disse dagene kan de ta kontakt og vi vil se om vi kan få skviset inn også din klasse.

=============

Marit Lundanes har skrevet to flotte reportasje fra Gildesprinten i 2008 i indre bydel. Last ned reportasje her - og andre reportasje her

Mer info følger snart.

Vi arrangerer skolesprint for omlag 900 elever hvert år. Skoler som ønsker skolesprint kan selv ta kontakt med Emblem IL og vil så langt vi klarer prøve å hjelpe med å arrangere skolesprint.

Vi har lagt ut de skolekartene vi har for gratis nedlasting her på internett. Du finner de i menyen til venstre. Personer og skoler kan fritt bruke dette, men må skrive ut kartene selv. Emblem IL kan være behjelpelig med fargelaserutskrifter men må da ta en liten sum for utskriftene som dekker våre utgifter. En bør ta kontakt for å få oppdatert pdf fil av skolekartene (de som ligger ute er gif bilder av litt eldre kart)

03.04.2008 10:00

Bilderesultat for tafjord logo                                                                       Bilderesultat for nike