IL Bjarg

Grasrotandelen

Grasrotandelen

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan altså velge at Idrettslaget Bjarg får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til Idrettslaget Bjarg. Og best av alt - din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Slik gir du Grasrotandelen til Idrettslaget Bjarg
Det enkleste for de aller fleste er å sende sms med kodeord GRASROTANDELEN 982024544 til nummer 2020 (tjenesten er gratis).

Dersom dette mot formodning ikke virker kan du selvsagt gå til en tippekommisjonær som kan hjelpe deg med å registrere Idrettslaget Bjarg som din grasrotmottaker.

Det er også mulig å logge seg inn på Norsk Tipping sine nettsider, www.norsk-tipping.no, ved hjelp av kort og kortleser. Her kan du søke opp Idrettslaget Bjarg som grasrotmottaker og enkelt knytte deg til.

Siste alternativ er å laste ned siste versjon av Norsk Tipping Mobilspill. Her er det også mulig å søke opp Idrettslaget Bjarg dersom du ønsker å støtte oss og knytte deg til direkte fra mobilen.

Kontakt oss


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift