Aksla IL

Orientering til leietakere

Orientering til leietakere
ORIENTERING TIL  BRUKERE/ LEIETAKERE AV AKSLAHUSET
 
Bestilling av huset til møtevirksomhet legges inn i kalenderen av lagleder (evt. ta kontakt med daglig leder for å legge møtet inn i kalenderen).
For å unngå dobbel-booking og andre misforståelser, legges alle andre arrangement inn i kalenderen av daglig leder. 
Du sjekker huskalenderen på nettsidene og sender mail til oppgitt e-postadresse når du har funnet ledig dato som passer. I e-posten skriver du fullt navn, telefonnummer og mailadresse. Faktura vil bli sendt pr e-post hvis mulig.
 
Lagene i Askla IL kan leie huset gratis fra mandag til torsdag så lenge det er et arrangement for laget. Vanlig medlemspris for leie fredag til søndag.
Du kontakter daglig leder på oppgitt telefonnr. for å avtale tilgang til huset (adgangskode) når dagen for ditt arrangement nærmer seg.

 Akslahuset ligger i tettbebyggelse. Derfor;

- Kveld/natt-arrangement SKAL være avsluttet innen klokka 0200.

- Høy musikk skal KUN spilles i "Spisesalen" - ikke i salongen.

Vasketralla i gangen skal alltid være klar til bruk. Når du er ferdig å rydde etter deg, sjekk at tralla er ok til neste bruker. Siden vi leier ut huset til eksterne leietagere, må vasketralla være i orden med bøtter, vaskemiddel, mopper og søppelsekker. Er det noe som mangler, ta kontakt.

Når du har leid lokalet til bursdag eller annet arrangement, skal det vaskes med vann og såpe. Tørrmopp holder ikke. Alt søppel skal kastes i bossdunkene ute. Dette gjelder naturligvis også på toalettene og i gangen. Mangler noe du mener burde finnes, si ifra til oss!
Det er tilgjengelig kjølerom, komfyr og steamer, kaffetrakter, samt dekketøy til ca 70 personer.
 
 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift