Vålerenga Fotball

Vålerenga Fotballakademi - Telenor Xtra

Vålerenga Fotball Akademi - Telenor Xtra 2018

Akademiet er Vålerengas fotballtilbud etter skoletid, det er en arena for alle unge spillere som ønsker å utvikle sine fotballferdigheter.

PÅMELDING OG REGISTRERING: https://www.superinvite.no/#/invitation/6f8caa0e64...

Mer informasjon finnes på vår Facebookside.

Kontakt jonas.munkvold@vif.no før påmelding for å se hvilke dager som passer ditt barn best.

Hvem kan delta:

Dette er et tilbud for alle gutter og jenter i aldersgruppen 6-14 som ønsker å spille, og lære mer fotball. Både spillere fra Vålerenga Fotball og andre klubber er hjertelig velkomne. Det vil stilles krav om at deltagerne gjør sitt beste og utviser et ønske om å bli bedre.

Vi trener mandag til fredag og kan i samarbeid med Ruter tilby henting fra skolen. Der hentes barna til et avtalt tidspunkt etter kl. 14, slik at de ankommer Vallhall senest 14.55 og rekker trening.

Alle økter starter 15.00 og varer til 16.30. Fra påskeferien til høstferien trener vi utendørs på kunstgresset , mens vi trener innendørs i Vallhall Arena i vinterhalvåret fra høstferien til påskeferien.

På akademiet har vi som mål å gi et tilbud med fokus på å:

• Skape ett utviklingsmiljø hvor spillere og trenere gleder seg til hver trening og får motivasjon til å trene utenom våre aktiviteter.
    • Utvikle taktiske og tekniske ferdigheter, i tillegg til å utvikle motoriske feridgheter uten ball.
    • Skape bedre spillere, og mennesker gjennom fokus på våre verdier og sunne holdninger.

Akademiet følger Vålerenga Fotballs fagplan og læringsmål for barnefotballen.

Trenere:

Vi har faglig dyktige trenere med lang erfaring fra både vår egen barn-, og ungdomsfotball samt topp akademier i Europa.

Simen Moe – Simen er fulltidsansatt for å jobbe med vårt satsningslag for gutter 12 og implementere vår skoleringsplan hos samarbeidsklubber. Han vil ha en gruppe på akademiet torsdager.

Darren O’Sullivan – Darren er fra Wales og har jobbet med fotball i alle verdens hjørner. Nå er har han et særskilt ansvar for å følge opp jentefotballen i klubben og er invovlvert fra J19 og nedover.

Jens August Dalsegg – Jens August er en dyktig trener med lang fartstid i Vålerenga. Tidligere hadde Jens August det sportslige ansvaret for akademiet, men sa fra seg oppgaven for å bli markedsansvarlig i klubben.

Terje Risa - Terje har vært i og rundt Vålerenga en mannsalder. Nå sitter han i sportslig utvalg og er trenerkoordinator for 2010 i barnefotballen.

Pablo Valenzuela - Pablo er en ivrig trener med ekstra ansvar for de aller yngste, men som også kommer til å få muligheten til å jobbe med eldre spillere. Han er dyktig til å lage aktivitet som bidar til læring og å forme ett miljø der barn trives.

Jack Brazil - Jack er på akademiet 4 ganger i uken og jobbe med to av klubbens ungdomslag, samt som TK for 2009 og 2010 kullet i klubben. Jack er engelsk, men har bred erfaring fra flere kulturer og god utdaninning som fotballtrener.

Jonas Munkvold - Undertegnede har overtatt det sportslige ansvaret for akademiet sommeren 2018, sammen med en rolle som trenerkoordinator for ungdomslagen i klubben. Har bachelorgrad i fotballstudier fra England og erfaring med barne- og ungdomsfotball fra flere land, har nå returnert til moderklubben Vålerenga.

Prisene fra oktober 2019 starter med kr 800 i måneden for en akademiøkt/uka.

Spillere som spiller i VIF vil kun betale fra kr 650. Deretter kr 800, 1100, 1300, 1500.

Send mail til jonas.munkvold@vif.no for påmelding til transport!

Status de ulike dagene er som følger:

Mandag: Plass til flere 2010-2006.

Tirsdag: Plass til flere 2010-2006.

Onsdag: Begrenset med plass.

Torsdag: Plass til flere

Fredag: Egen gruppe for 2011 og gruppe for 2012, ellers fullt.

Alle deltagere vil kunne bestille utstyr (drakt, bag, overtrekk, strømper) fra Telenor Xtra. Bestilling gjøres her: bestilling.telenorxtra.no/

Foreldre med barn på skole- , og fotballfritidsordning har også muligheter til skattefradag: http://www.skatteetaten.no/no/Person/Selvangivelse/tema-og-fradrag/Familie-og-helse/barn/Foreldrefradrag-kostnader-til-pass-og-stell-av-barn/Fritidsordning-for-barn-i-idrettsforeninger-og-lignende-gir-foreldrefradrag-fra-2014-/

Kontaktinfo:

Sportslig ansvarlig: Jonas Munkvold