Byåsen IL Orientering

Info fra styret

Info fra styret
VEDLEGG
Vis fil 2011 Årsberetning BIL-O.pdf
Vis fil 2011 Årsmøteprotokoll BIL-O.pdf
Vis fil 2011 Årsregnskap revidert BIL-O.pdf
Vis fil 2012 Årsberetning BIL-O.pdf
Vis fil 2012 Årsmøteprotokoll BIL-O.pdf
Vis fil 2012 Årsregnskap revidert BIL-O.pdf
Vis fil 2013 Årsberetning BIL-O.pdf
Vis fil 2013 Årsmøteprotokoll BIL-O.pdf
Vis fil 2013 Årsregnskap revidert BIL-O.pdf
Vis fil 2014 Innstilling stipend BIL-O.pdf
Vis fil 2014 Årsberetning BIL-O.pdf
Vis fil 2014 Årsmøteprotokoll BIL-O.pdf
Vis fil 2014 Årsregnskap revidert BIL-O.pdf
Vis fil 2015 Årsberetning BIL-O.pdf
Vis fil 2015 Årsmøteprotokoll BIL-O.pdf
Vis fil 2015 Årsregnskap revidert BIL-O.pdf
Vis fil 2016 Årsberetning BIL-O.pdf
Vis fil 2016 Årsmøteprotokoll BIL-O.pdf
Vis fil 2016 Årsregnskap revisjon BIL-O.pdf
Vis fil 2016 Årsregnskap signert BIL-O.pdf
Vis fil 2017 Årsberetning BIL-O.pdf
Vis fil 2017 Årsmøteprotokoll BIL-O.pdf
Vis fil 2017 Årsregnskap revidert BIL-O.pdf
Vis fil 2018 Årsberetning BIL-O.pdf
Vis fil 2018 Årsmøteprotokoll BIL-O.pdf
Vis fil 2018 Årsregnskap revidert BIL-O.pdf
Vis fil 2019 Årsberetning BIL-O.pdf
Vis fil 2019 Årsmøteprotokoll BIL-O.pdf
Vis fil 2019 Årsregnskap revisjon BIL-O.pdf
Vis fil 2019 Årsregnskap signert BIL-O.pdf
Vis fil 2020 Årsberetning BIL-O.pdf
Vis fil 2020 Årsmøteprotokoll BIL-O.pdf
Vis fil 2020 Årsregnskap e-signert BIL-O.PDF
Vis fil 2020 Årsregnskap revisjon BIL-O.pdf
Vis fil 2021 Årsberetning BIL-O (1).pdf
Vis fil 2021 Årsmøteprotokoll BIL-O.pdf
Vis fil 2021 Årsregnskap BIL-O.pdf
Vis fil 2021 Årsregnskap revisjon BIL-O.pdf
Vis fil 2022 BIL-O signert protokoll årlig medlemsmøte.pdf
Vis fil 2022 BIL-O Årsberetning.pdf
Vis fil 2022 BIL-O Årsregnskap til årlig møte.PDF
Vis fil 2023 BIL-O Protokoll årlig møte for 2022.pdf
Vis fil 2023 BIL-O revisjonsberetning for 2022.pdf
Vis fil 2023 BIL-O Årsmelding for 2022.docx.pdf
Vis fil 2023 BIL-O Årsregnskap for 2022 til årlig møte.PDF
Vis fil 2024 BIL-O Protokoll fra årsmøte for 2023.pdf
Vis fil 2024 BIL-O Revisjonsberetning for 2023.pdf
Vis fil 2024 BIL-O Årsmelding for 2023 endelig.docx.pdf
Vis fil 2024 BIL-O Årsregnskap for 2023.pdf

Nytt styre valgt på årlig møte 29.2.2024 - snittalder i styret redusert fra 44 år til 34 år!

Langt på vei et generasjonsskifte da nytt styre ble valgt, se oversikten over Tillitsvalgte per 29.2.2024.

Informasjon fra styret i Byåsen IL Orientering per 29.12.2023

Noen punkter fra pågående arbeid i styret/klubben:

  • Planleggingen av årlig møte i Byåsen IL Orientering er i gang
  • Skijegeren er i gang


Informasjon fra styret i Byåsen IL Orientering per 27.10.2023

Noen punkter fra pågående arbeid i styret/klubben:

  • Nok en god sesong gjennomført - god deltagelse på treninger og løp - flere NM-medaljører, internasjonal representasjon tyder på godt arbeid
  • Vår trener Oskar har bestemt seg for å flytte til Sverige, men styret har vedtatt å videreføre et redusert engasjement der han vil bistå med treningsopplegg, oppfølging av eliteløperne mm. Styret jobber for å finne en som kan deltids-ansettes som trener og aktivitetskoordinator i tillegg til Oskar.
  • Oppsummeringen etter årets store arrangement HL/OLL 2023 viser gode tilbakemeldinger, selvsagt noen læringspunkter, og prognose for et solid overskudd, mer enn budsjettert. Det gir styret og O-gruppen mulighet for både å videreføre deltids treneransettelse, og økt innsats for bredde-satsingen og rekruttering
  • Skijegern er i god planlegging - 50 poster i Bymarka kommende sesong - litt oppgradert etter økonomisk tilskudd fra SMN1. 10 poster blir spesielt familievennlige.


Informasjon fra styret i Byåsen IL Orientering 2022-12-04

Noen punkter fra pågående arbeid i styret/klubben:

  • Det er et stort utvalg av treningstilbud og sosialt samvær i o-gruppen i vinter. Vår trener Oskar legger ut informasjon på hjemmesiden og på facebook, og alle er velkommen på disse aktivitetene. Meld deg inn på facebook-siden til o-gruppen hvis du ikke allerede er medlem. Lurer dere på noe er det bare å ta kontakt! Det var stort oppmøte på onsdagstreningen i forrige uke så bli med på onsdager fremover! Byåsen IL Orientering (spoortz.no) (7) Byåsen IL Orientering | Facebook
  • Arbeidet med vårt store arrangement Hovedløpet og O-landsleir, som er 4.-9. august neste år, går fremover og det arbeides godt med mange ulike oppgaver. Det avholdes jevnlige møter i arrangementskommiteen og neste møte er tirsdag 6. desember i Nilsbyen. Vi trenger mye folk til mange ulike oppgaver. Dere vil alle sammen bli spurt om å bidra og vi håper alle er positive til dette. Hjemmesiden oppdateres kontinuerlig og vi har også en instagram-konto for arrangementet. Hovedløpet & O-landsleir 2023 (hloll2023.no) Hovedløp og O-landsleir 2023 (@hloll2023) • Instagram-bilder og -videoer
  • Skijegern er rett rundt hjørnet og det vil snart bli mulig å kjøpe kart og begynne å ta turen ut i marka for å finne poster i vinter. Tusen takk alle sammen som har bidratt til å få dette gjennomført!
  • Oskar fortsetter som trener for juniorer og seniorer ett år til. Styret ser at det er nødvendig å få en egen trener for gruppen 13-16 år og håper vi kan få dette på plass i løpet av 2023. Har dere tips til en person som kan passe til dette så ta kontakt med styret/sportslig utvalg.
  • Myra-hallen begynner å ta form og hallen er beregnet å kunne åpne i slutten av februar! Uteområdene er ferdig først neste sommer. Det pågår diskusjoner om fordeling av halltider og fordeling av driftskostnader på de ulike gruppene. Her må vi være på banen for å få størst mulig tilgang. Kjell følger saken tett.
  • Klubbmesterskap med kurvfest og voksenfest ble arrangert i november. Kurvfesten i Nilsbyen. Det var godt oppmøte med mange fine priser som ble delt ut til våre flinke ungdommer. Torgeir stakk velfortjent av med toppvinsten i loddtrekningen og han har vel spist mye frukt en måneds tid nå. Tusen takk til alle som har bidratt til å få til disse arrangementene!
  • Sett av kvelden 28. februar, da er det årlig møte i Byåsen IL O-gruppe! Stedet er Kafeteriaen i Nilsbyen. I tillegg til formelt møte med servering blir det også anledning til å diskutere saker som er relevant for klubben videre. Kompetansehelgen i regi av NOF ble avholdt 29.-30. oktober. Oskar deltok og har kanskje noe som kan formidles. I styret har vi diskutert at et tema kan være rekruttering til o-sporten og klubben samt få de yngre til å delta på løp. Valgkommiteen blir kontaktet og det blir ledige verv i styret neste år så det er bare å forberede seg til å bli spurt om en oppgave i styret eller i et utvalg!

Ta gjerne kontakt med noen av oss i styret hvis du lurer på noe eller har innspill til styrearbeidet.

Hilsen Styret

Kjell Maroni (Leder), Jenny Persson (Nestleder og sekretær), Talke Evjen (Kasserer), Torgeir Aune (Leder sportslig), Hans Aleksander Østhagen ( Leder teknisk), Marcus Bull Leder (Leder økonomi), Vebjørn Bergh-Hansen (Ungdomsrepresentant)

Informasjon fra styret i Byåsen IL Orientering 2022-08-31

Noen punkter fra pågående arbeid i styret/klubben:

  • Aktiviteter som o-tekniske treninger og løp er i gang igjen etter sommerferien. Byåsen IL Orientering (spoortz.no) Styremøter avholdes ca 1 gang per måned utover høsten og vinteren.
  • Det pågår et kontinuerlig arbeid med mer detaljert planlegging og bemanning av vårt store arrangement Hovedløpet og O-landsleir, som er 4.-9. august neste år. Vi trenger mye folk til mange ulike oppgaver. Dere vil alle sammen bli spurt om å bidra og vi håper alle er positive til dette. Hjemmesiden er oppe og går og vi har også en instagram-konto for arrangementet. Hovedløpet & O-landsleir 2023 (hloll2023.no) Hovedløp og O-landsleir 2023 (@hloll2023) • Instagram-bilder og -videoer
  • 3-vannsløpet avholdes 13. september. Alle oppfordres til å delta på løpet eller bidra som arrangør. Hans Aleksander Østhagen har ansvaret for arrangementet i O-gruppen.
  • Jon Gunnes er ny styreleder i hovedlaget i Byåsen IL og han presenterte seg på et styremøte før sommeren. Vi snakket med Gunnes om aktiviteter i o-gruppen, forventninger til hovedlaget og motsatt.
  • BIL-O deltok på Finn frem Fest i Trondheim Spektrum 19.juni. Det var stor interesse for o-idretten og mange benyttet anledningen til å teste et lite o-løp rundt spektrum. Byåsen IL Orientering (spoortz.no)
  • Det er viktig at hjemmesiden er oppdatert og at det legges ut nyhetssaker ofte. Dette er positivt for rekrutteringen. Informasjon som legges ut på facebook-siden vår bør også legges ut på hjemmesiden. Vi har laget en flyer som informerer om muligheten for å bli med på orientering og delta i aktiviteter i Byåsen IL. Byåsen IL Orientering - Aktiviteter i avdelingen (spoortz.no)
  • Byåsen IL arrangerte World Orienteering Day 19.mai i samarbeid med Byåsen skole.

Ta gjerne kontakt med noen av oss i styret hvis du lurer på noe eller har innspill til styrearbeidet.

Hilsen Styret

Kjell Maroni (Leder), Jenny Persson (Nestleder og sekretær), Talke Evjen (Kasserer), Torgeir Aune (Leder sportslig), Hans Aleksander Østhagen ( Leder teknisk), Marcus Bull Leder (Leder økonomi), Vebjørn Bergh-Hansen (Ungdomsrepresentant)

Informasjon fra styret i Byåsen IL Orientering 2022-03-18

Noen punkter fra pågående arbeid i styret/klubben:

  • Årlig møte i O-gruppen ble avholdt 1. mars. Styret har gjennomført et konstituerende styremøtet denne uken. Jenny Persson ble valgt til nestleder. Styremøter avholdes ca 1 gang i måneden.
  • Styremøtet ble utvidet til å inkludere medlemmene i de ulike utvalgene. Her finner dere navn og kontaktinformasjon til de tillitsvalgte i orienteringsgruppen. Byåsen IL Orientering - Tillitsvalgte (spoortz.no).
  • Årsmøtet i hovedlaget i Byåsen IL er berammet til 29.mars 2022. Vi oppfordrer medlemmer i o-gruppen til å delta. ÅRSMØTER I IDRETTSLAGET 2022 (byasen.no)
  • Kretsting 2022 ble avholdt 9.mars.Kjell, Jenny og Torgeir deltok for BIL-O (valgt på årlig møte)
  • Det er mye som skjer i de ulike utvalgene fremover. Det planlegges for treninger og treningsoppstart 20. april, Byåsen IL Orientering - Orienteringskole (spoortz.no), Kick-off for vårsesongen og møte med trenere. Styret oppfordrer trenere til å melde sin interesse for å delta på trenerkurs.
  • Det er snart mulig å bestille løpstøy, og bestillingsportalen åpnes snart. Egen nyhetssak kommer etter hvert på dette!
  • Teknisk utvalg har ansvar for å sette opp bemanning til våre løp. De fleste sentrale rollene til løpene vi har i er på plass. Det arbeides med å få en god oversikt på kartene vi har og hvilket behov de har for oppdatering. En gjennomgang av våre lisenser og hvor mange OCAD-lisenser vi har behov for skal kartlegges nå.
  • Fremover blir det stort fokus på planlegging av Hovedløp og O-landsleir som vi skal arrangere år 2023. Mer informasjon kommer etter hvert!

Ta gjerne kontakt med noen av oss i styret hvis du lurer på noe eller har innspill til styrearbeidet.

Hilsen Styret

Kjell Maroni (Leder), Jenny Persson (Nestleder og sekretær), Talke Evjen (Kasserer), Torgeir Aune (Leder sportslig), Hans Aleksander Østhagen ( Leder teknisk), Marcus Bull Leder (Leder økonomi), Vebjørn Bergh-Hansen (Ungdomsrepresentant)

Informasjon fra styret i Byåsen IL Orientering 2021-11-02

Noen punkter fra pågående arbeid i styret/klubben:

  • NC jr/sr/O-Idol og NM jr stafett 2021 er gjennomført nå i høst. Evaluering av arrangementet skjer denne uken. Tusen takk til alle sammen som har bidratt i forberedelsene og i gjennomføringen!
  • Kommunikasjon- og markedsføringsarbeidet er i sluttfasen og et dokument med strategien og handlingsplan med aksjonspunkter blir snart distribuert og lagt ut på hjemmesiden.
  • Styret har sendt høringskommentar til forslag til planprogram for “Kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet”. Det er lagt vekt på at O-sporten utnytter arealer både i og nær befolkningstette områder, og er et viktig bidrag til inkluderende aktivitet. Løp arrangeres ofte i nærmiljøet, det er følgelig viktig at tilgangen til arealer er best mulig.
  • Status synfaring. Arbeidet med nytt kart på Solemsåsen går fremover. God teknisk trening å synfare og tegne kart.
  • Teknisk utvalg arbeider med hvilke arrangement vi skal ta på oss neste år (Terminlisten)
  • Styret begynner så smått arbeidet med årsmelding og oppsummering av året 2021. Mer informasjon om tid og sted for Årlige møte i Byåsen IL orientering kommer snart.
  • Det har vært godt oppmøte på o-treningene i år og det lover godt for fremtiden. Byåsen IL skiller seg ut, da trenden i mange andre klubber på landsbasis har vært det motsatte.
  • Byåsen IL ved Jenny Persson og Terje Maroni deltok på NOF sin Kompetansehelg på Gardermoen 30.-31. oktober. Egen sak er lagt ut på hjemmesiden. Alle presentasjoner fra helgen finner dere her:Kompetansehelg - Norsk Orientering Ta gjerne kontakt med Jenny eller Terje hvis dere lurer på noe i presentasjonene.
  • O-gruppa starter nå prosessarbeidet med Strategi- og klubbutvikling. Et arbeidsutvalg holder i dette arbeidet. Vi håper på godt oppmøte på første klubbutviklingskvelden 9. november kl 18 i Nilsbyen. Ler mer om klubbkvelden her: Byåsen IL Orientering (spoortz.no)

Ta gjerne kontakt med noen av oss i styret hvis du lurer på noe eller har innspill til styrearbeidet.

Hilsen Styret

Kjell Maroni, Jenny Persson, Talke Evjen, Kari Solem Aune, Trond Benum, Marcus Bull, Malin N. Leiren

Informasjon fra styret i Byåsen IL Orientering ( 20.03.2021)

Årlig møte og første konstituerende styremøte er avholdt i orienteringsgruppen.

Styret og de ulike rollene er nå følgende:

Leder: Kjell Maroni

Nestleder og sekretær: Jenny Persson

Leder sportslig: Kari Solem Aune

Leder økonomi: Marcus Bull

Leder Teknisk: Trond Benum

Ungdomsrepresentant: Malin N. Leiren

Følgende arbeider styret med for tiden:

  • Utarbeide kommunikasjon- og markedsføringsplan.
  • Årsmøtet i hovedlaget i Byåsen IL er berammet til 5.mai 2021
    • Kurs i regi hovedlaget med tema samordnet rapportering. Talke deltar.
  • Kjell, Jenny, Kari deltok i årsmøtet i STOK, som ble avholdt 5. mars.
    • Prestasjonspris til Lene Berg Hansen ble delt ut av STOK.
    • Det er ønskelig med lik klasseinndeling for NTOK og STOK. Det er aktuelt med små justeringer og dette skal utredes fremover. Styret i STOK jobber videre med saken.
    • Det blir satt ned et utvalg som skal utrede innkjøp av emitag. Torgeir Aune bidrar i dette utvalget.
  • NOF – Klubbundersøkelsen 2021. Styret i BIL har svart på undersøkelsen. Vi har fått svar fra NOF at det er satt opp en rekke digitale kurs denne vinteren og det vil bli flere framover. Det går å følge med på kurstilbudene fra Norges Orienteringsforbund her: https://eventor.orientering.no/Activities?organisa...
  • Kick-off før sesongen inkl. premieutdelinger – hvordan og når?
  • Sportslig utvalg. Nytt trenerteam. Se egen sak på info-siden. Innetreninger 2021/2022, nok med mandager fra kl 20:00 eller er det behov for en treningsmulighet for de litt yngre i tillegg? Trenerteamet vurderer/undersøker behov for flere innendørs treningstider. Vi er i utgangspunktet fornøyd med mandager kl 20 - også i lys av regler om barneidrett.
  • Teknisk utvalg arbeider med å vurdere kurstilbud i NOF-regi, Prosjektet "Orientering - Kart i skole og fritid" 2021, møte om Synfaring og synfaringskurs. Sagelva-kartet som en mulig sommerjobb?
  • Økonomiutvalget: Bestilling drakter nybegynnere, se på mulighet for tilskudd aktivitetsmidler fra NOF: Foreldrekurs og Sommer-o-skolen.
  • NC jr/sr/O-Idol og NM jr stafett 2021 får økt fokus fremover. Arrangementet er nå til høsten og arrangemngetskomitten mener de er i rute.

Neste planlagte styremøte er 7. april. Det er planlagt styremøter hyppigere enn vi har praktisert tidligere. Årsaken til dette er mange saker med korte tidsfrister for tilbakemelding til STOK og NOF samt bedre oppfølging og kontinuitet av våre pågående saker.

Ta gjerne kontakt med noen av oss i styret hvis du lurer på noe eller har innspill til styrearbeidet.

Hilsen Styret

Kjell Maroni, Jenny Persson, Talke Evjen, Kari Solem Aune, Trond Benum, Marcus Bull, Malin N. Leiren


Informasjon fra styret i Byåsen IL Orientering

Følgende arbeider styret med for tiden (per 15.12.2020):

Det pågår et kontinuerlig arbeid med planleggingen av neste års store arrangement Norges Cup- løp for junior og senior, O-idol for 16- åringer samt Norgesmesterskap for junior i stafett. Alle medlemmer er ønsket til dette arrangementet og bes derfor om å sette av helgen 17-19 september år 2021 og melde sin interesse både for store og små oppgaver så snart som mulig til Harald Storrønning, evnt en i styret.

Det er nå klart at Byåsen IL får arrangere Hovedløp og O-landsleir år 2023. Mer informasjon om dette kommer.

Det er gjennomført nytt budsjettmøte i o-gruppa i høst og budsjettet ble revidert og fastsatt i et styremøte. Aktivitetsavgiften for 2020 ble redusert med 50 %. Selv om korona-epidemien har ført til avlysninger av både egne og andre løp der vi skulle deltatt, har O-avdelingen god kontroll på situasjonen. Det er i tillegg til tidligere refusjon søkt om støtte fra Koronapakke 3 med tanke på vegne av NOF for tapte løpsavgifter på grunn av avlyste arrangement, NOF er ikke direkte søknadsberettiget så det er avklart med Lotteritilsynet at det må gjøres via klubbene.

Hjemmesiden er oppdatert med informasjon om de ulike kanalene vi kommuniserer i gruppa. Det er veldig viktig at informasjon når ut og at alle blir inkludert i våre aktiviteter. Som følge av Korona- situasjonen er også hjelpemiddelet Spond tatt i bruk. Dette vil sikre at vi ikke overskrider grensen for antall deltakere på treninger når dette er aktuelt (p.t. bare innetreningene), og kan bidra raskere hvis behov for smittesporing.

Det har vært godt oppmøte både på o-treninger og O-skolen i høst. Korona-cup fortsetter i vinter. Junior og senior har vært fornøyd med treningsopplegget i år og det er svært gledelig at Oskar fortsetter som trener også neste år.

Det blir dugnad også i år for Trondheim kommune med innkreving av betaling på utfartsparkering i Bymarka. Vi er tildelt Storsvingen i år og 6 helger. Det blir innen kort tid sendt ut epost til alle medlemmer med oppfordring om å melde seg til dugnaden.

Styret har hatt besøk fra Prospera-stiftelsen (https://prosperastiftelsen.no/) som utarbeider en behovsanalyse for samarbeidsgruppen BIL-langrenn/BIL-orientering/TVK/BSSK. Oppgaven er Nilsbyen med tanke på videre utvikling (30 års perspektiv) . Styremedlemmene formidlet behov orientering har i Nilsbyen gjennom diskusjon i møtet. I tillegg er noen utvalgte medlemmer i klubben intervjuet.

Hovedlaget avholdt ekstraordinært årsmøte 1.oktober. Medlemskontingent for 2021 ble fastsatt. Mer informasjon her: https://byasen.spoortz.no/kx/resources/files/xVGgOahuz1sB.pdf

Det ble også besluttet at det ikke lenger er avdelinger i Byåsen IL, men grupper.

Byåsen IL Orientering har fått Sprintcup-pokalen permanent, da pokalen avvikles nå etter 10 år. Byåsen IL har flest seire over 10 år.

I anledning Byåsen IL 100 år har vi bestilt et «beachflagg» med BIL 100 år logo på. Dette skal benyttes ved alle arrangement neste år og vi kan også låne inn flere flagg fra de andre gruppene i Byåsen IL.

Styret arbeider for tiden med årsmelding, regnskap og budsjett for neste år. Årlig møte (Årsmøte) avholdes 23.02.2021 på Myra. Sett av datoen!

Det åpnes opp for bestilling av løpsdrakter i mars. Mer informasjon om dette kommer etter nyttår.

Bemanningsplan for neste års arrangement er under arbeid. Nøkkelpersoner vil innen kort tid bli forespurt om å stille opp, mange er allerede spurt og på plass.

Neste planlagte styremøte er 14. januar.

Ta gjerne kontakt med noen av oss i styret hvis du lurer på noe eller har innspill til styrearbeidet.

Hilsen Styret

Kjell Maroni (leder), Jenny Persson (nestleder og sekretær), Talke Evjen (kasserer), Kari Solem Aune (leder sportslig utvalg), Trond Benum (leder teknisk utvalg), Øystein Wiggen (leder økonomisk utvalg) Ådne Stordal (ungdomsrepresentant)

Informasjon fra styret i Byåsen IL Orientering, 3. juni 2020

Følgende arbeider styret med for tiden:

Planleggingen av neste års store arrangement Norges Cup- løp for junior og senior, O-idol for 16- åringer samt Norgesmesterskap for junior i stafett, som Byåsen IL arrangerer er godt i gang. Harald Storrønning har hovedansvaret for arrangementet, og deltar på O-avdelingens styremøter for statusrapportering og diskusjon med styret. Arena er Flatåsen (sprint) og Frøset. De mest sentrale rollene begynner å komme på plass, men alle medlemmer er ønsket til dette arrangementet og bes derfor om å sette av helgen 17-19 september år 2021 og melde sin interesse både for store og små oppgaver så snart som mulig til Harald Storrønning, evnt en i styret.

Klubben har også søkt NOF om å få arrangere Hovedløp og O-landsleir år 2023. Søknaden skal behandles i av NOF i juni etter befaring tidlig i juni.

Harald Storrønning er også ny leder i STOK (Sør Trøndelag O-Krets), det sikrer kontinuerlig utveksling av informasjon mellom BIL O-avdeling og styret i STOK.

Jubilemuskommiteen for Byåsen Il 100 år, et arrangement som skal gå hele år 2021 er i gang med forberedelsene, O-avdelingen er representert ved at Harald deltar. Styret har kommet med innspill til arrangement som kan inngå i jubileumskalenderen. 3-vannsløpene, familie-Skijegerdag i Nilsbyen, en variant av Tradisjonsbæreren med fokus på familier og nybegynnere, 100 års jubileumsløype med usynlig-O ( evt stolpejakt) med historisk vinkling på steder som har hatt betydning for Byåsen Idrettslag er ideér som er sendt inn til komiteen fra O-avdelinga.

Det er avholdt årsmøte i hovedlaget 25. mai. Årsmelding, regnskap og budsjett ble gjennomgått og godkjent. Referat fra årsmøtet blir etterhvert lagt ut på hjemmesiden til O-avdelingen. Antagelig i siste del av september blir det avholdt nytt årsmøte i hovedlaget. Alle avdelinger må lage revidert budsjett til det. Det blir et nytt budsjettmøte i O-avdelinga etter sommeren. Selv om korona-epidemien har ført til avlysninger av både egne og andre løp der vi skulle deltatt, har O-avdelingen god kontroll på situasjonen. Sammen med hovedlaget ble det søkt om og godkjent noe refusjon for tapte inntekter på grunn av avlyste arrangement i første del av koronaperioden.

Neste planlagte styremøte er 26. august.

Ta gjerne kontakt med noen av oss i styret hvis du lurer på noe eller har innspill til styrearbeidet.

Hilsen Styret

Kjell Maroni (leder), Jenny Persson (nestleder og sekretær), Talke Evjen (kasserer), Kari Solem Aune (leder sportslig utvalg), Trond Benum (leder teknisk utvalg), Øystein Wiggen (leder økonomisk utvalg) Ådne Stordal (ungdomsrepresentant)

Informasjon fra styret i Byåsen IL Orientering, 26. mars 2020

Etter årsmøtet 27. februar er styret sammensatt av:

Kjell Maroni (leder), Jenny Persson (nestleder og sekretær), Talke Evjen (kasserer), Kari Solem Aune (leder sportslig utvalg), Trond Benum (leder teknisk utvalg), Øystein Wiggen (leder økonomisk utvalg) og Ådne Stordal (ungdomsrepresentant)

Styret hadde konstituerende møte per telefon (pga corona-situasjonen) 19. mars 2020.

  • All organisert trening, og O-løp, er inntil videre avlyst eller vil bli utsatt pga corona. Styret ser an situasjonen løpende, og klubben forholder seg til alle sentrale anbefalinger. Skijegern og Usynlig-O er gode treningsalternativer - info ligger på nett og FB. Årsmøtet i hovedlaget er utsatt inntil videre.
  • Styrets årshjul inneholder informasjon om saker det arbeides med, og oppdatert plan for styremøtene.
  • Styret m.fl. arbeider med oppdatering og utvikling av instrukser for løpsleder, løypelegger, tidtaker mm.
  • NM skiorientering onsdag 24. mars 2021, mangler personer i noen sentrale funksjoner - endelig beslutning fra styret i slutten av april. Vil være god reklame for klubben og sporten siden det skal overføres på TV (NRK)
  • NC sr/jr/O-Idol/NM jr stafett 17.-19. september 2021. Sentrale verv i hovedkomite, løypeleggerteam alle løp på plass. Kartarbeid i godt gjenge.
  • Søknad om HK/OLL 2023 til NOF under utarbeidelse, vil være en god oppfølging etter arrangementene i 2021.
  • Harald Storrønning ble valgt til ny leder i STOK på kretstinget i mars.

Ta gjerne kontakt med noen av oss i styret hvis du lurer på noe eller har innspill!


Informasjon fra styret i Byåsen IL Orientering, 2. februar 2020

Følgende oppgaver arbeider styret med for tiden:

  • Forberedelser til årsmøtet som avholdes på Myra 27. februar 2020 kl 19. Vi håper mange i O-avdelingen kommer på årsmøtet.
  • Vi skal arrangere junior NM stafett, O-idol og NC- avslutning år 2021. Ny dato 17-19. september. Arena på Flatåsen og Frøset i Bymarka. Arbeidet med kartproduksjon og finne personer til nøkkelroller er i full gang. Meld gjerne din interesse til Harald Storrønning.
  • Byåsen IL 100 år. Innen 1. mai skal vi ha rapportert alle arrangement som skal være en del av jubileumsarrangement. Kom gjerne med innspill til arrangement som klubben kan arrangere. Krav at disse er på Byåsen og tilgjengelig for alle.
  • NM Ski-o i 2021 - onsdag 24.03. Forespørsel fra Forbundet. Vi undersøker hvilke ressurser vi trenger til arrangementet. Forutsetter god støtte fra NOF/ Nordmarka ski-o klubb.

Ta gjerne kontakt med noen av oss i styret hvis du lurer på noe eller har innspill!

Hilsen Harald, Jenny, Talke, Kari, Snorre, Gøril, Øystein og Erlend.

Informasjon fra styret i Byåsen IL Orientering, 4. september 2019

Styret er sammensatt av:

Harald Storrønning (leder), Jenny Persson (nestleder og sekretær), Talke Evjen (kasserer), Kari Solem Aune (leder sportslig utvalg), Snorre Sæternes (leder teknisk utvalg), Gøril Eide (påmelding og festkomiteen), Øystein Wiggen (leder økonomisk utvalg) Erlend Aune (ungdomsrepresentant)

Følgende oppgaver arbeider styret med for tiden:

  • Muligheter og interesser for løypelegger- og synfaringskurs.
  • Hvordan vi kan inkluderer ungdommer i styrearbeid og andre oppgaver i klubben.
  • Hvordan vi kan involverer nye foreldre bedre i klubbens aktiviteter.
  • Vi skal arrangere junior NM stafett, O-idol og NC- avslutning år 2021. Arena på Flatåsen og Frøset i Bymarka. Vi undersøker med NOF om det er mulig å arrangere hovedløp og o-leir år 2023 på samme kart.
  • Oppdatering av medlemslisten.
  • En ny sponsoravtale er signert for 2 nye år.
  • Bekledning- nye drakter er på gang. Bestilling skjer tidlig neste år. Byåsen-trøye for bruk før/etter løp er levert, men med feil farge. Det vil bli en reklamsjonssak av dette.

Neste styremøte er 23. september.

Ta gjerne kontakt med noen av oss i styret hvis du lurer på noe eller har innspill!

Utdrag fra referat fra styremøte 30.01.19

  • Årsmøtet avholdes tirsdag 26.02.19 kl. 19.00 på Myra. Saker: Årsmelding 2018, regnskap 2018, budsjett 2019, valg av styremedlemmer og andre tillitsverv. Hedersprisutdeling.
  • Møte i Hovedlaget 05.02.19
  • Politiattester for trenere, reiseldere, styremedlemmer etc i o-avd. er nå registrert i felles klubbadmin for BIL
  • Kretsting STOK 04.03.19.
  • Årshjul/aktivitetsplan 2019 legges fram på årsmøte.

Utdrag fra referat fra styremøte 04.12.18

  • Våre løp 2019:
  • Sprintcupfinale 02.05.19, Tradisjonsbærern 01.06.19, Ungdomsløp nr.8 12.09.19, Byåsennatta 04.10.19, 3-vannsløpet 22.05.19 og 18.09.19.
  • Årshjul 2019 med oversikt over løp og gjøremål vil bli publisert på nettsida.
  • Valgkomite til årsmøte består av Haakon Arnesen, Børge Leiren og Gro Rypdal
  • Planlagt dato for årsmøte: 26.02.19
  • Neste styremøte 22.01.19

Utdrag fra referat fra styremøte 16.09.18 (flyttet og slått sammen 24.09.18 og 30.10.18)

  • Klubbmesterskap sprint og mellom samt sesongavslutning med kurvfest i Nilsbyen 27.10.18
  • Hovedkomite til arrangementet i 2021 - O-idol/NM jr./NC
  • Behov for kandidater til valgkomite
  • Ola Resell fra TVK informerte om planer for terreng-sykkelløype i Nilsbyen
  • Arbeider videre med mål 2018-2021: rekrutering inkl. foresatte og kart/anlegg.
  • Neste styremøte 04.12.18

Utdrag fra referat fra styremøte 04.09.18 (flyttet fra 28.08.18)

  • Byåsen tildelt NC/O-idol/NM jr.stafett i 2021
  • Det ble arrangert nybegynnerkurs i orientering for foreldre 28.08, men laber oppslutning.
  • Østersundtur 14-16.09.18 for 12-16 åringer - ca 20 påmeldte.
  • Det kan bli maks en plendugnad til i 2018.
  • Parkeringsdugnad øvre Gråkallen vinter 2019
  • Organisering O-idretten i Trøndelag - soneinndeling og arrangering av løp sonevis og hele kretsen. Viktig med inkludering og ikke ekskludering av klubber/soner.
  • Klubbturer 2019: ski-o samlinger, NM/NC (Oslo, Bjugn, Halden, Tønsberg og Verdal), Tiomila i Skåne - damelag?, Jukola i Tammerfors, Pinseløpene på Hamar, O-festivalen i Larvik, Hovedløpet på Tynset, Midt-Norsk på Stjørdal.
  • Forslag om løp 2019: Sprintcup-løp, ungdomsløp, Tradisjonsbærern og Byåsennatta - terminlistemøte STOK i Oktober.
  • Neste styremøte 16.10.18

Utdrag fra referat fra styremøte 26.06.18

  • HL/OLL 2021 gikk til Frol - styret går da inn for å arrangere NC/O-idol/NM jr. stafett istedet samme år.
  • Fokusområde 2018 er plan for kart og kartområder samt rekrutter ink. foreldre.
  • STOK tilbyr onsdagstreninger i sommer - kart legges ut på nettet og opplegg er fordelt på forskjellige klubber.
  • Det er planlagt treningsløp for alle i klubben 29.08.18 og 12.09.18
  • Oppstart trening høst er 15.08.18 for 15 år og yngre - 16 år og eldre starter uka etter.
  • Tradisjonsbærern/KM lang arrangeres 01.09.18
  • 3-vannsløpet arrangeres 06.09.18
  • Det er planlat flere plen-dugnader ila sommeren.
  • Sesongavslutning med klubbmesterskap og kurvfest er planlagt til 27.10.18
  • Nye e-postadresser til styremedlemmene basert på funkjson - se informasjon om tillitsvalgte på nettsida.
  • Neste styremøte 28.08.18

Utdrag fra referat fra styremøte 29.05.18

  • Planleggingsmøte før Jukola 11.06.18 i Nilsbyen etter treninga.
  • Kalle-Haakons pølseløp onsdag 13.06.18 i Granåsen (Nilsbyen er opptatt pga Huldrespretten)
  • Søknad om arrangering av HL/OLL i 2021 avgjøres i møte hos NOF 05.06.18
  • Meldt inn ønske til Hovedlaget om at de organiserer felles basis-/skadeforebyggende trening for alle idretter i BIL.
  • Neste o-løp som skal arrangeres er Tradisjonsbærern/KM-lang 01.09.18
  • Planer om plenlegging før ferien.
  • Organisering av O-idretten Trøndelag/Midt-Norge: Forslag om soneindeling for kveldsarrangement etc. Det vil bli informasjonsmøte på MNM samt høringsutkast. før vedtak.
  • Neste styremøte 26.06.18

Utdrag fra referat fra styremøte 01.05.18

  • Løp: 3-vannsløpet 23.05.18 (Myra) og Ungdomsløp 24.05.18 (Nilsbyen)
  • World O-day er 23.05.18
  • Ledig jobb i STOK som prosjektleder for skolesprint.
  • Byåsen og Freidig arrangerer sommer o-leir for 10-14 år i Nilsbyen 26-28.06.18
  • Det blir plen-dugnader for Dovre også i sommer.
  • Teltliste med ansvarlig for telt og vimpel på løp er sendt ut.
  • Planleggingsmøte før Jukola med praktisk info, terreng etc.
  • Det er planlagt eget kurs i orientering for nybegynner-foreldre ila mai/juni.
  • Freidigstafetten arrangeres 26.05.18 - lagspåmelding kommer.
  • Hovedløpssamling på Oppdal i juni - Freidig arrangerer.
  • Neste styremøte 29.05.18

Utdrag fra referat fra styremøte 03.04.18

  • Nye representanter i styret: Kari Solem Aune (sportslig leder), Snorre Sæternes (teknisk leder), Petter Liabakk Eriksen (ungdomsrepresentant).
  • Søknad om arrangering av HL/OLL i 2021 er sendt NOF jmf. vedtak og målsetting om klubbutvikling.
  • Politiattester: trenere, reiseledere og styrerepresentanter skal levere dette.
  • Prioriterte oppgaver i 2018: Kart og anlegg, rekruttering.
  • Funksjonærliste løp 2018 er utarbeidet og sendt ut til de aktuelle.
  • Treningsplan vår 2018 er klar og lagt ut på nett.
  • Løpsdrakt/overtrekksdrakt: Mulig å kjøpe dette i nettbutikken til Trimtex mellom 23.04.18-06.05.18.
  • Neste styremøte 01.05.18.

Utdrag fra referat fra styremøte 30.01.18 (utsatt fra 22.01.18)

  • Årsmøte 27.02.18 kl. 19.00 på Myra
  • Årsmelding 2017, regnskap 2017 og budsjett 2018
  • STOK kretsting 26.02.18
  • Neste styremøte: dato settes etter årsmøtet

Utdrag fra referat fra styremøte 05.12.17

  • Ski-O sesongen er i gang.
  • Skijegern er i salg.
  • O-avdelingen har ansvar for Dagensløype 27-28.01.18 - veteranene merker løype.
  • Parkeringsdugnad vinteren 2018 - Lille Gråkallen.
  • Neste mulighet for bestilling av klubbdrakt etc. er planlagt til starten av mai 2018.
  • Årsmøte - foreløpig dato er satt til 28.02.18 - flere ledige verv i styret og utvalg.
  • Hovedløpsprosjektet 2018: terminliste er satt - Byåsen arrangerer Bjugn-samling i april.
  • Neste styremøte 22.01.18

Utdrag fra referat fra styremøte 30.10.17

  • Tildelte løp 2018: sprintcup 3 (19.04.18), ungdomsløp 2 (24.05.18), KM lang (01.09.18), Byåsennatta (03.10.18)
  • Sprintkart Stavset revideres i etterkant av klubbmesterskap 28.10.17
    • Målsetting 2018-2021: bestrebe god kvalitet og oppmøte på treninger - også sr./veteran
    • plan for anlegg/kart,
    • treningssamlinger i tilknyttning til reise til stafetter,
    • være attraktiv klubb for jr./sr.
  • Søke nasjonalt arrangement i 2021 når Byåsen IL er 100 år.
  • Deltagelse stafetter 2018: Tiomila (damelag), Jukola (dame og herrelag), Night Hawk (damer ++?). Lite interesse for 25manna.
  • Neste styremøte 05.12.17.

Utdrag fra referat fra styremøte 25.09.17

  • Klubbkveld 26.10.17 i Nilsbyen kl. 19.00 - diskusjon av målsetting 2018-2021.
  • Lørdag 28.10.17: Klubbmesterskap sprint og mellom med sesongavslutning om kvelden i Nilsbyen kl. 18.00.
  • Byåsennatta 04.10.17 i Nilsbyen.
  • Terminlistemøte STOK - går for et "rolig" 2018 men de "vanlige" arrangementene.
  • HMS-vurdering dugnader- vedtak: Dugnader som gjennomføres på "åpent område" - ingen ekstra HMS vurdering er påkrevd. Dugnader som gjennomføres på "lukket område"- stiller krav til risikovurdering/HMS-klarering av entreprenør/oppdragsgiver før oppdrag utføres.
  • Vintertrening: innetrening på Stavset starter mandag 4. november, Ranheimshallen (STOK-trening) starter fredag 2. november kl. 20.00.
  • Neste styremøte 30.10.17.

Utdrag fra referat fra styremøte 28.08.17

  • Styremøte12.06.17 ble ikke avholdt.
  • 2 plendugnader gjennomført ila sommeren.
  • Arrangement høst 2017: 3-vannsløpet høst 14.09.17, NC/O-idol 22-24.09.17, Byåsennatta 04.10.17
  • Det er planlagt klubbkveld 26.10.17 med diskusjon om klubbens målsetting 2018-2021 - målgruppe jr., sr., veteraner og foreldre til rekrutter og ungdommer.
  • Deltagelse 25 manna 2018 - aktuelt?
  • STOK: O-Troll-leir for 10-12 år på Melhus 01-02.09.17, Østersund-tur for 12-16 år 09-11.09.17.
  • Sør-Trøndelags idrettskrets arrangerer "Idrettens hederskveld" 06.10.17
  • Neste styremøte 25.09.17

Utdrag fra referat fra styremøte 23.05.17

  • Medlemsmøte for arbeid med målsetting 2018-2021 - dato er satt til 26.10.17
  • Aktivitetsavgift 2017 utfaktureres gjennom "Min idrett" - alle oppfordres til å sjekke medlemsskap.
  • Det er kjøpt 2 stk. nye arrangørtelt.
  • Calle-Haakons pølseløp avholdes i Nilsbyen 14.06.17 - et "morroløp" for klubbens O-løpere i alle aldre. Erstatter klubbmesterskap lang.
  • Politiattest: alle over 15 år med verv innen idrett for barn under 18 år eller personer med funksjonsnedsettelse, skal framlegge politiattest - anbefales hvert 3. år. Styret har vedtatt at dette også gelder for reiseledere. Sportslig utvalg organiserer og følger opp.
  • Sommer o-leir for 11-14 år arrangeres 19.-21.06.17 - samarbeid mellom STOK, Freidig og Byåsen.
  • Verv som leder teknisk utvalg og ungdomsrepresentant er fortsatt ubesatt
  • Neste styremøte 12.06.17

Utdrag fra referat fra styremøte 25.04.17

  • Teknisk leder og ungdomsrepresentant er fortsatt ubesatt.
  • Byåsen arrangerer ungdomsløp nr. 5 08.06.17 - Snorre Sæternes er løpsleder
  • Målsetting 2018-2021 - planlegger medlemsmøte til høsten for arbeid med denne.
  • Vedtak om å investere i nytt arrangør-telt.
  • Ny utgave av Byåsen-avisa kommer medio mai.
  • Neste styremøte 23.05.17

Utdrag fra referat fra styremøte 28.03.17

  • I etterkant av årsmøtet har Haakon Arnesen tiltrådd som sportslig leder for 2017-sesongen.
  • Teknisk leder og ungdomsrepresentant står fortsatt ubesatt.
  • O-sesongens første o-tekniske trening onsdag 19.04.17 på Dalgård sammen med start O-skole.
  • Byåsens løp 2017: sprintcup 3 20.04.17, ungdomsløp 5 08.06.17, NC/O-idol 22-24.09.17, Byåsennatta 04.10.17, 3-vannsløpet 18.05.17 og 14.09.17
  • Klubbmesterskap, lang går ut denne sesongen. Istedet arrangeres Haakon-Kalles pølseløp som et uhøytidelig morroløp for klubbens medlemmer i alle aldre 14.06.17.
  • Design på nye løpetrøyer er vedtatt - nettbestilling tilgjengelig etter påske. En 3-årig sponsoravtale gir logo på løpetrøyene og pålegger alle å bruke disse nye trøyene på alle terminfestede løp. Egen informasjon om dette kommer på hjemmesida.
  • Blodslitet utgår som klubbtur i 2017 pga generelt liten deltagelse.
  • Neste styremøte 25.04.17

Utdrag fra referat fra styremøte 24.01.17

  • Årsmøte tirsdag 28.02.17 kl. 19.00 på Myra.
  • Frist saker og forslag til kandidater til hederspris:14.02.17
  • O-ringen 2021: lite inntektsbringende for arrangørklubber, men en opplevelse? Årsmøtesak om klubben stiller som medarrangør?
  • Parkeringsdugnad Henriksåsen - tilbu om 3 ekstra helger fra skiavdelingen - takker ja til disse.
  • Neste styremøte avholdes etter årsmøtet.

Utdrag fra referat fra styremøte 06.12.16

  • Byåsens løp 2017: sprintcup 3 - 20.04.17, Ungdomsløp 08.06.17, NC/O-idol m/OIF 22-24.09.17, Byåsennatta 04.10.17
  • Dugnader vinter 2017: Dagensløype og parkeringsdugnad på Fjellsetra
  • Jobber med design på de nye løpetrøyene som fra 2017 bestilles hos Trimtex
  • Årsmøte avholdes tirsdag 28.02.17 kl. 19.00 på Myra
  • 11.01.17: VD fra O-ringen holder Infomøte på Værnes om mulig arrangering av O-ringen i Herjedalen /Åre 2021 - ønske om klubber som kan være medarrangør.
  • Klubbtrøyer skal benyttes ved representasjon i NM.
  • Neste styremøte 17.01.17 - utsatt til 24.01.17

Utdrag fra referat fra styremøte 19.10.16

  • Skolesprint Stavset skole arrangeres fredag 28.10.16
  • Terminlistemøte STOK 19.10.16.
  • NOF's rekruteringsturne i Malvik 26.10.16 for 12-18 år samt eget innlegg for voksne.
  • NC/O-idol 2017: møte 17.10.16
  • Sesongavslutning/kurvfest i Nilsbyen 05.11.16 kl. 18.00 med premieutdeling klubbmesterskap, rankingpokaler etc.
  • WMOC 2020: For liten interesse blandt klubbene i STOK - søknadsprosess skrinlegges.
  • Stolpejakt: Hovedlaget i samarbeid med O-avdelingen jobber med å få til dette fra våren 2017.
  • Sponsor: O-avd. trenger sponsorer. Det er utarbeidet en informasjonsfolderom o-avd. som medlemmene kan bruke i jakten på nye sponsorer.
  • Vintertrening: intervalltrening i Ranheimshallen på fredager og løping med påfølgende spenst og styrke på Stavset skole på mandager fra november.
  • Medlemsliste: Opplysninger hentet ut fra "Min Idrett". Har alle registrert seg der? Alle må være medlem og betale medlemsavgift i hovedlaget i BIL i tillegg til medlemsskap i avdelingene.
  • Ny leverandør av løpetrøyer fra vår 2017: er i dialog med Trimtex om design, pris og mulighet for nettbestilling.
  • Neste styremøte 06.12.16

Utdrag fra referat fra styremøte 20.09.16

  • Klubbmesterskap sprint og mellom arrangeres 29.10.16, men den sosiale kurvfesten på kvelden flyttes til 05.11.16 pga kollisjon med Byåsen ILs 95 årsfeiring denne kvelden.
  • NC/O-idol 2017: Løpsleder Harald. Sprintkart over Orkanger sentrum oppgraderes i hht sprintnorm.
  • Klubbturer 2017: Pinseløpene/NC Hamar, Tiomila (kun ungdomslag?), Jukola, NightHawk, O-festivalen Oppdal, O-ringen, Blodslitet, NM-natt Kristiansand og NM uka Halden. Midt-Norsk arrangeres av Frol - uaktuelt med overnatting?
  • Målsettning og deltagelse på 25manna i 2018?
  • Vedtatt ny leverandør av løpetrøyer fra vår 2017.
  • Neste styremøte 18.10.16

Utdrag fra referat fra styremøte 23.08.16

  • Friluftsdagen på Haukvatnet 4. septemer - O-avd. stiller med en o-aktivitet.
  • Byåsennatta arrangeres 21.09.16
  • 3-vannsløpet høst arrangeres 15.09.16 - jr/sr er løypevakter
  • Sesongavslutning blir 29.10.16 med klubbmesterskap sprint og mellom, før kurvfest i Nilsbyen på kvelden.
  • Neste styremøte 20.09.16

Utdrag fra referat fra styremøte 14.06.16

  • Det ble ingen o-skole for SMN1
  • Materialbua i Nilsbyen er ryddet.
  • Skolesprint for Byåsen skole arrangert 07.06.16
  • Deltageravgift på arrangerte løp utfaktureres til klubbene fortløpende
  • Plendugnad 22.06.16
  • Sportslig leder samt løpsleder NC2017 står fortsatt ubesatt.
  • Vi skal arrangere undomsløp 18.08.16
  • Trenger noen til å stille på Friluftsdagen på Haukvatnet i september. (Lett O-akivitet)
  • Neste styremøte 23.08.16

Utdrag fra referat fra styremøte 10.05.16

  • Saken med Bagheera og kvaliteten på løpstrøyer er ikke avsluttet ennå.
  • Fortsatt ingen ny sportslig leder
  • jr./sr. er løypevakter på 3-vannsløpet 26.05.16
  • Bra oppmøte på onsdagstreningene av 12 år og yngre.
  • 13 år og eldre har tilbud om O-teknisk trening (evt. intervalltrening) på mandager i tillegg til onsdager.
  • Arrangerer 2 kvelder med o-kurs for voksne etter forespørsel fra SMN1.
  • Skolesprint: utfordring med å finne dato som passer for skolene/ungdommene som skal arrangere.
  • Neste styremøte 14.06.16

Utdrag fra referat fra styremøte 12.04.16

  • Reklamasjon på løpstrøyer fra Bagheera: får nye trøyer som kompensasjon - vurderer annen leverandør når nåværende lager er tomt.
  • Verv som sportslig leder står fortsatt ubesatt etter årsmøtet.
  • Ny ungdomsrepresentant: Emma Arnesen
  • Signert årsmøteprotokoll, årsregnskap og revidert årsberetning er lagt ut på nettsida under info fra styret.
  • O-hjulet 2016/2017 legges ut på nettsida for info.
  • Ansvarlig for bilder/referat fra løp fordeles på flere etter egen liste.
  • All informasjon om treninger og løp i "Ka skjer no" og Eventor.
  • Løp Byåsen arrangerer 2016: sprintcup løp 4 (28.04.16), Tradisjonsbærern (28.05.16), Ungdomsløp 6 (18.08.16), Byåsennatta (21.09.16), 3-vannsløpet vår (26.05.16) og høst (22.09.16)
  • Sommerleir i Nilsbyen for alder 11-14 år blir 21-23.06.16 sammen med Freidig.
  • Sportslig målsetning skal revideres for 2017-2020, - starter arbeid med dette i oktober 2016.
  • Neste styremøte 10.05.16

Utdrag fra referat fra styremøte 23.02.16

  • Reklamasjon på løpstrøyer fra Bagheera pga dårlig kvalitet - kartlegger antall fra siste levering før evt. videre prosess.
  • Årsmøte tirsdag 15.03.16 kl. 19.00 på Myra. Stemmeberettigede er alle medlemmer over 15 år som har betalt medlemsavgift til hovedlaget i 2015.
  • Årsmelding blir lagt ut på hjemmesida.
  • Hovedløpet/-landsleir 2016 på Konnerud, - dekker kr. 2500,- pr. deltager for reise og opphold.
  • Web-sida: ny utgave av KX-web gir nytt design.
  • Neste styremøte avholdes etter årsmøte med konstituering av nytt styre.

Utdrag fra referat fra styremøte 19.01.16

  • Årsmøte blir på Myra tirsdag 15.03.16 kl. 19.00. Saker til årsmøte meldes Harald Storrønning innen 20.02.16.
  • Forslag til kandidater til Hederspris 2015 meldes Hedersprisutvalget v/Kjell Arne Henninen innen 20.02.16.
  • Mangler fortsatt 1 stk. til valgkomite.
  • Kretsting STOK 29.02.16 - Harald, Haakon og Gøril stiller.
  • NC 2017 - planlegging har startet.
  • Tiomila: stiller ett ungdoms-, ett dame- og ett herrelag.
  • Jukola: melder på ett herre- og ett damelag.
  • Løpsledere og løypeleggere for 2016 er i prosess.
  • Parkeringsvakt-dugnad: O-avd. har helgene 30.-31.januar, 27.-28. februar og 12.-13. mars.
  • Neste styremøte 23.02.16

Utdrag fra referat fra styremøte 01.12.15

  • O-løp Byåsen arrangerer i 2016: Sprintcup-løp 28.04.16, Tradisjonsbærern 28.05.16, Ungdomsløp 18.08.16, Byåsennatta 21.09.16 samt 3- vannsløp 19.05.16 og 22.09.16. Fritt frem for å melde seg som løpsleder, løypelegger evt. andre funksjonærroller til Hans-Helmer Sæternes.
  • Alle medlemmer må registrere seg i "Min idrett" - info på nettsida.
  • Hederspris 2015, - forslag til kandidater sendes leder Harald Storrønning
  • Pinseløpene 2016 er samme helg som Tiomila, - O-avdelingen ønsker deltagelse på Tiomila det vil derfor ikke bli klubbtur til pinseløpene på Hedemarken i 2016.
  • Dagensløype 2016: O-avdelingen har ansvaret sist i februar - "pensjonistene" har påtatt seg ansvaret.
  • Neste styremøte 19.01.16

Utdrag fra referat fra styremøte 29.09.15

  • Valgkomite, - da alle representanter i valkomiteen har gått inn i styre-/andre verv i o-avd. er det behov for 3 representanter til valgkomite.
  • Byåsen har fått tildelt NC-sprint/NC-mellom/NM jr. stafett samt O-idol i 2017. Dette arrangeres sammen med Orkanger IF på Orkanger/Knyken 22-24.09.17. Behov for funksjonærer!
  • Parkeringsdugnad i Fjellseterveien vil for vinteren 2016 gjennomføres som tidligere år.
  • Innetrening i Ranheimshallen (løpsintervall) starter første i uke i november - tirsdager kl. 19.30-20.30 og fredager kl. 20.00-21.00. Innetrening på Stavset skole blir mandager.
  • Terminlistemøte i STOK for 2016 den 21.10.15.
  • Klubbmesterskap sprint og mellom samt sesongavslutning m/kurvfest i Nilsbyen lørdag 31.10.15. Egen invitasjon på nettsida.
  • Klubbturer: Reiselder har ansvar for å organisere tilbud om felles bespisning. Det innføres også avmeldingsfrist i forhold til avbestilling av overnatting etc.
  • Stafettdeltagelse: Det er løpers ansvar å melde sin interesse på klubbens internpåmelding innen påmeldingsfrist.
  • Klubben har stort lager av sprint-/løpstrøyer fra Bagheera.
  • Neste styremøte: 27.10.15 - utgår pga NOFs rekrutteringssamling. Neste styremøte 01.12.15.

Utdrag fra referat fra styremøte 25.08.15

  • Kartarkiv på nettsida - konkurranse i å legge ut flest mulig kart med veivalg og kommentar fra 16.08.15 til 24.10.15.
  • Friluftslivetsdag på Haukvatnet søndag 06.09.15 - O-avd. stiller med opplegg.
  • Arrangerer skolesprint for Hallset skole fredag 11.09.15.
  • Høstens løp: MNM 28-30.08.15, Byåsennatta 23.09.15 og 3-vannsløpet 30.09.15. Sesongavslutning 24.10.15 med klubbmesterskap sprint og mellom samt sosial avslutning på kvelden.
  • Min idrett: alle medlemmer i Byåsen IL skal registrere seg i "Min idrett" innen 31.12.15.Gjelder også medlemmer av o-avd.
  • Neste styremøte 29.09.15

Utdrag fra referat fra styremøte 12.05.15

  • MNM 2015: mangler premieansvarlig fra Byåsen, samt noen på salg, løpedrikke, rigging og parkering. MNM-nettsida er operativ "www.mnm2015.no". Planlegging er i rute og hovedsponsorer er klare.
  • 3 O-løp skal arrangeres før sommeren - Tradisjonsbærern 31.05, KM sprint 06.06 og Ungdomsløp 11.06.
  • WMOC 2020: ikke avklart om vi ønsker å arrangere dette enno. Vurderer mulighet for å arrangere NC i 2017 evt. 2018.
  • Hovedløpet 2015 for 14-16 åringer er i Larvik. Styret har vedtatt at klubben dekker kr. 1500 av utgifter for reise og opphold for hver deltager (i tillegg til startkontigent).
  • OCAD-11 lisenser kjøpes.
  • Lite deltagelse på mandagstreningene, - tar pause fram til høsten.
  • Neste styremøte 23.06.15.- avlyst!

Utdrag fra referat fra styremøte 14.04.15

  • Nytt styre ble konstituert - nye medlemmer Øystein Wiggen leder økonomi og Øyvind Wiggen ungdomsrepresentant. I tillegg har, siden årsmøtet, Hans Helmer Sæternes trådd inn i vervet som leder teknisk utvalg. Rine Hanssen har også sagt ja til å fortsette som medlem i økonomiutvalget. Begge må formelt velges på et møte i hovedlaget.
  • Valgkomite skal i hht statuttene utpekes av styret og ikke velges på årsmøtet - pr. i dag er det 3 ledige plasser i valgkomiteen.
  • Prioriterte saker i 2015/2016: Rekruttering samt beholde gamle og nye medlemmer - viktig med godt miljø! Aktiv bruk av Web-sida samt la de yngre skrive "reisebrev" fra løp.
  • 3-vannsløpet arrangeres 20.05.15
  • SommerO-leir sammen med Freidig planlagt 22-24 06.15 ved Fjellsæter.
  • Skolesprint arrangeres 24.04.15 for Byåsen skole og 30.04.15 for Stavset og Dalgård skoler. "Rekrutteings-info" trykkes på sprintkartene.
  • Funksjonærer MNM - liste er under utarbeiding.
  • Møte i STOK vedr. ungdomsløp avholdes 28.04.15.
  • Arrangere Veteran-VM 2020 sammen med øvrige klubber i STOK? Hva kan forventes av overskudd/inntekt?
  • Neste styremøte: 12.05.15.

Utdrag fra referat fra styremøte 20.01.15

  • Byåsen arrangerer NM ski-O i Granåsen 31.01-01.02.15. Kontroll på løyper og funksjonærer. Info og påmelding på nettsida.
  • Reiseledere for klubbturer, NM og Norgescup 2015 er klar, - oversikt ligger på nettsida. Det planlegges å få til klubbtur med buss til pinseløpene på Hamar.
  • Instruks for forhåndsbetaling av reise/opphold er utarbeidet og sendt ut til reiselederne.
  • Årsmøtet blir tirsdag 10. mars 2015 kl. 19.00 på klubbhuset på Myra. Evt. saker til årsmøtet meldes styrets leder Harald Storrønning innen 10.02.15.
  • Byåsen arangerer vintersamling i Nilsbyen 04.02.15 og 06.-07.02.15 for alle i kretsen - informasjon og påmelding på nettsida/Eventor.
  • Otto Richard Eide har sagt ja til å være reserve for Bjørn B. som kartansvalig i Byåsen ift kartavtalen mellom STOK og bedriftsidrettskretsen.

Utdrag fra referat fra ekstraordinært styremøte 08.12.14

      • Tildeling av stipend: Dokument for tildelingen i vedlegg "Innstilling stipend 2014"Stipend 2014 tildeles: Ingeborg Eide, Emma Arnesen og Øyvind Wiggen

Utdrag fra referat fra styremøte 02.12.14

  • Vaskedugnad for Trønderenergi måtte dessverre avlyses pga for lite arbeidskraft.
  • Tur-O/løypeleggingseminar: To parallelle seminar arrangeres av NOF lørdag 17.01.15 på Stjørdal. Påmelding via Eventor. Ingen deltakeravgift.
  • Funksjonærer 2015: Lite frivillig engasjement – må fordele som tidligere år. Jr./Sr. må også stille på dugnad/som funksjonærer.
  • Dagens løype: Gjennomføres 20.02.15 (hvis snø?). Leif og Arne tar ansvar for merking. Mulig behov for dugnad på tråkking av løype.
  • Fellesturer 2015: Buss-tur til Pinseløpene på Hamar? Harald er reiseleder.
  • Trenger reiseledere til øvrige klubb-turer.
  • Ny kartavtale inngått mellom STOK og bedriftsidrettskretsen
  • Samarbeid mellom STOK, Heimdal vgs og klubbene vedr. treningsløyper.
  • Neste ordinære styremøte 20.01.15

Utdrag fra referat fra styremøte 21.10.14

  • Klubbmesterskap og sesongavslutning 25.10.14 med premieutdeling, bilder fra O-sesongen mm
  • Vintertrening starter 03.11.14 - mandager: løpeteknikk og styrke inne etter løpetur ute på Stavset skole og 04.11.14 - tirsdager og fredager: intevaller Ranheimshallen.
  • Byåsen vant sprintcupen i 2014 også.
  • E-timing/O-cad-kurs: NOF kan stille med kurshodere til våren. Vi trenger å styrke tidtakerkompetansen, men minst 7 deltakere må være interessert.
  • Terminlistemøte STOK 2015 avholdes 22.10.14
  • Det blir vaskedugnad for Trønderenergi i løpet av nær framtid.
  • Neste styremøte 02.12.14.

Utdrag fra referat fra styremøte 30.09.14

  • Klubbmesterskap sprint og mellom samt sesongavslutning lørdag 25.10.14. Sprint på Hallset, mellom i Granåsen og kurvfest kl. 18.00 i Nilsbyen.
  • O-avd. arrangerer NM/WRE i ski-O i Granåsen 31.01-01.02.15.
  • Evalueringsmøte ungdomsløp og terminlistemøte STOK avholdes hhv 20.10.14 og 22.10.14.
  • Mulighet for å søke stipend 2014, - info på hjemmesida.
  • Avtalen mellom STOK og STBIK om bruk av klubbenes kart skal revideres.
  • Neste styremøte 21.10.14.

Utdrag fra referat fra styremøte 26.08.14

  • MNM 2015: Leder økonomi er skaffet - Bjørn Erik Johnsen, Løpsleder - Eirik Vefsnmo og leder løypelegging - Kjell Maroni.
  • Skolesprint Hallset 26.09.14.
  • Harald stiller for O-avd. på Friluftsdagen på Haukvatnet 07.09.14.
  • Veteran VM 2018: Liten interesse blandt medlemmene om å arrangere dette.
  • Ny vimpel er kjøpt.
  • Ny levering av sprint- og løpstrøyer er ankommet, - info kommer på nettsida.
  • Kjøper inn 3 stk. mellomtidsbukker.
  • Ny trener for jr. - Hans Aleksander (NTNUI)
  • Sekretær i sportslig utvalg: Nina-Beate Liabakk
  • Løp i høst: Ungdomsløp 11.09.14, Byåsennatta 18.09.14, 3-vannsløpet 24.09.14 samt klubbmesterskap og sesongavslutning 25.10.14.
  • Arrangere NC i Ski-O i vinter.
  • Neste styremøte 30.09.14.

Utdrag fra referat fra styremøte 17.06.14

  • MNM 2015: jobber fortsatt med å skaffe leder økonomi.
  • Planlegger skolesprint for Hallset i september.
  • Ny dugnad 25.06.14 - legging av ferdigplen i Klæbu.
  • Aktivitetsavgift 2014 og egenandeler løp vår 2014 sendes ut i juli.
  • Vedtatt innkjøp av ny vimpel.
  • Får samme treningstid i gymsal på Stavset skole til høsten.
  • Neste styremøte 26.08.14

Utdrag fra referat fra styremøte 27.05.14

  • MNM 2015: møte 02.06.14. Mangler fortsatt leder økonomi som Byåsen skal besitte. Løpsleder og leder for løypelegging er besatt.
  • Skolesprint arrangert for Byåsen 09.05.14 og Dalgård og Stavset 23.05.14 av 15-åringene.
  • "Premieinstruks" er utarbeidet. Økonomiutvalget har ansvar for premier til alle våre løp.
  • 3-vannsløpet arrangert sammen med hovedlaget 20.05.14.
  • Forespørsel fra Freidig om evt. samarbeid om nær-tur-O på Byåsen (stolpe-O). Hvordan organisere dette? Aktuelt for "Ski-jeger"-gruppa?
  • Forespørsel fra Trollelg om et evt. samarbeid om å arrangere Veteran-VM i 2018 - leder sjekker ut interessen blandt medlemmene.
  • Løpstrøyer: har noen løpstrøyer i små størrelser som "selges" for kr. 150 til nybegynnerne.
  • Sprinttrøyer: bestilles fra Bagheera - lik farge og utforming som løpetrøyene.
  • Klubbens Rankingpokal 2014 (13-14 og 15-16 åringer): Star-cup løpene vil være gjeldende - lik tidligere år. I 2013 var det et unntak, da Star-cup'en bestod av noen bedrifts-/nattløp på tampen av sesongen med lite deltagelse.
  • O-avd. deltar på friluftsdagen på Haukvatnet første helga i september, - lager en kort løype for publikum. Noen interesserte som vil være der den dagen?
  • Neste styremøte 17.06.14

Utdrag fra referat fra styremøte 29.04.14

  • Nytt styre konstituert, - ett nytt medlem: Ragnhild Eide som ungdomsrepresentant.
  • MNM 2015: møte 05.05.14. Mangler fortsatt leder økonomi.
  • Skolesprint arrangeres 09.05.14 for Byåsen skole og 23.05.14 for Stavset og Dalgård skole.
  • Teltliste vår er sendt ut.
  • Ungdommen ønsker sprinttrøye/singlett - dette sjekkes ut.
  • Våre løp i mai/juni: 3-vannsløpet 20.05.14, Tradisjonsbærern 29.05.14 og Ungdomsløp 4 12.06.14.
  • Det er kjøpt inn nytt arrangørtelt og dotelt samt en MTR for løp.
  • Kartrapport for Trondheim er utarbeidet samt samarbeidsavtale om bruk av andre klubbers kart til treningsformål.
  • Neste styremøte 27.05.14

Utdrag fra referat fra styremøte 13.03.14

  • Årsmøte 20.03.14 kl. 19.00 på Myra. Årsberetning 2013 lagt ut på nettsida, - regnskap 2013 og budsjett 2014 legges fram på årsmøtet.
  • Ingen årsmøtesaker mottatt innen fristen 12.03.14.
  • MNM 2015: Ingen har meldt seg frivillig til lederoppgavene pr. dd.
  • Trenger flere utdelere av Byåsenavisa, da noen har sluttet samt at enkelte har store roder.
  • Neste styremøte: dato ikke avklart.

Utdrag fra referat fra styremøte 21.01.14

  • Dagens løype ble avlyst pga snømangel
  • Parkeringsdugnad 2014: Storsvingen
  • Årsmøtet blir torsdag 20. mars 2014 kl. 19.00 på Klubbhuset på Myra.
  • MNM 2015: 16-18.08.15. Frist for å få sentrale lederfunksjoner på plass er 01.03.14. Nytt møte 06.02.14.
  • Hederspris 2013: forslag til aktuelle kandidater kan sendes Harald Storrønning innen 01.03.14
  • Medlemmer til Hedersprisutvalget vil fra 2014 bli valgt/utnevnt på årsmøtet.
  • Planlegger å arrangere skolesprint for alle 3 skolene i vår.
  • Neste styremøte 11.02.14 - utsatt til 13.03.14.

Utdrag fra referat fra styremøte 04.12.13

  • Dagens løype: veteranene tar jobben med denne, men det er forslag om "tråkke-dugnad" torsdagen før, - et treningsalternativ for jr./sr.
  • Avtale med Trimtex om bestilling av overtrekksdrakter på nett, - åpnes i januar/februar 2014.
  • Klubbutvikling; - o-forbundet ønsker satsing på rekruttering og aldersgruppen 6-12 år med foreldre. Byåsen må bli bedre på markedsføring, "verv en venn", info foilere, mer info på nettsida.
  • Kabalen med å få reiseledere til klubbturer 2014 er under arbeid.
  • Fordeling av løpsleder, løypelegger og tidtaker til våre løp 2014 er nesten i boks.
  • Forslag om tidtakerkurs i januar/februar for å rekruttere flere tidtakere.
  • Møte m/Orkanger vedr MNM avholdes i januar '14.
  • Kriterier for rankingpokal 13/14 og 15/16 i 2014: Pga av endringer i star-cup opplegg, vil det for 2014 være de beste resultater i 7 av 9 ungdomsløp som vil være gjeldende.
  • Forslag om å vurdere behov for revidering av statutter til hederspris, - årsmøtesak.
  • Dato for årsmøte: 20.03.14.
  • Neste styremøte 21.01.14.

Utdrag fra referat fra styremøte 23.09.13

  • Arrangert 3-vannsløpet 19.09, - brukt mye tid på merking av løype - lite inntekt på kaffesalg - vurderes før neste løp.
  • Skolesprint arrangert for Stavset og Dalgård på Kystad 04.10.13.
  • Klubbmesterskap 26.10.13, - sprint (gateløp på Ugla) og mellom ( i Nilsbyen) samt sesongavslutning med kurvfest, premieutdeling og sosialt om kvelden i Nilsbyen.
  • Terminlistemøte STOK 2014 avholdes 16.10.13, - forslag om samme antall og type løp som 2013.
  • Undersøker mulighet for utenlandssamling i februar/mars 2014.
  • Hovedlaget i BIL har innkalt alle styrer i BIL til "Felles oppstartmøte" i Nilsbyen 30.10.13.
  • Dugnad for Dovre i uke 40, - gartnerarbeid.
  • MNM 2015, - avklare endelig dato. Nytt møte med Orkanger gjennomføres snarest.
  • Neste styremøte 04.12.13.

Utdrag fra referat fra styremøte 27.08.13

  • Vedtak på årsmøte i Hovedlaget ga o-avd. mulighet til å føre regnskap selv jmf. årsmøtevedtak i o-avd. 2009.
  • o-avd. arrangerte orientering på Høstdagen på Haukvatnet 01.09.13
  • Ungdomsløp arrangert 05.09.13
  • Byåsennatta arrangeres 17.09.13, - har fortsatt behov for funksjonærer her. Arrangeres som bedriftsløp i tillegg.
  • 3-vannsløpet høst arrangeres torsdag 19.09.13. Haakon og Leif Lande har ansvaret, - behov for funksjonærer!
  • Skolesprint for Stavset og Dalgård er planlagt arrangert fredag 27.09.13, - Haakon og Preben er ansvarlig med hjelp fra 16-åringene.
  • Neste styremøte mandag 23.09.13.

Utdrag fra referat fra styremøte 04.06.13

  • Skolesprint Byåsen skole arrangert 31.05.13 - vellykket arrangement.
  • Årsmøte i hovedlaget er 10.06.13 kl. 19.00 ( ikke 11.06.13 som referet fra møtet 08.05.13)
  • Regnskap 2012 med revisjonsberetning er ferdig og lagt ut på denne side. Resultat ble et underskudd på kr. 18 740 - budsjettert underskudd kr. 60 000.
  • Arbeidet med MNM 2015 er i gang, - neste møte med OIF i august 2013.
  • Det blir o-løype og pre-o på Høstdagen ved Haukvatnet 01.09.13 - Harald er hovedansvarlig, men trenger hjelp så interesserte meld dere!
  • Mangler løpsledere til Byåsennatta samt klubbmesterskap sprint og mellom 19.10.13 - kontakt Kjell Maroni. Gjelder også funksjonærer.
  • Første trening i høstsesongen blir 14.08.13.
  • Skolesprint for Stavset og Byåsen er planlagt gjennomført i august/september.
  • Avtale mellom klubbene i STOK om bruk av hverandres kart/områder vederlagsfritt til trening/klubbmesterskap.
  • Veteranene i o-avd. vil i august rydde traseen til "Dagens løype" i januar.
  • Ny runde med arr. av 3-vannsløp til høsten.
  • Neste styremøte tirsdag 27.08.13.

Utdrag fra referat fra styremøte 08.05.13 (flyttet fra 07.05.13)

  • Tradisjonsbærern 26.05.13 på Lian inkluderer Troll-løpet (bedrifts o-løp). Løpsleder Hans Helmer Sæternes.
  • Planlagt arrangering av skolesprint på Byåsen skole 31.05.13.
  • Hedersprisen vil bli utdelt på sesongavslutningen i oktober.
  • Bolleliste er laget for onsdagstreningene.
  • De onsdagene 13 år og eldre har felles-treninger med Freidig, har 12 år og yngre + nybegynnere fast oppmøte i Nilsbyen.
  • Kretstreninger tirsdager er gode o-tekniske treninger og anbefales for 14 år og oppover.
  • Få påmeldte til nybegynnerkurs, - kurset utsettes til begynnelsen på juni. De som har startet er med på de vanlige treningene.
  • Hyttetur for 12 år og yngre blir til høsten.
  • O-avdelingen har arvet arrangøransvaret for 3-vannsløpet sammen med hovedlaget. Ett løp vår - 22.05.13 og ett løp i høst.
  • Kun 15-16 år og jr./sr. får mentorer denne sesongen.
  • Nye kriterier for stafettuttak: resultat og skjønn benyttes, - leder sportslig utvalg og påmelder avgjør dette.
  • Freidig sammen med Byåsen arrangerer o-leir i Bymarka 24-26.06.13 for 11-14 år. Marthe og Ida deltar som ledere fra Byåsen.
  • O-avd. deltar i borgertoget 17. mai - møt opp!
  • Ett herrelag er påmeldt til Jukola.
  • Aktivitetsavgift 2013 blir utfakturert i mai.
  • Løpstrøyer har kommet.
  • Jobber med å få avtale med Trimtex slik at overtrekksdrakte kan bestilles av hver enkelt direkte på nett.
  • Årsmøte i Hovedlaget 11.06.13.
  • Neste styremøte 04.06.13

Utdrag fra referat fra styremøte 09.04.13 (flyttet fra 12.03.13)

  • Regnskap 2012 fortsatt ikke ferdig, - hovedlaget er varslet om dette.
    • Byåsens løp i 2013, - fortsatt behovrvet for funksjonærer:Sprintcup 5, finale - Romolslia 02.05.13
    • Tradisjonsbærern - Lian 26.05.13
    • Ungdomsløp 7 - Henriksåsen 05.09.13
    • Byåsennatta - 17.09.13
  • Byåsen har TD ansvar på Trondheim open 01-02.06.13.
  • Planlegger skolesprint for Byåsen skole ila mai.
  • Byåsen fikk på STOK-tinget tildelt MNM 2015 sammen med Orkanger IF, - avtale er inngått og planleggingen er i gang.
  • Neste styremøte, tirsdag 07.05.13.

Utdrag fra referat fra styremøte 11.02.13

  • Frist for påmelding som funksjonær 2013 utsatt til 28.02.13
  • Kretsting STOK 26.02.13 - søknad om arr. av MNM 2015 er sendt.
  • Årsmøte o-avd. Torsdag 07. mars kl. 19.00 på Dalgård.
  • Neste styremøte tirsdag 12.03.13 - konstituering av nytt styre. - flyttet til 09.04.13.

Utdrag fra referat fra styremøte 15.01.13

  • Dagens løype 5-6.01.13 ble dessverre avlyst pga snømangel.
  • Fortsatt mulig å melde seg som funksjonær til årets løp på Eventor.
  • Trenger flere "avisbud" til utdeling av Byåsenbladet - kontakt Erling Bye.
  • Årsmøte: Torsdag 07.03.13 kl. 19.00 på Dalgård.
  • Saker til årsmøte sendes styret ved leder Harald Storrønning innen 10.02.13.
  • STOK kretsting avholdes tirsdag 26.02.13. Søknad om arr. av MNM 2015 må behandles her.
  • Parkeringsdugnad 2013: 5 helger i Storsvingen.
  • Samarbeidet med Freidig gjelder også nå på våre treninger annenhver mandag.
  • Neste styremøte: tirsdag 12.02.13

Utdrag fra referat fra styremøte 04.12.12

  • Dagens løype 5-6.01.13 er o-avd. ansvar.
  • Funksjonærer løp 2013: ønskeliste er lagt ut på Eventor, - her kan en selv melde seg på funksjon og dato.
  • Klubbturer 2013: Tiomila, Jukola, Vårløp på Østlandet, Pinseløpene på Hedemarken, O-festivalen, MNM på Os, O-ringen, Blodslitet, Østersund samt Skottland i påska.
  • Nytt Byåsenblad er i produksjon, - o-avd. distribuerer disse.
  • Rekruttering: NOFs mål er 1% av befolkningen skal være o-løpere ila 5 år.
  • Neste styremøte tirsdag 15.01.13.

Utdrag fra referat fra styremøte 06.11.12

  • Info om bestilling av løpstrøyer er lagt ut på nettsida.
  • Våre løp i 2013: Sprintcup 02.05, Tradisjonsbærer'n 26.05, Ungdomsløp 05.09, Byåsennatta 17.09.
  • Klubbmesterskap med sesongavslutning samme dag var suksess, - tilstrebes gjennomført som en tradisjon.
  • Ny utgave av KX-web har medført nytt utseende på nettsida.
  • Det blir parkeringsdugnad og dagens løype i 2013 også.
  • Neste styremøte: tirsdag 04.12.12.

Utdrag fra referat fra styremøte 02.10.12

  • Erfaringer fra KM: skytebanen burde vært sperret område, likeså området rundt Vådan gård. Ved senere arrangement: flere løypevakter og sperring avmerket på kart.
  • Skolesprint arrangert for Stavset skole 05.10.12.
  • Bedriftsløp, - et treningsalternativ om sommeren.
  • Orkanger er positiv til samabeid om nasjonalt løp i 2015.
  • Klubbmesterskap sprint og mellom samt sesongavslutning i Nilsbyen 20.10.12.
  • Rekruttering: felles oppmøteplass for trening for alle neste sesong.
  • Klubbutvikling vinter 2012/13: det vil bli arrangert klubbmøter ila vinteren.
  • Neste styremøte: tirsdag 06.11.12.

Utdrag fra referat fra styremøte 21.08.12

  • Uttakskriterier stafettlag er utarbeidet og lagt ut på nettsida.
  • STOK kommer med mal for innrapportering av timer for synfaring av skolekart.
  • KM 31.08-02.09 i Nilsbyen
  • Arrangere nasjonalt løp i 2015?
  • Løp i 2013: de "vanlige"?
  • Skolesprint arrangerers evt. i oktober for interesserte skoler (Stavset?)
  • Torsdag 13.09: ekstratrening for 11-12 år sammen med Freidig i Nilsbyen.
  • Klubbmesterskap sprint og mellom blir i Nilsbyen lørdag 20.10 med påfølgende sesongavslutning om kvelden.
  • Østersundtur i regi av STOK for 10-16 år, 14-16 sept.
  • Utfakturering av egenandeler vår vil skje umiddelbart. Reiseledere for fellesturer må rapportere snarest til kasserer om deltagere og sum. For ettertiden bør overnatting betales av den enkelte på stedet.
  • Ønske om bedre fordeling av funksjonæroppgaver, - viktig å få inn nye.

Utdrag fra referat fra styremøte 19.06.12

  • Ny web-side lansert 20.06.12.
  • O-avdelingen kan ikke føre regnskapet selv (ref. årsmøte), da det er årsmøtevedtak i hovedlaget om at alle avdelinger i BIL skal ha felles regnskapsfører.
  • Jr./Sr. får arrangere terrengløp-karusell, - betingelsen er at styret må godkjenne plan for opplegg og budsjett.
  • Haakon Arnesen er sportslig leder fra 19.06.12.

Utdrag fra referat fra styremøte 22.05.12

  • Bua i Nilsbyen er ryddet og lys montert. Det skal også monteres hyller i rommet i tidtakerbua.
  • Nilsbyen blir arena for KM-helga.

Utdrag fra referat fra styremøte 23.04.12

  • Første trening onsdag 17.04.12. Start nybegynnerkurs utsatt til 23.04.12.
  • Arrangere NM eller MNM i 2015.
  • Øystein Wiggen er avdelingens web-redaktør.

Utdrag fra referat fra styremøte 06.03.12

Written by Astrid Bergsmyr | fredag 09. mars 2012 20:41

  • Det blir ryddedugnad i Nilsbyen onsdag 18.04.12.
  • STOK mangler kandidater til verv, - det blir derfor ekstraordinært STOK ting 26.03.12.
  • Nybegynnerkurs starter mandag 16.04.12.
  • Påmeldt ett herrelag til Jukola.
  • Teltliste for 2012 kommer.
  • Årsmøte torsdag 15.03.12 kl. 19.00 på Dalgård. - Utsatt til tirsdag 27.03.12. - utsatt på nytt til torsdag 12. april.
  • Neste styremøte tirsdag 27.03.12 kl. 19.00 på Dalgård.

Utdrag fra referat fra styremøte 07.02.12

Written by Astrid Bergsmyr | lørdag 18. februar 2012 20:01

  • Intensjon om å arrangere kurs for interesserte i løypelegging (O-cad) og tidtaking (Brikkesys og Emit) ila våren.
  • STOKs kretsting er 01.03.12 kl. 18.00 på klubbhuset til Malvik IL.
  • Årsmøte i o-avd. torsdag 15.03.12 kl. 19.00 på Dalgård. Årsberetning blir lagt ut på hjemmesida før 01.03.12.
  • Funksjonærlister for våre løp 2012 blir lagt ut på nettsida.
  • Neste styremøte tirsdag 06.03.12 kl. 20.00

Utdrag fra referat fra styremøte 10.01.12

Written by Astrid Bergsmyr | fredag 13. januar 2012 19:01

  • Treningssamling for 13-16 og junior i Nilsbyen lørdag 21.01.12 m/Mari Fasting - "O-teknikk".
  • Parkeringsdugnad starter 14.01.12 - Skistua parkeringsplass. Vaktslister er sendt ut.
  • Årsmøte blir torsdag 15.03.12.
  • Ryddedugnad i Nilsbyen gjennomføres ila våren.
  • Funksjonærer til våre løp 2012 skal være klart før påske. Det vil bli sendt ut lister.
  • Neste styremøte tirsdag 07.02.12.

Utdrag av referat fra styremøte 06.12.11 (utsatt fra 22.11.11)

Written by Astrid Bergsmyr | søndag 18. desember 2011 19:46

  • Romjulsdugnad onsdag 28.12.11 kl. 09-17.00 - rydding av/til Charlottenlund vgs. Trenger alt av folk her!
  • Ryddedugnad i Nilsbyen må gjennomføres, - bua + "tidtakerrommet". Organiseres av materialforvalter.
  • O-avd. har ansvaret for Dagens løype 7-8/01.12. Trenger folk her.
  • Parkeringsdugnadi vinter er på Baklia.
  • Neste styremøte tirsdag 10.01.12.

Utdrag fra referat fra styremøte 20.10.11

Written by Astrid Bergsmyr | onsdag 26. oktober 2011 17:59

  • Reflekser for bruk til nattløp er borte.
  • Våre løp i 2012:
    • Ungdomsløp 24.05
    • Tradisjonsbæreren 19.05
    • KM helg 31.08-02.09
    • Byåsennatta 27.09
  • Klubbutviklingskvelder 2011/12:
    • Trenerkveld i november (evaluering av sesongen/planlegge neste)
    • sponsor/økonomi kvelder i januar og februar
    • OCAD og løypeleggerkurs
  • Behov for ryddedugnad i NIlsbyen, - materialforvalter organiserer.
  • Neste styremøte tirsdag 22. november.

Utdrag fra referat fra styremøte 20.09.11

Written by Astrid Bergsmyr | onsdag 28. september 2011 18:50

  • Arrangerer skolesprint for Stavset 30.09.11
  • Blir ingen deltagelse på 25manna - for få interesserte.
  • Vintertrening: Stavset skole mandager kl.20-22. Ranheimshallen onsdager. Starter etter høstferien.
  • Sesongavslutning onsdag 19.10.11 kl. 18.00. Kurvfest med bilder fra sesongen samt info om vintertilbud, klubbturer 2012, drakter mm.
  • Klubbturer 2012 (m/reiseleder): Tiomila (Per Wirehn), Pinseløpene på Hedemarken (Erik Jørum), Pinseløp/NM på Kongsberg (Morten Skoglund), O-festivalen (Øystein Wiggen), O-ringen (Harald Storrønning), Midt-Norsk i Molde (Liabakk Eriksen), Blodslitet (Arnesen) samt alle NM-løpene (Morten Skoglund).
  • Neste styremøte tirsdag 25.10.11. - Flyttet til torsdag 20.10.11.

Utdrag fra referat fra styremøte 23.08.11

Written by Astrid Bergsmyr | mandag 29. august 2011 16:33

  • Målsetning om deltagelse på 25manna 08.10.11 (4 påmeldte pr. 23.08).
  • Klubbmesterskap, mellomdistanse blir onsdag 14. september kl. 18.00 i Nilsbyen.
  • Medlemsmøte/klubbkveld onsdag 19.10.11 med sesongavslutning og div. info samt utdeling av priser.
  • Intensjon om overnattingstur i høst for 12 år og yngre.
  • Arrangerer skolesprint på Stavset skole i uke 39 (ønske fra skolen).
  • Fellestreninger med Freidig for 13 år og oppover noen onsdager ila høsten.
  • Neste styremøte 20.09.11.

Utdrag fra referat fra styremøte 24.05.11

Written by Astrid Bergsmyr | tirsdag 07. juni 2011 17:49

  • Vi lager familie o-løype til Trondossammling i Granåsen søndag 05.06.11.
  • Er det interesse for deltagelse i årets 25manna?
  • Finnes det andre stafetter i Norge som er aktuelle?
  • Løpedrakter er ankommet og utdeling administreres av Elin Almås i økonomiutvalget.
  • Overtrekksdrakter ventes ankomst i uke 24.
  • Årsmøte i Hovedlaget i Nilsbyen 16.06.11 - utsatt til 22.06.11.
  • Forespørsel om dugnad ei helg i juni, - mer info kommer.
  • Neste styremøte tirsdag 21.06.11 kl. 20.00.- avlyst! Neste tirsdag 23.08.11 kl. 20.00.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift