Fiskerstrand IL

Om oss

Om oss

Vårt idrettslag er aktivt i sitt 73. år. Vår visjon er at laget skal være en positiv pådriver for et godt og integrerende oppvekstmiljø på Fiskerstranda. Vi vil oppnå dette gjennom sportslige og sosiale aktiviteter der vi vektlegger samarbeid og kameratskap. Vi har for tiden noe over 200 aktive medlemmer som i stor grad benytter seg av våre anlegg.

Våre tre sportslige områder med god tilslutning fra de aller yngste er følgende:

  • Håndballgruppa med flere lag fra 7 til 14 år
  • Fotballgruppa med lag fra 7 til 13 år
  • Fotballgruppa seniorfotball

Anlegget vårt ligger idyllisk til på Lømyra ved Storevatnet på Fiskarstrand. Det består av klubbhus med to saler for møter i klubbens regi og utleie.  Vi leier ut til ulike arrangement som bryllup, bursdag, begravelse, barnedåp, konfirmasjon og julebord. Ragnhilds Catering er fast leietager av vårt kjøkkenanlegg med et variert og velsmakende utvalg på menyen. I klubbhusets kjeller åpnet vi våren 2016 vårt nye garderobeanlegg med egen inngang.

 

I 2011 tok vi bruk vår moderne kunstgressbane etter betydelig egeninnsats. Denne er dimensjonert for 7-er fotball og i bruk store deler av året av medlemmer i alle aldre.

 

Gressbanen vår er dimensjonert for 11-er fotball men benyttes i år hovedsakelig under fotballskolen og holdes ved like i påvente av eventuell oppstart av 11-er lag.

 

Vi har også en ballbinge for våre yngre medlemmer, en salgsvogn for salg av forfriskninger under ulike arrangement samt en lagerbygning med garasje for oppbevaring av idrettsutstyr og vår ATV.

 

Vi retter stor takk til vår viktigste sponsor, Sparebanken Møre, som yter betydelige midler til vår innsats for bygdas ungdom.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift