IL Havdur

Havdurhuset

Vi leier ut Havdurhuset til både små og store arrangementer for medlemmer, private og firma. Velg mellom Storsalen, Peisestova eller begge deler. Vi har stoler, bord og et godt utrustet kjøkken med hvitevarer.

Se betingelser og priser i vedlegg på høyre side. Der finnes det også et kontraktsformular som skal brukes ved privat leie av Havdurhuset.

Ta kontakt med utleieadministrator på 924 57 509 eller utleie@havdur.no for mer info.

Storsalen:

Klikk for større bilde

Peisestova:

Klikk for større bilde

Det er en utleieadministrator i IL Havdur som skal godkjenne alle reservasjonsforespørsler. Reservasjonsforespørsel starter ved å man navigerer til ønsket dato og klikker i kalenderen nedenfor. Du blir bedt om å fylle ut noen opplysninger og vil få en bekreftelse når forespørselen er godkjent.

• Privat leie:
    Privatpersoner og bedrifter kan leie Havdurhuset for møter, kurs og sosiale tilstelninger. En bekreftet dato fra utleieadministrator vil i disse tilfellene etterfølges av en obligatorisk kontraktssignering og betaling av leie. Uten signert kontrakt og innbetalt leie står utleieadministrator fritt til å overstyre reservasjonen.
  • Intern møteaktivitet i IL Havdur:
    Personer med verv i klubben kan benytte lokalet til aktiviteter som har sportslige eller administrative formål. Utleieadministrator har noen presedensregler, hvor privat leie blant annet går foran intern møteaktivitet. Dersom utleieadministrator ikke godkjenner dato må man finne en ny.
    PS: Aktiviteter av kommersiell karakter som ikke involverer klubbens drift krever at man leier ihh til privat leie (se punkt ovenfor). Ta kontakt med daglig_leder@havdur.no for avklaringer

? Besøksadresse
Eikebergvegen 31, 4054 Tjelta
? Postadresse
Idrettslaget Havdur
Postboks 14, 4063 Tjelta
? Organisasjonsnummer: 983 402 445
? Kontonummer: 3206.20.59043

? Daglig leder: Anne Nygård
Tlf: 936 07 935 / E-post:
daglig_leder@havdur.no
? Leder hovedstyret: Jone Hamre
Tlf: 976 49 727 / E-post: l
eder@havdur.no
? Leder fotballgruppen: Aina Nylund
Tlf: 908 73 087 / E-post:
leder@fotball.havdur.no
? Leder håndballgruppen: Nina Nordmo

Tlf: 977 37 522 / E-post: kontakt.havdur.handball@gmail.com
? Leder Idrettsskolen: Kjersti Skei
Tlf: 924 29 818 / E-post: kjerstiskei@hotmail.com

____________________________________________________________________________________
Bli grasrotgiver til Idrettslaget Havdur du også!
Vi vil få 5% av beløpet du spiller for, og det koster deg ingenting.

Send sms Grasrotandelen 983402445 til 2020