Ølen IL

Pantebua

Tømmeplan Pantebu i Ølen - 2016 ------------> Se vedlegg

Kontaktperson Mega Ølen: Margunn Heggebø, Tlf. 959 45 581

Engangshansker og søppelsekker ligger på bjelken over døren i pantebua

Retningslinjer:

* Lagleder for hvert lag er ansvarlig for å skaffe folk til respektive datoer. Prøv å unngå bruk av trenere og lagleder til tømming av pantebuene!

* En voksen bør stille på neste tømming for å sørge for videreformidling av hvordan det skal gjøres. Dette vil gi en god overlapp til neste gruppe.

* Spillerne som skal være med på tømming av pantebuene må ha med en voksen på 11 års lagene og nedover, da disse spillerne blir litt for unge.

* Pantebua i Ølen skal i utgangspunktet tømmes på tirsdager

* Vis hensyn! Slipp til andre kunder som skal pante flasker.

PANTEORDNING ØLEN IDRETTSLAG

I pantebuene(Ølen og Ølensvåg) skal det være plassert 1 sekkestativ og esker med plastsekker inkl. strips til sekkene.

Når det begynner å minke på sekkene, gi beskjed til kontaktpersoner panting og det vil bli bestilt flere sekker.

Sekkene må ikke være så fulle at det er så vidt en får stripset sekken. Viktig at stripset er stramt godt til.

Norsk Resirk TAR imot følgende: (Legges i sekker)

Myke plastflasker (eks. First Price brusflasker/saftflasker/vannflasker, ny type brusflasker 0,5l. og 1,5l.
Fun Light/Gøy saftflasker, Lerum saftflasker, vannflasker 0,5l./0,7l.(Hansa, Ringnes, Coca Cola osv.).

Bokser 0,33l/0,5l./1l.

Myke plastflasker og bokser KAN blandes i samme sekk.
NB! Vi får bare pant for flasker og bokser med pantemerke. Gjer ingenting om det havner flakser og bokser uten pantemerke i sekkene.
Fulle, sammenstripset sekker legges inn på Omega sitt lager vis a vis Frisk Treningssenter i Ølen.

Norsk Resirk tar IKKE imot følgende, og må dermed pantes på vanleg måte:

Glassflasker ( dette gjelder alt av glassflasker)

Hardplastflasker (eks. brusflasker 0,5l./1,5l. fra Ringnes/Hansa/Coca Cola osv.)

Glassflasker og hardplastflasker uten pantemerke kastes i miljøcontainer for glass(Bak Kiwi i Ølensvåg, Ved siden av Pantebua i Ølen)

Pantelappene for denne panten legges oppi en konvolutt, merkes med "Pantebu - Ølen IL" og leveres til betjeningen/kassen i butikken.

Fulle sekker som er stripset oppbevares på lageret til Omega i Ølen inntil de blir hentet av Ringnes for Norsk Resirk.

Henting blir bestilt på nettsidene til Norsk Resirk.

Kontaktpersoner :
Arne Gunnar Habbestad tlf.98286808