Våg FK

Høstbasaren

Høstbasaren
RELATERTE NYHETER
Høstbasaren 2015

Høstbasaren 2018 arrangeres lørdag 20. oktober i Karuss idrettsanlegg

Hva er Høstbasaren?
Høstbasaren er klubbens offisielle markering av en lang fotballsesong, enten er avsluttet, eller er i ferd med å bli det, i løpet av oktober. Normalt er tiden for dette rundt den 20. oktober hvert år. Arrangementet har vært gjennomført på Karuss siden begynnelsen av 90-tallet, og gjennomgått en gradvis endring/utvikling i perioden frem til i dag. Alle klubbens lag i alderen 7-19 år forpliktet til å delta/bidra. Det spilles internturnering (Fair Play Cup) for de fleste lag, mens de eldste ungdomslagene får oppgaven med å dømme kampene for de litt yngre klubbvennene sine. Hvert lag stiller med 3 dugnadsforeldre til arrangementet, og oppgavene disse tildeles er som vanlig knyttet til kiosk, rydding, parkering, Fair Play-oppgaver, samt rigg og nedrigg.

Les mer om hvordan kampene arrangeres i undermenyvalget "Kampoppsettet Fair Play Cup 2018".

Samling i Karusshallen etter kampene er ferdig utendørs
Etter at lagene er ferdig med sine respektive kamper, avsluttes seansen med fotoshoot og medaljeutdeling for barnespillere i alderen 6-12 år inne i Karusshallen. Hallen er for øvrig åpen hele lørdagen under arrangementet. Du vil ha muligheten til å sitte ned i kaféen, handle sportsutstyr hos Sportsprofil (egen shop i hallen), kjøpe lodd og ellers hva annet denne dagen måtte by på innendørs. (Se illustrasjon under)

 

Årets spiller-kåring i ungdomsklassene
Etter all sannsynlighet vil premieutdelingen av "årets spiller" fra hvert av ungdomslagene i alderen 13-19 foregå ute på hovedbanen en gang midt på dagen. Vi kommer nærmere tilbake til dette når detaljert tidsplan for lørdag 20. oktober foreligger.

Det er lagt opp til at lagene (stort sett) vil tilbringe 3-4 timer på Karuss denne festdagen. Vi trenger at dere alle, både store og små, hegner om denne viktige festdagen for Våg FK.

Mvh. Cupkomiteen

  

     

  

 

 

 

Våg FK

Adresse: Postboks 8071, 4675 Kristiansand

Besøksadresse: Karussveien 9

Telefon: 38 01 59 33

E-post: post@vagfk.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift