Våg FK

Treningstider

Kristiansand kommune har nå tildelt Våg FK treningstider for perioden april - oktober på Vågsbygd-banene.

Klubbens tildelingsprinsipper for treningstid kan du lese mer om her.

Senior- og ungdomslagenes tider blir gjeldende fra og med torsdag 4. april. I tillegg begynner også treningstidene for aldersgruppen 10-12 år å gjelde da.
Treningstidene for barnelag i alderen 7-9 år blir publisert i slutten av uke 14, og tidene blir gjort gjeldende fra mandag 8. april av.

Det enkelte lags treningsdager og -tider, finner dere på egen lagside her på Våg-weben.
Se illustrasjon under for hvor du finner lagsiden til akkurat ditt lag.

Gå til webens forside, og klikk deg inn via den grønne knappen med rød ring rundt!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informasjon om treningstider for vinterhalvåret (perioden november-mars)

Det vil som vanlig være to kategorier treningsperioder gjennom vinteren:

"Vintergrønne baner"
Alle baner i Vågsbygd og på Hellemyr/Grim er fri for snø, og det er tilgang til treningstid på banene for alle lag som ønsker treningstid ute.
Skjema for fordeling av denne tiden finner du under her.

"Brøyteperioden"
Banene i Vågsbygd og på Hellemyr/Grim er dekket av snø, og ikke trenbare. Dette innebærer også når det bare ligger et tynt hvitt dekke på banene.
Løper man utpå banene da, blir snøen fort hardtrampet, og tineprosessen tar lenger tid med tanke på å få banene grønne og trenbare igjen. Vennligst ikke gjør det!

Kun enkelte baner blir brøytet
Unntaket er at Spareskillingsbanen (11er) og Grim Idda (7er) blir brøytet daglig mandag-fredag i tidsrommet kl. 07:30-14:30. Disse to banene må alle klubbene på byens vestside dele på, noe som igjen betyr at det kun er lag fra 13 år og eldre som blir prioritert når treningstid og -plass skal fordeles. Normalt blir det likevel også plass til litt trening for 11- og 12-årslagene på grønt underlag i brøyteperioden.

Våg FK

Adresse: Postboks 8071, 4675 Kristiansand