Ølen IL

Buss

Selv om idrettslaget har en buss disponibelt så ønsker vi at foreldrene fortsetter med å vise et flott engasjement ved å kjøre privatbiler til bortekampene. Det betyr mye, spesielt for våre små håpefulle at foreldrene stiller opp, vise at de bryr seg, og er med på å heie frem laget sitt!

Det er samtidig en kostnad forbundet med bruk av bussen og hovedstyret har derved satt opp noen retningslinjer som gjelder for bruk av bussen.

Retningslinjer:

- Bussen skal i hovedsak kunne benyttes av lagene fra 13 år og oppover

- Bussen skal i hovedsak benyttes til bortekampene med lengst avstand

- Første mann til mølla prinsippet ved bestilling av bussen

- Bussen ryddes etter bruk

Alle skal selvsagt en gang i blant ha mulighet til å bruke bussen, det kan være kjekt å kjøre buss for de minste også.

Sjåførkort:

Sjåførene må ha en av følgende klasser for å kjøre bussen:

D1 - Minibuss   (Event. D1E - Minibuss med henger)

D - Buss          (Event. DE - Buss med henger)

Sjåførene MÅ også ha gyldig Sjåførkort (sjåførkortet erstatter diagramskiver, og skal brukes til samme formål).

Rutiner ved bestilling av bussen:

Bestilling av bussen skal sendes på mail til: post@statoilolensvag.no , bestillingen skal skje en uke i forkant.

Nøkler til bussen hentes hos Statoil Ølensvåg.

God tur og kjør forsiktig!

Hovedstyret