Elverum Fotball

Klubbhåndbok

Klubbhåndbok

Hensikten med klubbhåndboken er å gi svar på de viktigste spørsmålene om klubben. Ikke minst skal klubbhåndboken bidra til at dere finner svar på hva som faktisk gjelder internt i klubben. Håndboken skal også sikre stor grad av kontinuitet i det som er fastsatt gjennom strategi, klubbens lov, instrukser og planverk. Dette vil gjøre hverdagen og innsatsen til både ansatte, trenere, lagledere, ledere, styremedlemmer, medlemmer og utøvere, komiteer og utvalg, dommere, foreldre og andre frivillige, tydeligere og enklere. Håndboken skal benyttes til å forstå og kommunisere hva som er viktig i vår klubb, hvem vi er og hvilke målgrupper vi er til for.

Klubbhåndboken er "levende" og den er ikke uttømmende. Det er derfor viktig at dere som bruker håndboken gir tilbakemelding til klubbadministrasjonen om dere finner mangler og feil. For Elverum Fotball er det et mål at håndboken er inngangsporten til å finne den informasjonen du leter etter.

Den første utgaven av klubbhåndboken er i hovedsak utarbeidet av klubbens hovedstyre og administrasjon på veien mot å få klubben sertifisert som en Kvalitetsklubb. Noe av informasjonen dere finner har vært tilgjengelig tidligere, men det viktigste er at den nå er samlet og i større grad systematisert. Det jobbes kontinuerlig med å oppdatere gjeldende og få på plass nye instrukser.

 

Klubbinformasjon

Klubbnavn: Elverum fotball

Stiftet: 30. juni 1907

Postadresse:

E-postadresse: post@elverumfotball.no

Internettadresse: www.elverum-fotball.no og www.elverumfotball.no (a-lag herrer)

Organisasjonsnummer: 974 807 734

Bankforbindelse: Sparebank1 Hedmark

Bankkonto: 1820 30. 69851

Medlem av: Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komite

Tilknyttet: Norges Fotballforbund og Indre Østland fotballkrets

RedElverum fotball  Postadresse: PPB 322, 2403 Elverum | Telefon: 62 41 60 77   | Faks: 62 41 56 73  | Orgnr. 974807734

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.elverumfotball.no

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Elverum fotball. Bilder fra bildegalleriet kan ikke benyttes uten avtale.

På jakt etter personer i Elverum fotball? Klikk
her

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift