Sotra SK

Klubbrutiner og regler

Klubbrutiner og regler

 

 

På disse sidene har vi samlet Sotra Sportsklubb sine rutiner og regler for klubbdriften. Disse kan lastes ned som egne dokumenter på høyre side.

I avsnittene under finner du oppdateringer på de viktigste endringene/oppdateringene den senere tiden. Beskrivelsene her er noe forkortet, så du bør laste ned dokumentet for å få den komplette versjonen.

Ta gjerne kontakt med klubbkontoret om det er noe du lurer på.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Dommerregninger

 

Dommere kan tjene inntil kr. 10.000,- pr. år skattefritt. Det er klubben som må holde oversikt over årlige utbetalinger. Klubben må også betale arbeidsgiveravgift av alle dommerutbetalinger.

Det er derfor svært viktig at rutiner for dommerregninger følges!

FOTBALL

Alle dommere skal levere komplett utfylt dommerskjema for å få utbetalt godtgjørelse og eventuelle reisepenger.

KLUBBDOMMERE som dømmer i 5`er og 7`er kamper får normalt utbetalt mellom kr. 50,- og 150,- pr kamp. For disse er det laget et forenklet dommerskjema (kan lastes ned på høyre side). Trener betaler normalt dommeren og får refundert kostnadene ved innlevering av skjema. Det er laget eget skjema for klubbdommere. Last ned her eller under menyen "Dokumenter for nedlasting"

DOMMERE som dømmer i 11`er fotball SKAL fylle ut komplett dommerskjem. Dette må inneholde;
   - Navn
   - Fødselsnummer
   - Mobilnr.
   - Mailadresse
   - Kampnummer
   - Kampdato
   - Beløp for godtgjørelse og eventuelle reisepenger.

Det er dommer og trener i fellesskap som har ansvar for at skjema inneholder nødvendige opplysninger. 
Både dommer og trener skal signere dommerskjema, og det er normalt trener som leverer dommerskjema til klubbkontoret. (Postkassen v/inngang til Sotra Arena kan benyttes)

Dersom det er første gang dommeren dømmer i Sotra SK må dommer få beskjed om å sende inn fullt personnummer til klubbkontoret før utbetaling kan skje.

Sotra Sportsklubb betaler ut alle innleverte dommerskjema senest innen 10 dager, og normalt allerede første tirsdag etter kamp. 
Dommer får tilsendt oppgjørsskjema/lønnsslipp ved hver utbetaling som også viser akkumulert så langt i år. Grensen for dommers godtgjørelse er kr. 10.000,- pr. år.

 

HÅNDBALL

Alle dommere i håndball plikter å levere komplett utfylt dommerskjema. Dette må inneholde;

   - Navn
   - Fødselsnummer
   - Mobilnr.
   - Mailadresse
   - Kampnummer
   - Kampdato
   - Beløp for godtgjørelse og eventuelle reisepenger.

Skjema skal signeres av trener (hjemmelag) og dommer, og leveres i sekreteriat etter kampen, alternativt legges i postkassen ved inngang til Sotra Arena

Dersom det er første gang dommeren dømmer i Sotra SK må dommer få beskjed om å sende inn fullt personnummer til klubbkontoret før utbetaling kan skje.

Sotra Sportsklubb betaler ut alle innleverte dommerskjema senest innen 10 dager, og normalt allerede første tirsdag etter kamp. 
Dommer får tilsendt oppgjørsskjema/lønnsslipp ved hver utbetaling som også viser akkumulert så langt i år. Grensen for dommers godtgjørelse er kr. 10.000,- pr. år.

 

 

Lag-sponsorer

Alle lag, bortsett fra klubbens A-lag, har anledning til å skaffe egne sponsorer. Som motytelse til den summen som sponsor bidrar med kan laget tilby reklameplass på følgende antrekk;

- Zip genser
- Overtrekksdrakt/windbraker
- T-skjorte

Alle typer sponsorer SKAL avklares i forkant med klubben. Vi har hatt tilfeller der klubben har forhandlet med bedriftens ledelse som klubbsponsor samtidig som foreldre/trenere har spurt om sponsorpenger for sitt lag. Dette ønsker vi å unngå ved at det avklares i forkant av kontakt med sponsor.

I klubbutikken vil du også finne egne SPONSORPAKKER som laget kan benytte overfor egne sponsorer.

 

 

På ZIP genser og windbraker er det satt av plass på venstre side til lagenes egen sponsor. På bildet til høyre er området merket med "Egen sponsor".

Størrelse; 12x12 cm / 15x15 cm
(avhengig av størrelse på plaggene)

Øvrige sponsorer er klubbens sponsorer, og kan variere noe fra år til år

På T-skjorter (forskjellige typer) er det satt av plass til egen lagsponsor på mage og rygg.

Størrelsen på logo vil variere etter formen på sponsor sin logo og størrelse på T-skjortene, men et utgangspunkt er;

Mage;  15x15 cm
Rygg;   20x20 cm

Øvrige sponsorer er klubbens sponsorer, og kan variere noe fra år til år.

 

 

 

 

Sotra Sportsklubb Klubbkolleksjon

Bruk av klubbkolleksjonen

I alle typer kamper (serie- trenings- og cupkamper o.l.)  og andre "offisielle" tilstelninger er det kun klubbens egen kolleksjon med klubbsponsorer som skal benyttes. Dette gjelder i hele kampperioden (fra ankomst garderobe til avreise garderobe). 
Klubben har også som ønske at det er klubbens overtrekksdrakter som benyttes på reise til/fra kamper og cuper.

I alle typer treninger i klubbregi (ikke egentrening) skal det alltid benyttes bekledning fra Macron (trenger ikke være fra klubbkolleksjonen). Eneste unntaket er utstyr som ikke kan leveres av Macron som f.eks. sko.

Under cuper og tilsvarende er det er ønske fra klubben at det er klubbkolleksjonen som benyttes i størst mulig grad også utenfor banen/på fritiden, men her kan naturligvis spillerne bruke egne klær inkl. lagets egenproduserte T-skjorter o.l.

På alle typer lagbilder som er tenkt publisert i en eller annen form (avis, facebook, klubbens nettsider o.l.) gjelder følgende;
- På alle lagbilder og bilder som tas på banen skal alle spillere være iført klubbdrakt og shorts
- På bilder som tas utenfor banen skal alle spillere være iført plagg fra klubbkolleksjonen.

Klubbdrakt

Spillershorts

Zip

Windbraker

Treningsbukse

Sokker

(fotball)

Overtrekk

(Avbildet uten reklame)

T-skjorte

(Avbildet uten reklame)

Alle klubbmedlemmer får;

- Spillerdrakt (fornyes etter behov)
- Spillershorts (fornyes etter behov)
- Sokker (gjelder fortball - Ved oppstart, fornyes av spiller)

Alle A-lagsspillere får i tillegg;

- Treningsbukse (fornyes etter behov)
- Treningstrøye (fornyes etter behov)
- Zip genser (ved oppstart, fornyes av spiller)
- Windbraker (ved oppstart, fornyes av spiller

 
   

IS, TAPE og MEDISINUTSTYR

Is og tape-forbruket til himmels - en stor utgiftspost.

Alle lag skal ha sin egen medisinveske hvor is og tape er noe av innholdet. Normalt bør det være 3-5 isposer og noen få ruller med medisintape + plaster, støttebind og øyeskyll.

Klubben bidrar KUN med tape for dokumentert medisinsk bruk over kortere perioder. Spillere som må støtte opp permanent må ta i bruk løsninger som har gjenbruk.

Vaktene i Sotra Arena har et begrenset NØDLAGER med isposer til bruk i akutte situasjoner. Dette nødlageret er ikke ment som lager for påfyll til lagenes medisinvesker.

Når laget trenger påfyll må is og tape bestilles i forkant i vår nettbutikk sammen med eventuelt annet utstyr til laget. (Brukernavn og passord til laget fås på kontoret eller pr mail).

Klubben bestiller varer hver mandag for levering onsdag. Varer som vi ikke har på eget lager må derfor være registrert i klubbutikken senest lørdag for at du skal få levering påfølgende onsdag (...og med forbehold om at varen er på lager hos Macron).

HUSK å bestille før dere er helt tom....!


TRENER-/LAGLEDER KORT

Alle våre trenere får klubbens GULLKORT som medlemskort

GULLKORTENE er trenernes medlemsbevis, og som i tillegg fungerer som adgangskort på alle klubbens kamper (håndball, forball og basketball).

I noen tilfeller vil det også komme spesielle tilbud kun for våre trenere og lagledere, og hvor trenerkortet benyttes som rabattkort. Gullkortene gir f.eks. 10% ekstra medlemsrabatt hos MX Sport på Sartor.

Kaffeavtale for trenere gjelder i vår kafe i Sotra Arena, og betyr at du ved fremvisning av Trenerkortet kan kjøpe kaffe for kr. 5,-
Etterhvert vil vi også gi rabatt på andre kafè/kiosk varer, og vil bli annonsert her i våre Trenernytt utgaver.

Dersom du som trener ikke har mottatt gullkortet ditt kan du henvende deg til Irene på klubbkontoret.


 

 

 

 

 

 
 
 

 

Sotra sportsklubb - Idrettsvegen 50 - 5353 STRAUME - post@sotrask.no  Telefon; 99 38 88 88  WEB; www.sotrask.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift