Hana IL

Fotballakademiet

Hana IL Fotballakademiet er et tilbud for de som ønsker å trene litt ekstra og bli bedre fotballspillere. Målgruppen er spillere, gutter og jenter, (1. klasse - 7. klasse), som ønsker mer organisert trening enn det de får gjennom laget sitt. Deltakerne på Hana IL Fotballakademiet vil selvfølgelig følge treninger og kamper med laget sitt som vanlig. For elever i 1. og 2. klasse på Aspervika og Hana skole er det mulighet for å avtale henting.

Andre spillere fra andre klubber er velkommen dersom ikke transportproblemer setter en hindring.

Se video: Hana IL Fotballakademiet

Følg Hana IL Fotballakademiet på Facebook: Hana IL Fotballakademiet på Facebook

Hvor ofte arrangeres Hana IL Fotballakademiet? Deltakerne kan delta på 1-2 treninger pr. uke.

Treningstider? Mandag – torsdag: 14.00 – 16.15 med effektiv treningsøkt fra 14.45 – 16.15. Spillerne møter i akademiets egne lokaler rett etter skoletid, der de får servert brødmat 14.00.

Priser (pr mnd): 1200 kr for 2 dager i uken - 700 kr for 1 dag i uken - 100 kr i søskenrabatt pr barn (uavhengig om de går 1 eller 2 dager i uken)

Beløpet setts inn på konto: 3250.24.49108 (det blir ikke sendt ut faktura) innen 15. i hver måned. Merk innbetalingen med: Akademiet + måned og navn på deltaker. Det er en måneds oppsigelsestid ved evt. oppsigelse av plass på akademiet - NYTT SYSTEM KOMMER I SOMMEREN 2019!

Deltakere på Akademiet får en utstyrspakke pr år. Denne er beregnet for de som deltar 1 år, dersom deltakeren slutter før vil det bli sendt faktura på en % del av utstyrspakken etter hvor lenge deltakeren har deltatt dette året.

Skatteregler (fratrekk for barn på Hana IL Fotball akademiet) : Skattregler

Det viktigste for skatten:

Rapportering til Skatteetaten om kostnader til fritidsordning. Idrettsklubber og andre foreninger som driver fritidsordning kan rapportere foreldres kostnader til Skatteetaten slik at foreldrefradrag forhåndsutfylles i selvangivelsen for 2014. Er dine kostnader ikke rapportert inn, må du føre beløpet selv i post 3.2.10 Foreldrefradrag. Fra 2015 vil idrettsforeninger, sportsklubber og andre foreninger bli pålagt å rapportere kostnadene på samme måte som barnehager og skolefritidsordninger.

Har ditt barn lyst å prøve akademiet

For de som lurer på om de skal begynne på akademiet, er det mulig å gjøre avtale med leder om en prøveperiode på et par uker.
Spørsmål angående Hana IL Fotballakademiet kan rettes til Morgan Gramstad

Hana IL Fotballakademiet ønsker deg hjertelig velkommen

Øktene blir ledet av Morgan Gramstad (Akademiet Leder) og/eller Marco Jaques (A-Lag Hovedtrener og Akademiet Trener)

HANA IDRETTSLAG - STEDET FOR ALLE