Hana IL

Fotballakademiet Tine Fotballskole 2019

Velkommen til Hana IL TINE Fotballskole 2019!

Her melder du deg på til årets TINE fotballskole på Hana IL

Påmelding: Hana IL TINE Fotballskole 2019 - Uke 26

Påmelding: Hana IL TINE Fotballskole 2019 - Uke 33

Målet med fotballskolen:

* Skape positive fotballopplevelser.

* Ingen prestasjonskrav.

* Skape gode holdninger og relasjoner på og utenfor banen.

* Lære noen grunnprinsipper om fotballspillet.

lle som er mellom 6 og 13 år ønskes hjertelig velkommen!

Fotballskolen foregår på banen vår alle dagene kl.10-14!

For deltakere som ønsker å bli levert/komme tidligere vil klubbhuset være åpent fra kl.08-10. Her vil det bli enkel servering (frukt/saft) og det vil være tegnefilmer på storskjerm og mulighet for å lese tegneserier. Deltagerne får lunsj, frukt og melk hver dag mellom kl.11.30 og 12.15. Deltagerne vil få t-skjorte og sekk/bag!

* Alle må ha med fotballsko, leggbeskyttere, drikkeflaske og klær etter vær.

Vi bruker i år systemet superinvite til påmelding og betaling for at dette skal bli enklere for både spillere, foreldre og oss i administrasjonen. Her melder du på barna og betaler med et hvilket som helst visa eller kredittkort på noen små minutter.

TINE Fotballskole er et samarbeid med Fotball Akademiet til Hana IL. Trenere fra Fotball Akademiet vil sette opp innholdet i øvelsene/treningene. Fra Akademiet kommer Morgan Gramstad (UEFA B), Marco Jaques (UEFA C) and Kyle Farningham (UEFA B). Vi har også andre trenere fra Fotball Akademiet med oss og det kan dukke opp gjestetrenere en eller flere dager under fotballskolen.

Pris: 4 dager i uke 26 kr 1050,- 4 dager i uke 33 kr 1050,- Ved deltakelse på begge kr 1700,- (beregnes automatisk) *10% i søskenrabatt for barn nr 2 (eller flere). (beregnes automatisk) *Barnepass (kl.08-10) kr 200,- pr uke

Tilbudet er åpent for spillere fra hele distriktet. Egen jentegrupper ved til strekking antall jenter påmeldt, så da håper vi selvsagt at jentene mobiliserer.

Det er et begrenset antall plasser. Ved spørsmål kontakt dagligleder@hana-il.no

Påmelding: Hana IL TINE Fotballskole 2019 - Uke 26

Påmelding: Hana IL TINE Fotballskole 2019 - Uke 33