Hana IL

Skade og Forsikring

FOTBALL

Info fra NFF - Fotballforsikring 2019

Det viktigste tipset til dere som får en skade på fotball enten det er trening eller kamp er å gå inn på følgende siden for å melde skaden:

Skademeldingsskjerma

Det er viktig å gjøre dette så snart som mulig etter skaden, men dersom det er gått en stund så er det viktig å tilbakedatere til skadetidspunkt. Her følger linker som er nyttige å lese om forsikring for fotball:

Informasjon om NFFs forsikringer for fotball og futsal

Forsikring for fotballskoler, akademier og alternative tiltak

Det finnes 2 ulike forsikringer som gjelder for fotballen, grunnforsikringen og en utvidet personlig forsikring.

Grunnforsikringen (Lagforsikring): Denne dekkes inn via den årlige kontigenten som gjør deg spilleberettiget i Hana IL.

Utvidet forsikring: I tillegg er det mulig å kunne bestille en utvidet forsikring. I det store å det hele gir denne deg rettigheter på raskere behandlingstid på diverse skader, men øker samtidig beløpsgrensen man er forsikret for.

HANA IDRETTSLAG - STEDET FOR ALLE
Frøyerveien 16, 4328 Sandnes