FlaktveitIK

Avtale Motus365

Avtale Motus365

Motus365 og Flaktveit IK har nå reforhandlet samarbeidsavtalen. Oktober 2013

Motus 365 skal yte fysioterapi og naprapattjenester for klubbvirksomheten i FIK. Medlemmer i FIK skal ved behov, komme til i løpet av 2 arbeidsdager, og vil få 20% avslag på første fysioterapi og naprapatkonsultasjon, videre vanlig pris. Treningsgrupper i FIK vil bli prioritert.

Priser på behandling hos Motus365:

Første konsultasjon Fysioterapeut     kr.520,- (ordinært 650,-)

Første konsultasjon Naprapat   kr.440,- (ordinært 550,-)

Påløpende behandlinger Fysioterapeut   kr.300,-

Påløpende behandlinger Naprapat   kr.500,-

Forbruk kinesiotape og nåler kommer i tillegg

 

Avtale om foredrag og basistreningsøkt for lag i FIK

Motus365 holder ett foredrag og en basistreningsøkt for ett lag per halvår. Basistreningsøkten blir lagt opp slik at trenere i FIK kan plukke opp øvelser og prinsipper, for å bruke på sine lag. Disse to foredragene kan slås sammen til ett kurs per år.

Lag i FIK som ønsker dette, kontakter klubb- og sportsutvikler i FIK.

Screening av utøvere

Motus365 utfører screening av utøvere i FIK, i Motus365 sine lokaler. Motus365 holder nødvendig utstyr. En screeningsøkt tar ca 2 timer og inkluderer 2 fysioterapeuter. Pris kr 2500,- pr opptil 10 utøvere. Utøverne og trenerne får skriftlig tilbakemelding innen 2 uker.

Basistrening for utøvere

Som gruppe:

Motus365 avholder basistrening i sine lokaler ut fra avtale med laget. Motus365 holder instruktør og utstyr til hver trening. Basistreningene blir holdt i bolker på 8 økter, 1 gang per uke. Tidspunkt er fast hver uke og avtales med laget i forkant. Basistreningene starter opp snarest og innen 1 måned etter at påmeldingen er klar. Eventuelt etter avtale. Basistreningene vil være målrettet i forhold til de funn som er blitt avdekket på screeningene totalt for laget. Utøverne betaler for en bolk a 8 ganger samlet på forhånd. Der må være minimum 8 påmeldte per bolk. Pris per utøver er 800,-

Individuell prestasjonsfremming:

Enkeltutøvere med ønske om individuell oppfølging av fysioterapeut for å forbedre basisferdigheter og/eller utvikle seg fysisk for å prestere på et høyere nivå, kan gjøre dette på Motus365. Pris per halvtime er 350,-

 

Motus365 kan veilede i forhold til forsikringer, men utøvere ordner med eventuell refusjon med forsikringsselskapene selv.

 

Medlemmer i FIK kan kontakte Motus365 på 55 70 70 36, og vil bli henvist til riktig behandler ut i fra hvilket problem det enkelte medlemmet har.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift