Hana IL

Grasrotandelen

Visste du at du kan være med å dele ut av Norsk Tippings overskudd? Alt du trenger å gjøre er å bli grasrotgiver. Enkelt, og helt gratis for deg!

Nær 750 000 av Norsk Tippings spillere er nå grasrotgivere. Hvert år ga de bort hele 296 millioner kroner til lag og foreninger landet over. Bli grasrotgiver du også - helt gratis, og enklere enn du tror!

Slik gjør du det:

Registrere ditt spillekort hos Norsk Tipping, og gi din grasrotandel til Hana Idrettslag.

Spillekortet registreres på Hana IL's organisasjonsnummer 976 276 434, dette kan gjøres på internett, hos Tippe kommisjonæren eller ved å sende SMS "Grasrotandelen 976276434" til 2020.

Klikk her for å gjøre dette på internett.

Etter at du har tilknyttet deg Grasrotandelen vil Hana Idrettslag få tilsvarende sju prosent av din spill innsats hver gang du spiller. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går sju kroner til klubben. Og best av alt; Grasrotandelen går ikke ut over din innsats eller eventuelle premie!

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax og Extra

Dette er penger som kommer godt med i idrettsarbeidet i Hana Idrettslag!

HANA IDRETTSLAG - STEDET FOR ALLE
Frøyerveien 16, 4328 Sandnes