Stord Fotball

Grasrotandelen og Scoringsklubben

Grasrotandelen og Scoringsklubben

Stord Fotball er flaggskipet i fotball i Sunnhordland. Og det med eit herrelag i 2. divisjon, to damelag i 4. divisjon, G19 i elitedivisjonen i Hordaland, J19 i 1. divisjon i Hordaland og over 50 lag i barne- og ungdomsavdelinga.

Har du eit ynskje om å støtta Stord Fotball?

Under kjem nokre enkle tiltak du kan gjera for å hjelpa oss med å bli endo betre:

1)Scoringsklubben

Har du lyst å støtta A-laget til Stord?

Meld deg inn i Scoringsklubben! Som medlem i Scoringsklubben betalar du 10,- pr. mål a-laget scorar i årets 2. divisjon. Du får ein gratis kopp kaffi på heimekampane og er med i trekninga av 5000 kr. Vinnaren blir trekt ut ved sesongslutt.

Slik melder du deg inn:

Send ein sms eller e-post til Robin Øvrevik: 954 44 151, robinovrevik@gmail.com med navn og adressa som ein bekreftelse på at du vil vera med i Scoringsklubben.

2)Grasrotandelen

«Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres

3)Sunnhordland Toppfotball AS

Støtt toppsatsinga i Stord Fotball ved å tilknytte Sunnhordland Toppfotball som din grasrotmottakar. Send SMS: GRASROTANDELEN 989664646 til 2020 (tenesta er gratis).

4)Stord Fotball

Støtt breidden i Stord Fotball ved å tilknytta Stord Fotball som din grasrotmottakar: Send SMS: GRASROTANDELEN 995269155 til 2020 (tenesta er gratis).

Kontor dagtid mandag - fredag: telefon 40466206

post@stordfotball.no

Postadressse: Postboks 619 - 5403 STORD

Besøksadresse: Vikahaugane 17 - Leirvik

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift