Lillehammer KFK

Dommere

DOMMERE I LKFK

LKFK arrangerer hver vår klubbdommerkurs for spillere på J13 og alle andre som ønsker å dømme kamper inneværende sesong. Dette er et kurs som er nyttig for alle, om man skal dømme eller ikke. Deltagere på dommerkurset kan sette seg opp på klubbens dommerliste for sesongen.

Dommere som ønsker å ta steget videre til å bli kretsdommere får tilbud om egne kurs og oppfølging gjennom fotballkretsen.

Klubben har i dag 4 kretsdommere som også ligger inne i dommerlista.

HUSK Å TA GOD VARE PÅ DOMMERNE! Uten dommer - ingen kamp!

Info om dommere til 5'er, 7'erkamper og 9'erkamper

Alle hjemmelagene har selv ansvaret for å skaffe dommer til sine hjemmekamper. Dette er ofte oppgaven til lagledere. Vi har hatt jenter som har tatt klubbdommerkurs, som ønsker å dømme kamper.
Start med å finne dommere med en gang dere får terminlisten. Alliér dere med et par dommere eller en gjeng dere bruker i flere kamper.

Betaling av dommere

Dommerhonorar 5er kr. 100,-
Dommerhonorar 7er kr. 125,-
Dommerhonorar J12 9'er kr. 400,-
Dommerhonorar J13 7'er kr. 350,- og 9'er kr. 400,-
Kvitteringen tar lagleder med og får signatur. Regning/refusjon sendes til dagligleder@lkfk.no for å få refundert beløp. Send gjerne inn samlet for en halv sesong av gangen, på våren og høsten.

Dommerregninger for yngres lag (barnefotballen) ligger vedlagt på høyre side.

Oversikten over klubbdommere for barnefotballen i LKFK i 2019 finnes her:

Som en generell anbefaling, oppfordrer vi 9-årslagene til å bruke dommere født i 2006 (J13), 10-årslagene til å bruke dommere født i 2005 (J14) og 11-årslagene og eldre til å bruke dommerne født i 2004 eller tidligere.

Info om dommere til 9'er- og 11'erkamper
Kretsen setter opp dommere for J13 1. div og eldre. J13 2. div må skaffe selv.
Dommerliste for 9'er og 11'er finner du på kretsens sider.
Gjeldende dommerregning for 2019 for dømming av kamper på J12 9'er og eldre vedlagt på høyre side. Dokumentet inneholder også satsene som er satt av kretsen.

Lillehammer Kvinnefotballklubb - stiftet 2.11.1987
Besøksadresse: Klubbhuset på Stampesletta
Postnr/Sted: 2603 Lillehammer
Epostadresse: d