Fitjar Idrettslag

Stolpejakt og TurO

Stolpejakt og TurO

Stolpejakt

I år satsar me på ny type Stolpejakt, der du kan bruka app på mobilen til å navigera deg fram til postane. Du kan få opp kartet og sjå kor du er i forhold til stolpane som er utplassert, og når du finn posten, kan du bruka mobilen til å skanne QR-koden for å få den registrert. Den nye stolpejakta er klar til 28. april – dagen før «Finn fram-dagen» i Rossneset, og kartbrosjyre og meir informasjon kjem når det nærmar seg.
Sjå https://stolpejakten.no/ for informasjon om konseptet.

Den ordinære turo-posen kan kjøpast på MX Sport, Videoen, hotellet eller på nettet frå laurdag 24. mars.

I år får du kart over Midtfjellet og enkle og familie-venlege turar i områda Øvrebygda/ Surefjellet og Vekslia/Svartasmoget.

Gå til: www.turorientering.no/fitjar og registrer deg som deltakar — dersom du ikkje har gjort det tidlegare. Her kan du registrere postane dine, halda oversikt over kor mange poeng du har og samanlikna med andre. Du kan òg skriva i bloggen om korleis turen var; vêr og vind, kor mange postar du var innom osv. Her kan du òg kjøpa alle karta i turo-posen.

 

No er stolpejakta i gang. Last ned stolpejakta appen og kom i gang med registrering av stolpar allereie idag. For meir info angåande konsepte kan de vitja www.stolpejakten.no

OPPE TIL HØGRE PÅ SIDA HER FINN DE KART OVER DE FORSKJELLIGE OMRÅDA KOR DET BEFINNAR SEG STOLPAR.

 

PS! NB! Vis respekt for skilt og meldingar om anleggsarbeid i Midtfjellet. Planlagt frå midten av april fram til sommarferien.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift