Lillehammer KFK

Skader, skademelding og forsikring

Alle medlemmer i LKFK som er registrert som aktiv på et fotballag er forsikret gjennom det som kalles lagsforsikring eller grunnforsikring. Forsikringen betales av klubb sammen med at man melder på lag til seriespill.
Denne forsikringen har en garantert behandlingstid på 60 dager. Man kan imidlertid kjøpe seg raskere behandlingstid der man er garantert behandling innen 3 dager. Denne utvidede forsikringen er personlig og betales av hver enkelt spiller.

Mer info om utvidet forsikring finner du HER.
Ønsker du å tegne utvidet forsikring, gjøres dette HER.

Idrettens Skadetelefon er tilgjengelig med sin rådgiving for alle innenfor barneidretten. Dette er et supplement til dagens forsikringsordninger, som vil fortsette å løpe uendret, uavhengig av dette.
Idrettens Skadetelefon er drevet av Idrettens Helsesenter. De er et av Norges Fotballforbunds datterselskaper.

Mer informasjon om tjenestene finnes på idrettshelse.no.

Skadetelefonen gir deg en stor trygghet!
Åpen alle dager 0900 – 2100.
Ring 987 02033

Hva gjør du ved skade?

1. Utfør akutt skadebehandling
    1. Ring Idrettens skadetelefon (IST) på 987 02 033 for bistand
  2. Skadelidte registrerer skademelding på www.idrettshelse.no
  3. Forsikringsselskapet vurderer forsikringsdekning
  4. Idrettens skadetelefon (IST) tar kontakt med skadelidte uavhengig om det er dekning i forsikringen
  5. Idrettens skadetelefon (IST) bestiller all utredning og behandling i et kvalitetssikret behandlingsnettverk
  6. Idrettens skadetelefon (IST) følger opp skadelidte til etter gjennomført behandling

Forebygge skader / opptrening etter skade

Et verktøy det kan være nyttig å kjenne til er http://skadefri.no/. Der kan en lese om vanlige skader i ulike idretter (deriblant fotball), symptomer og behandling av dem. Nettsiden har også en tilhørende app som heter "SKADEFRI".

Lillehammer Kvinnefotballklubb - stiftet 2.11.1987
Besøksadresse: Klubbhuset på Stampesletta
Postnr/Sted: 2603 Lillehammer
Epostadresse: d