Ullensaker/Kisa IL

Om oss

Om oss

BegeistringUtviklingSamhold


Med 43 påmeldt lag i serien, er ULL/KISA Håndball en av de største klubbene i Region Øst. Vi har både dame- og herrelag i 3. divisjon, herrelag i 5. og damelag i både 4. og 6. divisjon, samt gutte- og jentelag i 18 års klassen. I tillegg til at vi har lag i nesten alle yngre aldersklasser, har klubben et fantastisk HU-lag, og årets Håndballskole består av 30 ivrige gutter og jenter. Vi er godt synlig på cuper og spillerutviklingsarenaer i regi av regionen, og våre yngre lag deltar på både Minirunder og Loppetassen. Vi deltar også aktivt i Beachhåndballserien, med egen banen på Jessheim. Totalt teller vi rundt 530 spillere i klubben. Vi har omlag 100 dedikerte trener, oppmenn og ressurspersoner i våre Trenerteam. Vi er en klubb i utvikling og vi vokser oss stadig større både i antall lag og spillere. 

Vi lever vårt motto BUS Vi skaper Begeistring hos våre spillere, i støtteapparatene og blant foreldre/foresatte. Vi gir mulighet for Utvikling av både spillere og Trenerteam og Samhold gjør oss sterke, dyktige og med samhold drar alle i samme retning. Vi er gode - og vi ønsker å bli bedre. 

Klubben ønsker alltid nye spillere og trenere velkommen. Lyst til å prøvetrene med et av våre lag - kontakt Maya, maya.vesteng(a)ullkisahandball.no eller 926 15 700.

                     

                                                                                                                                                                    

 

Ull/Kisa IL
Postadresse: Postboks 166, 2051 JESSHEIM
www.ullkisa.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift