Sarpsborg FK

Utleie Klubbhus

Utleie av klubbhuset

De som leier av oss etterspør lokaler som er egnet for bryllup, konfirmasjon, minnestunder eller et litt større selskap. Klubbhuset inneholder 2 festsaler, salong, serveringsrom, møterom samt kjøkken med middags- og kaffeservice. Garderobe i underetasjen. Ellers har vi trådløst nettverk, høyttalere og fremviser tilgjengelig.

Klubbhusets førsteetasje leies ut samlet og passer for 20-80 personer. Man har ikke mulighet til å rigge til for arrangement på lørdag før etter klokken 22:00 på kvelden fredag. Vi gjør oppmerksom på at klubbhuset tilhører et idrettsanlegg og blir hyppig brukt av over 500 medlemmer. Det kan og vil forekomme gummigranulat innendørs.
Nøkkel, betaling og kontraktsinngåelse skjer på dagtid på fredager. Innlevering av nøkkel skjer på mandag etter leie.
Er du interessert i å leie? Ta kontakt på utleie@sarpsborgfk.no

Pris utleie:

5000 kr. Da leier man hele helgen. Altså lørdag og søndag.

NB! Vi leier ikke ut til ungdomsfester. Nedre aldersgrense for å leie til arrangement hos oss er 25 år. Leietaker må være tilstede i leieperioden.
Leietaker skal forlate lokalene slik man fikk dem. Søppel og søl må fjernes fra lokalene. Ved behov for ekstra renhold vil leietaker faktureres 1500 kr.
Skader på inventar faktureres prisen av nytt.

Kalenderen under viser når klubbhuset er ledig. Kan du ikke se kalenderen? Klikk på denne linken »

SFK forbeholder seg retten til å si nei til utleie uten å begrunne avgjørelsen og til å kreve forskuddsbetaling.