DFI

Klubbmesterskap

Klubbmesterskap 2019 arrangeres onsdag 6. mars kl 18:30 - for alle fra og med 8 år

Meld deg på her

Påmeldingsfrist er mandag 4. mars. Det koster 100,- å være med. Premie til alle. Etteranmeldingsgebyr på 50,-

Gjennomføring:

• Første del er klassisk intervallstart, i år starter vi 2 og 2 for å korte ned arrangemangstiden litt. For de yngste gruppene er det fristil intervallstart.
  • Andre del er skøyting jaktstart
  • Det blir pause mellom første og andre del, Vi prøver å starte del 2 ca 19:15 med litt slingringsmonn. Må ha alle i mål på del 1 samt litt tid til administrasjon av lister++ før del 2 kan starte.
  • De yngste gruppene som ikke har rangering går kun første del. Vi har valgt at de skal gå skøyting / fristil i år. De skal ikke gå jaktstart - da har de noe å glede seg til når det blir litt eldre (fra det året de fyller 11)
  • Det er kun DFI-løpere som kan bli klubbmester

Startnummer:

• Hentes på Proshop'n før start fra ca 17:30 onsdag 6. mars.
  • Etteranmeldte og de som hadde problemer med betaling må ha med penger eller kort ved henting av startnummer.

Info om påmelding

• Det koster kr 100,- å være med
  • Premieutdeling fortløpende at klassen er ferdig - for de med jaktstart blir det etter jaktstarten :-)
  • Det er kun mulig å melde på en person om gangen
  • Du betaler med kort for hver person du melder på
  • Under "Organization/ club" skriver du klubben du går for - DFI SKI for dere som er medlem der

Startliste:

• Startliste er nå lagt ut under vedlegg oppe til høyre. Send mail til Geir om det er feil i listen

Resultater

Da er resultatene lagt ut. Første del som egen liste. Her ligger også Gutter og jenter 2011 til 2009.

I listen for jaktstart er det totalt tid, dvs første del pluss andre del som vises. Skal du vuite egen tid på søytedelen må du trekke fra tiden på klassisk.

Det er 'bare' løpere i DFI som kan bli klubbmester. Der ikke DFI løpere er blandt de 3 beste 'rykker' DFI løpere oppover på listene. Det er ikke laget en egen DFI liste da vi regner med at dette får dere til selv :-)

Etteranmelding:

• I Proshop'n i god tid før start - dvs fra ca kl 17:30 onsdag 7. mars.
  • Det tilkommer et “somlegebyr” på kr 50 per deltager ved påmelding etter fristen

Klasseinndeling klubbmesterskap - 2019

Årskull

Løype – lengde – intervallstart

(klassisk)

Løype – lengde – jaktstart

(fristil)

2009 - 2011

1,5 km (fristil)

Ingen jaktstart

2007 - 2008

2005 - 2006

2003 - 2004

Jenter 2002 - eldre

Gutter 2002 - eldre

2 x 2,5 km

Det er vanlige klasser som i Karusellrennene, men løypelengde som over. Dvs ikke samme distanser som under karusellrenne, med unntak av de yngste.

----------------------------------------

Vi arrangerer klubbesterskap hvert år i mars, men noen år må vi avlyse da snøen er borte...

Fra 2012 har vi hatt jakstart for klassene med rangering. Årene før var det klassisk og fristil annenhvert år.

Trykk her for resultater fra tidligere år

Drøbak-Frogn IL
DFI Postboks 136, 1441 Drøbak, Epost. dfi@dfi.no