DFI

Terrengløpkarusell

Velkommen til Terrengløpkarusell 2019 i regi av DFI Skigruppa

I 2018 var det over 150 som meldte seg på og vi håper at enda flere vil være med i år. Dette er en flott mulighet til å få flere gode gjennomkjøringer på mykt underlag - passer bra for alle type idretter - ypperlig anledning til å måle krefter med nabo'n...

Vi oppfordrer hele familien til å stille til start - har du lyst har du lov :-)  Det er et kompakt arrangement og da blir det lite venting mellom klassene.

Det koster kun 125,- å delta på disse fire løpene.

Kun etteranmelding er mulig nå, gjøres ved start.

Det er lagt ut en liste nå over påmeldte, under vedelegg oppe til høyre. Finner du feil så gi beskjed ifm henting av startnummer. I startlisten har alle start tid kl 1830, men vi starter de yngste klassene først som vanlig, i passende store puljer per distanse. Derfor vanskelig gi andre enn de aller yngste en 'riktig' starttid. Siste start er ca 1900, da starter alle som løper 2km. På løpere hvor det står 0 ved startnummer er det fordi de ikke har hentet sitt nr. Det kan hentes i forkant av neste løp.

Vi starter med de yngste klassene kl 18:30

Løpsdatoer 2019:

• Onsdag 24. april
  • Onsdag 1. mai
  • Onsdag 8. mai
  • Onsdag 15. mai. Premieutdeling - fortløpende etter målgang. Premie til alle som har deltatt på 1 eller flere løp.

Resultater kommer under vedlegg på kvelden etter løpet. 1. løp er lagt ut nå. I yngste klasse har vi en løper i mål med nummer 783, men mangler navn. Send gjerne en mail til Geir med hvem dette er. Er det feil eller mangler i listen så send en epost til Geir med beskjed om hva som er feil.

Møt opp i god tid før start for å hente startnummer. Samme startnummer på alle fire løpene. Ikke benytt startnummeret fra Skikarusellen i vinter.

Gjennomføring:

• Terrengløpkarusellen består av fire løp
  • Alle løpene går på en sti ved Skansen i Drøbak (rett ved Follo museum)
  • Fellesstart per klasse
  • Du benytter samme startnummer på alle løpene
  • Kiosken selger kaker
  • Premieutdeling fortløpende etter siste løpet

Parkering:

• Vi oppfordrer alle til å sykle, eventuelt benytt Seiersten.
  • Merk at det er forbudt å parkere langs veien. Utrykningskjøretøy kommer ikke frem om det står biler langs veien.

Etteranmelding:

• Kan gjøres før start på hvert løp - husk å møte opp i god tid
  • Etteranmelding koster 200,-

Startnummer:

• Hentes før start på Skansen (der hvor løpet gjennomføres)
Årskull Løype - lengde

Klasseinndeling Terrengløpkarusell 2019

2012 og yngre 250 m
2011-2009 500 m
2008-2007 1 km
2006 og eldre 2 km

Trykk her for resultater de siste år.

Drøbak-Frogn IL
DFI Postboks 136, 1441 Drøbak, Epost. dfi@dfi.no