Aksla IL

Forsikring Fotball

Forsikring Fotball

Som medlem i Aksla IL og spiller på våre fotballag er alle kollektivt forsikret gjennom ulike forsikringer  via Norges Idrettsforbund. Her vil dere finne ut litt mer om detaljene rundt disse forsikringene.

Her finner du også litt om rutiner dersom uhellet først skulle være ute og hvike muligheter dere har dersom dere ønsker å tegne tilleggsforsikringer.


Skaderegistrering

Når uhellet først har skjedd er det viktig å vite hvordan man går frem.

Ring Idrettens Skadetelefon på tlf 02033
Les mer om denne tjenesten her.

Registrer skaden på skadeskjemaet til Fotballforbundet - det skal fyllast ut på nett.

Generelt om fotballforsikringa - lenkje til skadeskjema

En skal selvfølgelig oppsøke legevakt ved akutte skader, men det er viktig å registrere skaden i skadeskjema så raskt som mulig. Det er viktig å gi melding om at man har fått hjelp fra helsepersonell.

 Om en går i gang med omfattende behandling hos kiropraktor eller fysioterapeut utan å ha registrert skaden på skadeskjemaet,  kan en ikke rekne med å få tilbakebetalt utgiftene.

 

Utvidet forsikring

Norges Fotballforbund tilbyr en utvidet forikring med bedre dekning og betingelser. Blant annet gir den  individuelle forsikringen en behandlingsgaranti innen 3 dagar, mens grunnforsikrinena har en 3 mnd behandlingsfrist. Den utvidede forsikringen dekker også større beløp ved operasjoner for belastningsskader. Prisen for individuell forsikring er kr 900,- pr år.

For vanlige skadar dekker forsikringen utgifter til behandling utover kr 1.000,- og inntil kr 6.000. Det er spiller og foresatte som må betale eventuele utgiftene og får i ettertid tilbake betalt disse når skaden er registret  godkjent som fotballskade.

Her finn en fullstendig informasjon om hva forsikringen dekker.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift