Huk FK

Treningstider

Treningstider på Bygdøyhus fra April 2019

Her er oversikten på treningstider fra Feb 2019. Fordeling av tider er gjort etter dialog med respektive lag. Er det noen spørsmål, ønsker eller generelle kommentarer/ideer, ta kontakt med sportslig leder. Vi prøver å leie ut banen på de tider som vi ikke bruker den. Utleie skal ikke gå utover løkke fotball. Er det faste tider vi leier ut vil dette bli vist i bane kalender.

Orden på banen
Det laget som er ferdig med sin trening skal samle inn alt utstyr (baller, kjegler, vester, småmål etc) tilbake i ballboden og flytte målene ut av banen med mindre neste treningsgruppe eksplisitt ber om noe annet. Foreldre som har fulgt barna på trening bør fole et spesielt ansvar for dette siden det gjør treningshverdagen lettere for de frivillige foreldretrenerne som helst bør bruke denne tiden til å oppsummere treningen med spillerne. I denne sammenhengen bør foreldrene spørre hva de kan gjøre for klubben/årgangen enn hva klubben kan gjøre for dem.

Bygdøy skole (vår, sommer og høst)
Det vil legges baller, kjegler, vester, småmål i redskapsboden på Bygdøy skole. Lagledere og trenere får koden til redskapsboden. Det er viktig å samle inn alt utstyr etter trening slik at det ikke forsvinner baller etc. Vi kommer snarest til å fikse nettene til målene på skolen, men den første uken kan det mangle nett dessverre.

Se vedlegg med treningstider, kamptider og bane oversikt, oppe til høyere på denne side.

Sportlig leder

http://www.hunton.nohttp://www.puma.com Adresse