Store Bergan Fotball

Klubbhus / Møtelokaler

BOOKING AV MØTEROM

Store Bergan Fotball tilbyr sine lokaler til møter og klubbaktiviteter i klubbhuset.
Ønsker du å booke møterommet, ta kontakt på epost: ole.pedersen@sbifotball.no

LEIE AV KLUBBHUSET FOR KLUBBENS MEDLEMMER

Det er også mulig å leie klubbhuset for klubbens medlemmer til barneselskap, barnebursdag etc. Pris 500,- betales inn til kontonr: 24800490959 når du har fått bekreftet leie ok. Det forventes at det støvsuges/vaskes etter deg når du har leid lokalet. Skulle dette ikke være gjort, vil du få en tillegsfaktura pålydende kr 500,- for rengjøring.

For leie av lokalet sender du mail med forespørsel til ole.pedersen@sbifotball.no

Men først; sjekk kalender under for å se hvilke dager som er tilgjenglig. I eposten må du skrive inn når og til hvilket formål du ønsker å benytte rommet, med dato og tidspunkt (fra/til).

Store Bergan Fotball
Postadresse: 3212 Sandefjord