Bøler IF

Om klubben

Bøler IF ble stiftet i 1958 og har som formål å drive idrett organisert i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Bøler IF har som målsetting å drive med så lite administrasjon som mulig og med så mye aktivitet som mulig. Vi vil at alle aktiviteter skal bære seg selv, både økonomisk og administrativt.

I vårt nærmiljø finnes det utrolig mange ressurssterke og entusiastiske mennesker. Dugnadsånden er viktig. Vi ønsker at Bøler IF i størst mulig utstrekning skal bruke lokale krefter på trener- og ledersiden. Alle aktiviteter skal være medlemsdrevet uten et tung administrativt apparat. Vi skal skape idrettslig glede med aktiviteter som medlemmene vil ha.

Det skal være moro å være med i Bøler IF. Med aktiviteter som er medlemsdrevet vil vi skape et sosialt engasjement som ikke kan være annet enn positivt. Det vil skape respekt for medmennesker, det vil skape samhørighet. Noe positivt å identifisere seg med. Noe som kan skje i nærmiljøet uten mye logistikk og transport av barn hit og dit. Vi ønsker at så mange som mulig involverer seg.

Pr 2015 er Fotball, Friidrett, Håndball og Tennis de aktiviteter som tilbys i klubben, og våre hovedarenaer er Haraløkka idrettsanlegg og Bøler flerbrukshall.

For å delta i aktivitet gjennom Bøler IF må man ha betalt Bøler IF's medlemsavgift og særidrettenes fastsatte treningsavgift. I tillegg rette seg etter de føringer som settes i klubbens og særidrettenes årsmøtevedtak.

Bøler IF
Postboks 4 Bøler, 0620 Oslo