Fana IL Fotball

Marked

Marked

Fana IL Fotball har i dag circa 80 lag med 1000 aktive spillere, 200 trenere og ledere, og en rekke andre som hver dag bidrar til klubbens høye aktivitetsnivå. "Fotball for alle" er vårt slagord. Vi har spillere fra 6 år til langt over 70 år, både gutter og jenter samt vårt eget Fana Superteam - et lag for psykisk utviklingshemmede. I Fana IL Fotball er det plass til alle.

Det skjer mye i vårt nærområde, videreføring av bybanen og bolig utbygging. Vi ser at dette kan skape nye sosiale utfordringer. Fana IL ønsker også i fortsettelsen å være en trygg sosial arena for barn og unge. Dette vil vi gjøre gjennom å skape enda større aktivitet og å gi flest mulig et tilbud gjennom fotball, men også andre sosiale aktiviteter. Økt fokus på flere aktiviteter vil gi gode, attraktive og sunne tilbud til Fana-ungdom. Et nytt klubbhus på Nesttun Idrettsplass (NIP) er under planlegging, og dette vil gi plass til mange aktiviteter. 

For å nå våre mål trenger vi hjelp av alle bedrifter i Fana. Vi vil skape sterke og tette bånd til nærområdet, derfor ber vi om at dere blir med på laget nå! Vi ønsker deg og din bedrift velkommen som medspiller for økt aktivitet i nærområdet, og kan tilby følgende sponsorpakker:

Ta kontakt for å avtale møte der vi kan diskutere hvordan din bedrift kan støtte vårt arbeid og hvilke gjenytelser Fana IL Fotball kan gi for å profilere din bedrift på en god måte eller på annen måte kan bidra for din bedrift.

Send en e-post til trond@fanafotball.no om du ønsker å være medspiller.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift