Ullensaker/Kisa IL

Ullensaker/Kisa IL

Ullensaker/Kisa IL

Ullensaker/Kisa IL (Ull/Kisa IL) er blant landets eldste idrettslag med stiftelsesdato helt tilbake til 16.12.1894.  

Klubben har tidligere også drevet med ski, skøyter og orientering, men i dag driver klubben med aktiviteter innen allidrett (idrettsskole), fotball, friidrett, håndball og innebandy.  

På ekstraordinært årsmøte 30.03.2011, ble det besluttet å endre organisering av idrettslaget fra fleridrettslag til allianseidrettslag. Dette gir gruppene frihet til å styre egen drift, og det fjerner økonomisk risiko mellom gruppene. Ull/Kisa IL er nå et allianseidrettslag og med fotball (Ull/Kisa Fotball), friidrett (Ull/Kisa Friidrett) og håndball (Ull/Kisa Håndball) som egne idrettslag tilknyttet alliansen. Idrettsskolen og innebandy er selvstendige grupper innen allianselaget. Alle medlemmer er registrert i allianselaget og tilknyttet de ulike idrettene, dvs. fotball, friidrett, håndball, innebandy og idrettsskolen.Klubbens offisielle draktfarger er gul overdel og grønne benklær, mens sorte benklær kan alternativt benyttes. Besetninger, motestriper,o.l. tillates, men da hovedsakelig i kontrastfargene. Ull/Kisa IL er tilknyttet Norges Idrettsforbund (NIF) gjennom Akershus Idrettskrets (AIK). Lagets høyeste myndighet er årsmøtet og alle lagets medlemmer har adgang til årsmøtet. Personer over 15 år og som har vært medlem i minst 1 måned, og ikke skylder laget kontingent,har stemmerett. 

Ull/Kisa IL (allianseidrettslaget) eier 100% av UKI Eiendom AS og UKI Drift AS som igjen er eier og driftsansvarlig for UKI Arena. 

Organisasjon 
Ull/Kisa IL ledes av hovedstyret som består av leder, nestleder, 3 valgte medlemmer (AU) samt lederne av de ulike enheter. 

 

Ull/Kisa IL
Postadresse: Postboks 166, 2051 JESSHEIM
www.ullkisa.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift