Ullensaker/Kisa IL

Finn oss

Finn oss

Her spiller Ull/Kisa Innebandy kampene sine:

 

Jessheim is- og flerbrukshall: 

Åpnet i februar 2014 og ligger i Ullensaker Idrettspark sammen med Jessheim Stadion (fotball og friidrett).  

Adresse: Aktivitetsveien 9, 2069 Jessheim (gml adresse: Markavegen 9, 2050 Jessheim). 

Veibeskrivelse fra E6 syd:  

Ta av mot Jessheim syd (rampe nr. 49), kjør til høyre etter avkjøringsrampa og følg veien skiltet mot Jessheim. Kjør rett frem i den neste rundkjøringen og deretter til høyre i rundkjøring nummer to. Kjør opp bakken forbi DNB (på høyre side) og ta til høyre i rundkjøringen som kommer slik at du kjører over jernbanebrua. I neste rundkjøring kjører du rett frem og passerer en Kiwi butikk på høyre hånd. I rundkjøringen ved Toyota kjører du til venstre før du tar til høyre i neste (- skiltet Ullensaker Idrettspark). Da er du i Myrvegen og får Rema 1000 på venstre hånd. I rundkjøringen som kommer tar du til venstre og følger vegen rett frem forbi gamlehjemmet.(Markavegen) Etter noen få hundre meter kommer du til innkjøring og parkeringsplass for både friidrettsstadion og Jessheim is- og flerbrukshall, som ligger lengst inn til venstre. 

Veibeskrivelse fra E6 nord:  

Ta av mot Jessheim nord (v. Mac Donalds, rampe nr. 51), kjør til venstre i rundkjøringen slik at du kjører over motorveibrua. I de tre neste rundkjøringene etter brua kjører du rett frem og tar til venstre i den neste du kommer til, den ligger ved Bohus(- skiltet Ullensaker Idrettspark). Da er du i Myrvegen og får Rema 1000 på venstre hånd. I rundkjøringen som kommer tar du til venstre og følger vegen rett frem forbi gamlehjemmet.(Markavegen) Etter noen få hundre meter kommer du til innkjøring og parkeringsplass for både friidrettsstadion og Jessheim is- og flerbrukshall, som ligger lengst inn til venstre. 

Kartlenke (Google Maps) 

Velkommen skal du være!  

Liker du å se på innebandy? 

Det spilles innebandykamper mange steder i vår region (Oslo og Akershus), og under finner du en lenke til forskjellige haller hvor du kan se mange spennende kamper.

Innebandyhaller.

Ull/Kisa IL
Postadresse: Postboks 166, 2051 JESSHEIM
www.ullkisa.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift