Forus og Gausel IL

Forsikring - skade

Forsikring - skade
RELATERTE NYHETER

I gjennom å være medlem i FGI - Fotball er alle spillere dekket av NFFs fotballforsikring. Det er også mulig å tegne en utvidet individuell forsikring.

Vilkår

Link til bestilling av utvidet forsikring

VIKTIG!!

For å få dekket skaden må den meldes så snart den har oppstått, helst samme dag. Benytt link under, eller ring Idrettens skadetelefon 02033. Idrettens skadetelefon er også en informasjonstelefon som kan gi gode råd ved skade.

Hovedfokuset må alltid være å unngå skader. God og riktig oppvarming er et godt hjelpemiddel for å oppnå nettopp det. Fotballforbundet sitt oppvarmingsprogram SPILLEKLAR! er et godt hjelpemiddel. Hele programmet med løpsøvelser, styrke og hoppøveler samt koordinasjons- og balanseøvelser tar ca 20 minutter å gjennomføre. Fotballforbundet anbefaler at hele programmet gjennomføres i forbindelse med alle treninger. Løpsdelen bør i tillegg gjennomføres i forbindelse med alle kamper.

Alle som spiller fotball for FGI er omfattet av en grunnforsikring. Det er et vilkår at vedkommende er medlem av klubben. I tillegg tilbyr Fotballforbundet en utvidet forsikring som kan tegnes og betales av den enkelte.

Spillere som er 13 år og eldre, må i tillegg være registrert i fotballforbundet sitt medlemsregister FIKS. Det er klubben som har ansvar for registrering i FIKS.

Det er spiller eller dennes foresatte som er ansvarlig for å melde en eventuell skade. Melding av skade gjøres på www.idrettshelse.no. Ring eventuelt Idrettens skadetelefon 02033 for bistand.

         
  Forus og Gausel Idrettslag og Fotball
Besøksadresse:
----<img data-cke-saved-src="/kx/resources/images/oIpdAulb7arx.png" src="/kx/resources/images/oIpdAulb7arx.png" "="">---- Forus og Gausel Håndball
Besøksadresse:
 
         
  Klubbhuset Knutepunktet   Gautesetehallen  
  Ulsbergbakken 61   Heddeveien 145  
  4034 Stavanger   4034 Stavanger  
         
  Tlf: 936 04 785   Tlf: 51 80 10 74  
  (kartlink)   Tlf: 936 04 785  
------------     (kartlink)

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift