Forus og Gausel IL

Fastsette kamptidspunkt

Fastsette kamptidspunkt

Fastsette kamptidspunkt

Oppmann må ha ansvaret for å ringe til alle motstandere for å avtale kamptidspunkt (april for vår sesong og august for høst sesong). Lagene i barnefotball (6-12år) skal tilstrebe å avvikle hjemmekamper i lagets treningstid.  

Oppmann  i barnefotballen har som en viktig oppgave å avtale kamper som er satt opp av fotballkretsen. Fotballkretsen setter kun opp hvilke kamper som skal arrangeres i hvilke uker og hjemmelag har ansvar for å invitere til kampene. Det er viktig å starte planlegging av kamper så snart terminlistene foreligger og kontaktpersoner for motstanderlag finnes på fotballkretsen sine sider.

Hjemmekamper skal arrangeres i ditt lags treningstid. Invitér bortelag på e-post minimum 3-4 uker før kamp og få bekreftelse for at de kan komme.

Eksempel på invitasjon:

Hei.
FGI inviterer til kamp Forus og Gausel 1 – Hinna 2
Mandag 14.6 kl. 1700
Knudamyrå Kunstgress 1 (link)
Veibeskrivelse : Knudamyrå (link)
Fint om du bekrefter om dette passer.

Med vennlig hilsen

Kampprogram publisert på FGI.no

Benytt hjemmesidene på FGI.no for ditt lags kampprogram og send ut melding til foreldregruppen med link til kampprogram uken før kampen skal spilles.

Eksempel på kampprogramoversikt til hjemmeside til venstre 

Husk også å oppdatere avtalt kamptidspunkt og bane i FIKS (http:\\fiks.fotball.no) slik at alle foreldre får med seg kampene i Min Fotball (MinFotball [App Store] MinFotball [Google Play] )

Legger du inn riktig kamptidspunkt i FIKS vil også alle kampene automatisk ligge riktig på lagsiden og du slipper å vedlikeholde seriekampene der.
 
Har du ikke bruker i FIKS, kontakt daglig leder eller leder fotball.
 
Lagene i ungdomsfotballen (13-16år) får sine kamptidspunkter fastsatt av Rogaland Fotballkrets. Disse kamptidspunktene legges ansvarlig for banedisponeringen inn i banedisponeringen og skal ikke endres.

Formidle terminliste til trener og alle foreldre. Bruk gjerne lagets hjemmeside på www.fgi.no  Sende listen til dommeransvarlig i FGI. Kopi til leder barneavdeling.

         
  Forus og Gausel Idrettslag og Fotball
Besøksadresse:
----<img data-cke-saved-src="/kx/resources/images/oIpdAulb7arx.png" src="/kx/resources/images/oIpdAulb7arx.png" "="">---- Forus og Gausel Håndball
Besøksadresse:
 
         
  Klubbhuset Knutepunktet   Gautesetehallen  
  Ulsbergbakken 61   Heddeveien 145  
  4034 Stavanger   4034 Stavanger  
         
  Tlf: 936 04 785   Tlf: 51 80 10 74  
  (kartlink)   Tlf: 936 04 785  
------------     (kartlink)

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift