Gjelleråsen IF

Aktivitetstilbud

Den ene delen er barnegruppe. Den er for barn i alderen 5 til 8 år. Disse er innom alle aktivitetene i løpet av uken.

Den andre delen er aktivitetsgruppe. Den er for barn i alderen 9 til 12 år. Disse har to økter med ulik aktivitet. Noen av aktivitetene er veldig populære, men vi vil prøve å imøtekomme ønskene så godt vi kan. I år får aktivitetsgruppene mulighet til å velge følgende aktiviteter:

Amerikansk idrett (kun uke 1), cheerleading, dans, fotball, friidrett, friluftsliv, innebandy, sandhåndball, sandvolleyball, selvforsvar , svømming og turn.
Amerikansk idrett består av amerikansk fotball, basketball, baseball og lacrosse.